Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pritožba na policijski zapisnik 25.10.2015 19:23:05
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* kako ve, da ta komandir ni recimo moj ali tvoj prijatelj....? A tvoji prijatelji so brezmadežni in brez napak.......? si ti?
|
|
|
|
RE: pritožba na policijski zapisnik 25.10.2015 20:01:58
|
|
|
|
liliana
|
Ne.....
|
|
|
|
RE: pritožba na policijski zapisnik 25.10.2015 22:26:43
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: petea Ne obračaj mojih besed. Ni vse v denarju. Nekaj je tudi v zdravju ter v vedenju, ali je v določeno bitko vredno vlagati čas, energijo in znanje v zadevo. Očitno se je na policijski zapisnik že v štartu brez veze pritoževati........ker ni vredno časa, energije in znanja.......pa je potrebno izpolniti le en A4 format papirja (nekaj podobnega kot če na zavarovalnici škodo prijavljaš), potem, ko te čez nekaj mesecev pokličejo pa po pravici in resnici povedati, kaj se je zgodilo......jako tratenje časa in znanja ter energije....... Drugič . Ne obračaj mojih besed! Nikjer nisem trdila, da se na policijski zapisnik (v splosnem) ne splaca pritoževati! Če clovek presodi, da se mu godi krivica in da lahko z nekim znosnim vlozkom dokaže svoj prav, bo verjetno šel v pritožbo. Če pa bo imel več stroškov, dela in poti kot koristi, pa verjetno ne.
|
|
|
|
RE: pritožba na policijski zapisnik 26.10.2015 9:25:34
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Drugič . Ne obračaj mojih besed! Nikjer nisem trdila, da se na policijski zapisnik (v splosnem) ne splaca pritoževati! Če clovek presodi, da se mu godi krivica in da lahko z nekim znosnim vlozkom dokaže svoj prav, bo verjetno šel v pritožbo. Če pa bo imel več stroškov, dela in poti kot koristi, pa verjetno ne. Daj petea ne javkaj in ne jamraj......ni nobenih blaznih stroškov, dela in poti s pritožbo na policijski zapisnik.....ker ni treba najemati odvetnika......edini "strošek" je, da plačilo polovičke odpade, če "izgubiš"......in to je pa potem materialni faktor.....kot je tudi materialni faktor to, da gledaš zgolj to, če se ti finančno splača......druge aspekte pa negiraš, ker presodiš, da niso pomembni (ob takh primerih se vedno spomnim, kako se vedno zmrdujemo nad potrošniško družbo istočasno pa drugega več ne znamo, kot živeti "potrošniško", ko nam drugi vidiki sploh niso več pomembni.....važno je le, kar se finančno splača oz. da se nam nekaj finačno splača).....in ti cel čas govoriš zgolj o materialnem vidiku, če ti pa to omenim, pa s klicaji označiš, da obračam tvoje besede......
|
|
|
|
RE: pritožba na policijski zapisnik 1.11.2015 10:19:34
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: petea Drugič . Ne obračaj mojih besed! Nikjer nisem trdila, da se na policijski zapisnik (v splosnem) ne splaca pritoževati! Če clovek presodi, da se mu godi krivica in da lahko z nekim znosnim vlozkom dokaže svoj prav, bo verjetno šel v pritožbo. Če pa bo imel več stroškov, dela in poti kot koristi, pa verjetno ne. Daj petea ne javkaj in ne jamraj......ni nobenih blaznih stroškov, dela in poti s pritožbo na policijski zapisnik.....ker ni treba najemati odvetnika......edini "strošek" je, da plačilo polovičke odpade, če "izgubiš"......in to je pa potem materialni faktor.....kot je tudi materialni faktor to, da gledaš zgolj to, če se ti finančno splača......druge aspekte pa negiraš, ker presodiš, da niso pomembni (ob takh primerih se vedno spomnim, kako se vedno zmrdujemo nad potrošniško družbo istočasno pa drugega več ne znamo, kot živeti "potrošniško", ko nam drugi vidiki sploh niso več pomembni.....važno je le, kar se finančno splača oz. da se nam nekaj finačno splača).....in ti cel čas govoriš zgolj o materialnem vidiku, če ti pa to omenim, pa s klicaji označiš, da obračam tvoje besede...... Ja, imaš prav. Tudi čas in porabljeno energijo se da finančno ovrednotiti ...
|
|
|
|
RE: pritožba na policijski zapisnik 1.11.2015 20:27:38
|
|
|
|
liliana
|
Neupravičeno dodeljene 3 kazenske točke in 125 EUR kazni......ta bitka očitno ni vredna ne časa in ne energije........in se pač plača kazen po liniji najmanjšega odpora in pozabi na tiste 3 kazenske pike, na 125 EUR pa itak (ker vložen čas in energija bistveno presegata ta znesek in 3 kazenske točke)......
