SaaS -> A se kakanje zmanšuje? (8.8.2005 9:04:04)
|
Meni je mleka začelo primanjkovat nekje 5-6 teden. Takrat so mi razložili, da je to dokaj normalno. Ko začneš spet biti bolj aktivna, migat, laufat gor pa dol, skoz na nogah.. Takrat rabi telo, da se spet navadi na nov ritem, Potem pa se spet vse vskladi. Čez kakšne dva tedna, sem imela spet dovolj mleka. Ni pa verjetno to pri vseh ženskah, samo nekaterih. Tako, da če ti ne primankuje mleka, se ne spraševat kako to, ampak bodi vesela, da nimaš problemov.. Kar se pa kakanja tiče. Moj je redno kakal 3-4x na dan. 5.mesec pa kar na enkrat zmanjšal. Ene dva dni samo enktrat na dan potem pa cel teden nič. Me je že skrbelo. Pediatrinja razložila, da je pri dojenih otrocih vse normalno, če kaka 5x na dan ali enkrat na teden. Štirikrat se je zgodilo, da cel teden ni kakal. Dvakrat sem mu po enem tednu celo pomagala s tem, da sem mu termometer pomočen v kremico porinla v ritko. Ampak to šele, ko po enem tednu ni kazalo, da kaj bo. Ko pa sva začela z gosto hrano, se je spet uredilo in kaka približno dvakrat (včasih3x) na dan.
|
|
|
|