Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako izgleda otrdevanje trebuha? 7.8.2005 22:10:38
|
|
|
|
kimi
|
Meni otrdi in je trd kot nogometna žoga. Če se ga močneje dotaknem zaboli. Drugače pa je zelo neprijeten občutek. Pomaga pa Magnesol kupljen v lekarni, ki ga piješ 2-3 krat na dan
|
|
|
|
kako izgleda otrdevanje trebuha? 7.8.2005 22:27:26
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Otrdevanje zgleda ali se čuti, kot trd trebuh pač... Če se potipaš je čisto trdo, čez cel trebuh, čuti pa se, kot... ne vem, ful se ga zavedaš :zmeden2:, ne vem kako razložit. Meni ponavadi rata trd, ko grem pohajat in imam malo hitrejši tempo. Upam, da sem ti kaj pomagala. LP:sloncek:
|
|
|
|
kako izgleda otrdevanje trebuha? 7.8.2005 22:38:18
|
|
|
|
Anonimen
|
hmm...trebuh imam trd (napet) ves čas, tudi kadar ne zateguje :zmeden:.
|
|
|
|
kako izgleda otrdevanje trebuha? 8.8.2005 7:06:07
|
|
|
|
metka-5
|
Pozdravljena! Sicer je že malo čas od tega, ko sem imela te problemčke, a se še dobro spomnim tega občutka. Meni se je to dogajalo ob kakih manjših naporih ( če sem dlje časa sedela za volanom, dlje časa stala in podobno). Trajalo ni dolgo, a vendar je zelo neprijeten občutek. Morda se ga res najbolje opiše kot zategovanje. Meni se je to dogajalo v drugi in tretji tretjini nosečnosti. Hitro bo tudi to minilo in boš imela malčka.:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......