Gina -> RE: Koliko je še sprejemljivo.... (25.12.2010 13:54:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Zdej pa, ali ful malo jeste, ali pa ful preveč zapravite za telefonijo? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Definitivno preveč zapraviva za telefonijo.[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Oba imava mobitel, pa še siol naročnino, pa telekom stacionarni telefon, pa instant internet, pa še verjetno kaj. Vse skupaj znese več kot 300 eurov na mesec. Za zjokat.[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Ja, pri nas je bilo tudi tako. POtem sem ugotovila več reči. Najprej da je nekaj s telekomovim računom narobe, sem dala izpiske kontrolirat, nato pa odpovedala telekom (zamenjala v bistvu), ker bomo dobili optiko in telekoma, s katerim imam res slabe izkušnje, ne rabim več. Satelita ne bomo več plačevali, ker bomo imeli trojček. Mobi - preštudirala sem zdaj zelo podrobno opcije, ki jih nudijo različni ponudniki in prišla do zaključka, da smo imeli mnogo dražje pakete kot bi bilo treba. Zdaj nameravam dat za 4 mobije za 4 ljudi 100eur vse skup, pa lahko zelo veliko govorimo za ta denar, pa za trojčka 45, pa rtv (nočem jih, a me prisilijo, da jih plačam, banda!) 12. To je še zmeraj precej manj kot prej. IN mnooooogo manj od hrane. Mi pojemo vsaj za 100eur na mesec po osebi.
|
|
|
|