ines82ka -> RE: previjalna miza (13.6.2011 9:18:53)
|
Jst mislm da je vseeno bolš met večjo previjalno površino - pa nej bo to blazina na stroju, komodi, mizi,....ker maš potem prostor zraven še za kremice, vodo, plenice, robčke itd....tista manjša površina se men zdi čist neprimerna (tut v šoli za starše nam je rekla da je bolš met čimvečjo). Midva bova eno komodo pretvorla v previjalno mizo dimenzije 80x75...Nastavek za previjalno se da kupiti tudi v Ikei pa mislm d ani drag ampak men bo kr ati lepo naredu da bo pasal na komodo...drgač pa varianta za nad bide res ni slaba...ker bide je v večini primerov res bolj malo uporabljan....al pa seveda pralni stroj če ni na najem kakih drugih stvari,) IZVIRNO SPOROČILO: Petka09 Evo, tu je ena slikca, kako bi to lahko izgledalo. Takšno desko daš nardit in daš gor na obično komodo. Samo tale komoda na sliki je tako globoka kot je komoda široka, ponavadi pa komode niso tako globoke, ampak kakih 30 - 40 cm. Jaz sem komodo samo malo od stene potegnila in smo gor ob straneh namontirali takšno desko. Potem pa sem še dokupila tisto mehko previjalno podlogo v BC in to je to. [image]http://www.lip-poljcane.si/uploads/eshop_products/si/lana_medium_21.jpg[/image]
|
|
|
|