|
|
|
|
RE: pritožba na policijski zapisnik 1.11.2015 22:05:23
|
|
|
|
lili239
|
Liliana strinjam se
|
|
|
|
RE: pritožba na policijski zapisnik 5.11.2015 9:50:10
|
|
|
|
mateyka
|
|
|
|
|
RE: pritožba na policijski zapisnik 5.11.2015 9:53:08
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Neupravičeno dodeljene 3 kazenske točke in 125 EUR kazni......ta bitka očitno ni vredna ne časa in ne energije........in se pač plača kazen po liniji najmanjšega odpora in pozabi na tiste 3 kazenske pike, na 125 EUR pa itak (ker vložen čas in energija bistveno presegata ta znesek in 3 kazenske točke)...... liliana, lili239 kopiram še enkrat svoj prvi odgovor v tej temi: IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: lili239 sem na Bakovci ulici vzela prednostosebnemu vozilo Jaz sem zavija levo na prednostno cesto, po prednostni cesti pa je peljal avtobus, ki je zavijal desno v smer od kod sem se jaz pripeljala. tako sem mu potem jaz zaprla cesto in mu vzela prednost. Kaj se ti ne zdi pravično? Naredila si prekršek, ki bi se lahko precej slabo končal tako zate kot za drugega voznika, pa če je bil policist ali ne. Verjemi, da je veliko bolje, da si ''kaznovana'' samo z nekaj evri in kazenskimi točkami kot pa, da bi se morala ubadati s posledicami prometne nesreče, ki bi se lahko pripetila veliko hitreje, kot si ti v svoji sveži vozniški karieri predstavljaš. Vozniku na prednostni cesti, ki zaradi spredaj vozečega avtobusa tebe (na stranski cesti) verjetno ni niti videl, si nepričakovano zapeljala pred vozilo, sedaj pa je on glavni krivec za tvojo napako? verjamem, da kazen in postopek ni bil ravno najboljši, a verjetno policist pri svojem delu vidi veliko preveč neumnosti na cesti, zaveda pa se, da on, za razliko od nas, večine ostalih voznikov, ki si verjetno vsi vsaj občasno zaželimo, da bi imeli policijska pooblastila, on lahko lažje posreduje proti prekrškarjem verjamem, da je težko sprejeti globo, a lili239 priznava, da je izsilila prednost vozilu na prednostni cesti po mojem je še vedno bolje sprejeti in se za v bodoče kaj koristnega naučiti iz (samo(!)) relativno nizke denarne kazni, kot nositi veliko večje posledice, kot so udeleženci v prilepljenih člankih: mlad voznik izsili prednost, 1 otrok težje poškodovan 16-letnik izsilil prednost avtu izsilil prednost in zakrivil nesrečo mladi voznik izsilil prednost mopedist izsilil prednost in se hudo poškodoval
< Sporočilo je popravil petea -- 5.11.2015 9:59:45 >
|
|
|
|
RE: pritožba na policijski zapisnik 5.11.2015 10:02:30
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka to je pa zagotovo zadeva, kjer bi tudi jaz šla v pritožbo me zanima, kako se bo zgodba razpletla
|
|
|
|
RE: pritožba na policijski zapisnik 5.11.2015 18:21:45
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea verjamem, da je težko sprejeti globo, a lili239 priznava, da je izsilila prednost vozilu na prednostni cesti Ni priznala, da je izsilila prednost......rekla je, da je vzela prednost vozniku, ki je sam naredil prekršek, ko se je peljal mimo avtobusa.....samo tistega dela ti več nisi citirala..... Res je, da se je malo nerodno izrazila, veliko lažje bi bilo za razumevanje, če bi enostavno napisala takoj na začetku, da je prehiteval avtobus pri polni črti.....vendar se je dalo razbrati, da je policaj prehiteval avtobus....vendar si ti videla zgolj njeno "priznanje", da je vzela prednost vozniku, ki je silil mimo, da drugega dela nisi več videla.... Jaz sem pač izhajala iz tega, da ona v bistvu ni naredila prekrška, ampak je lepo šla na prednostno cesto, ko je avtobus zavijal, tedaj pa je po nasprotnem pasu pripeljal policist (ker če je silil mimo avtobusa, drugače, kot da ga je v križišču prehiteval, ni mogel iti mimo)......ti pa si pač zgolj izhajala iz njenega "priznanja", da je vzela prednost vozilu in te drugo več ni zanimalo......v naslednjih komentarjih pa je itak lili podrobneje razložila potek....... po mojem je še vedno bolje sprejeti in se za v bodoče kaj koristnega naučiti iz (samo(!)) relativno nizke denarne kazni, kot nositi veliko večje posledice, kot so udeleženci v prilepljenih člankih: Se strinjam......če je kazen upravičena......če pa ne, pa se kaj koristnega ne moreš naučiti, tudi iz tistih ta hudih primerov ne......
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?