jagoda77 -> RE: Kdaj je pravi čas za družino? (27.12.2010 9:17:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Eviza74 Pozdravček, zanima me kdaj menite, da je pravi čas za družino, dojenčka? Sama nekako nimam želja po otročku, čeprav jih imam zelo zelo rada, imam partnerja že več let, imava stanovanje...Sedaj čakava le še na to, da poravnava svoje finančne obveznosti, potem naj bi prišel na vrsto dojenček (po vseh njegovih načrtih). Ampak nekako se še vedno ne vidim v vlogi mamice in to me že malo skrbi:) Vedno bolj pa tudi čutim pritisk s strani okolice, kar pričakujejo že dojenčka. Pa tudi "vsi" že imajo družine. No, v tem prazničnem času, vas prosim za mnenje:) Pa lep večer. vsak pri sebi ve, kdaj je pravi čas, da si ustvari družino oz. bolj natančno, kdaj bo nek par imel otroka. Najbolj me pa moti to, da pač okolica oz. družba od tebe pričakuje, da sedaj bi bil pa že čas.... odločitev o otroku je zelo intimna in to samo med partnerjema in ne vem, zakaj mora se kdorkoli vtikat v to. Jaz res nikoli nikogar ne vprašam, a se bo kdo poročil oz. kdaj bodo imeli otroke, ker to je pač odločitev vsakega posebej in nima nikogar kaj brigat. Ker lahko je tudi zelo nerodno, če en par ne more imeti otrok, ne deli tega z ostalimi, pa ju vsi sprašujejo, kdaj bosta pa vidva kaj.... zakaj pa vidva nimata še..... pa bi bil že čas..... sovražim taka vprašanja [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|