Inčy -> RE: otrok in smrt bližnje osebe (24.12.2010 22:32:04)
|
Joooj, Tina ... če bi vedela na to zanesljiv odgovor, bi ti ga povedala ... če bi me vprašala pred septembrom, bi ti verjetno odločno dejala, da ga raje ne pelji zraven, da mu ni potrebno gledati te bolečine in solz svojih najdražjih, ampak zdaj ... ne vem ... vem, da sem jaz že odrasla, ampak jaz nikakor še ne dojamem in ne zaključim zgodbe, da mojega očeta več ne bo nazaj ... na pogrebu me ni bilo - kot veš, sem ravno na dan pogreba rodila - zato nekako še zdaj ne razumem, kaj se je pravzaprav zgodilo ... meni ta zaključek - pogreb manjka in to zelooo in sploh ne vem, kako se naj poslovim ... Tudi sama sem kot majhna deklica gledala pokop svoje stare mame in moram reči, da sem nato hitro za pogrebom zaključila to zgodbo, vedoč, da stare mame ne bo nazaj, saj sem videla, kako so jo položili v grob. Naš Anej, sestrin sin, tudi ni bil na pogrebu mojega očeta - njegovega dedka in je kar precej zmeden glede tega ... zadnjič mu je sestra rekla pri jedi, naj še poje eno žličko za babico, on pa je rekel: "Za dedija bom pa kar dve!" Ko ga je vprašala zakaj, ji je odgovoril, da je ena za pokopališče, druga pa za doma ... tako, da se vidi, da še zmeraj misli, da se bo dedi vrnil ... da bo zdaj malo tam, potem pa pride nazaj Na pogrebu ga ni bilo, svečke pa hodi prižigat in zaradi tega je po moje zmedenost. Ne vem ... sama najbolje poznaš svojega sina, opazuj ga te dni in sama presodi, kaj je najbolje zanj ... Drži se - mirne praznike želim tebi in tvoji družini ... Iskreno sožalje! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|