|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko je pomemben v zvezi sex?
7.8.2005 23:12:42   
eva1
Moj pravi tako-če je sexa dovolj-10%, če ga ni predstavlja 90% zveze-in za moje pojme je to tut res!

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.8.2005 23:15:23   
Aleksandrin
Seks je v zvezi pomemben, je sol vsake zveze.
Neka strejša gospa mi je rekla: če hočeš pri decu kaj doseči ga pelji v posteljo ( to velja za zrele zakone, nad 25 let ), moški ostanejo večno otroci, samo fizično odrastejo in vedno rabijo žensko ob sebi: ženo, sestro, mamo, teto...:)-.
Pa mislim, da bo kar držalo :)-
LP :sloncek:

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.8.2005 1:26:46   
zoya_
Meni sex veliko pomeni in brez dobrega sexa v vezi bi zelo težko shajala. Mi je pač užitek in tudi moj :love: se potrudi zame bolj kot zase... to mi je pri moških izredno všeč, da uživajo, če ženske zadovoljujejo...
Vem pa, da če bi ga odvračala od sebe in zavračala, da bi slej kot prej našel ljubico. No če bi on mene zavračal, bi si tudi jaz našla ljubimca. Bivši je bil en tak model, prosila sem ga, dajala pobudo, vse živo sem počela okrog njega, pa ni bilo nič... potem pa nekako nimaš izbire. :) Ni mi pa znal povedat, zakaj mu ni, je imel pa on izgovore, glava me boli, zmatran sem,.... v zadnjem letu sva seksala ravno 5x mogoče...

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 28
8.8.2005 6:21:58   
anajmad
Sex v zvezi- zelo.To ti jst lahko rečem,ko sem ena na RR-ju z dolgim koruzniškim in zakonskim stažem ( 17 let) in to z eno in isto osebo.
Tko ko je napisla Gina: če ga ni,postane pomemben.
Včasih je treb tudi narediti kompromis,ampak jst pravim,če se dva razumeta,vzameta sex kot nekaj samoumevnega,kot vsakdanje pitje:kava:.
en lp:morje:D.

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.8.2005 7:38:11   
daddy
Drugo si je našel ker tebi ni bilo do seksa oz. ti je bilo enkrat na mesec .... take reči ne morejo bit izgovor. Moji znanki se je pred leti mož ponesrečil z avtom in ostal invalid, torej NIČ več seksa, pa je ostala zavestno ob njem in zagotovo vem da tudi telesno zvesta ( pa tega niti ni zahteval od nje ). Taki problemi kot je ( bil ) tvoj pa se rešujejo, seveda če je partnerjema do tega da rešita odnos. Tvojemu ni bilo, vendar si ne meči peska v oči in krivde na glavo. Drugo si je našel zato ker bi si jo tako ali tako, če bi trikrat na dan seksala z njim bi pa našel kako neoprano coto, nezlikano srajco, smrčanje ponoči ... bla bla bla. Prozorno.

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.8.2005 8:07:37   
KIRA
kar dosti pomena ima - zato ker nepotešen in siten ne moreš vodit dobrega zakona. sicer je pa med partnerjema kako ga prakticirata. glavna je komunikacija, pol tud to klapa...

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.8.2005 8:29:32   
puncica
Za me in za mojga je pomemben, kot nekakšna sprostitev in če te ni lahko eksplodiraš:)- Tako da ja je pomemben.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.8.2005 9:03:31   
mamsi
100% pomemben. Če ga ni, ne verjamem, da bi zveza obstala.

Glede komunikacije.Po mojem mnenju, nima komunikacija bistvene vloge, jo ima, ampak samo, če se partnerja tudi drugače ujameta. Važno je, kako čutiš. Če ne čutiš tiste posebne naklonjenosti do partnerja, ti nobena komunikacija ne pomaga, da izboljšaš poželenje. Iz lastnih izkušenj.

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.8.2005 9:52:07   
Anonimen
Mamsi, kaj pa če čutiš totalno poželenje do partnerja, vendar on tvojih želja ne zna uresničiti? Potem mu moraš znati povedati kaj, kdaj in kako ti paše. Če ne znaš povedati, tako da te bo partner razumel, potem se bo poželenje zagotovo zmanjšalo. Kdo bo kriv? Verjetno oba, eden ne zna govorit oz. izražati svojih čustev, drugi pa ne zna poslušati.

Nobeden se ne rodi kot popoln ljubimec, to postanemo s časom tako, da se učimo in spoznavamo partnerja in njegove odzive. Da znamo torej brati njegovo govorico in govorico njegovega telesa, besedno in nebesedno. Komunikacija torej.

(odgovor članu mila31)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
8.8.2005 11:41:03   
mamsi
Ankica, saj sem napisala takole:
"Po mojem mnenju, nima komunikacija bistvene vloge, JO IMA, AMPAK SAMO, če se partnerja tudi drugače ujameta.";)

Povedati sem hotela, da če ne čuti poželenja do partnerja, ji tudi komunikacija tega ne bo pričarala, problem je drugje.

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 35
8.8.2005 11:52:13   
vampirka
Meni osebno je vedno bil in vedno bo zelo pomemben! Se pa sex oz. spolno življenje ne začne zvečer v postelji, ampak zjutraj - s prvim poljubom! Moj :love: ne sledi čisto mojim potrebam (dvakrat na teden mi je premalo), ampak sva s pogovorom prišla do zaključka, da imava pač malo različen apetit kar se sexa tiče in to tudi spoštujeva. Jaz si zato nisem omislila novega ljubimca, ampak si včasih pač sama pomagam (če je res hudo :ups: ). Je pa res, da ogromno nežnosti dobim od njega na drugačen način (kar kaže na to, da z najinim odnosom ni nič narobe ter da me ljubi): mali poljubčki čez dan, božanje pred televizijo, držanje za roko (tudi v javnosti)...In ogromno ogromno pogovarjanja!!!

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 36
8.8.2005 11:56:04   
baguSka
če sex ne klapa ljubezen usahne, torej brez sexa ni zveze

to je to

torej sex je zame toliko pomemben dejavnik kot so tudi: spoštovanje, razumevanje, prijateljstvo, pogovori, pomoč, popuščanje.. če ena od teh stvari manjka, potem vsaka ljubezen slej ko prej umre..

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 37
9.8.2005 16:44:05   
petra.horzi
:)mamsi ne strinjam se:če seksa ni zveza ne bi obstajala
moj brat pa mjegova punca sta skupi že pet let
odločila sta se za vzdržnost do poroke in moj brat pravi da jo ma zarad tega sam še bolj rad, jo bolj spoštuje in njuna zveza ne temelji na telesnosti ampak na skupnih lepih trenutkih,pogovorih...
sta fuul srečna in čist nič jima ne manjka

je pa res da si jz tud ne predstavljam (zdaj) življenja,najine zveze, brez seksa
glede izgovorov je pa tko, da če men res ne paše mu to pač povem, da mi trenutno pač ne paše
tud njemu včasih ni, k recimo cel dan dela, pa je tok utrujen
čeprov včasih k mi ni lih kej preveč do seksa se vseen potrudim, ker vem da si me on fuul želi in nikol mi ni žal, ker se on pol potrudi, da jz uživam:):)
velik :sloncek::sloncek::sloncek: pa mejte se:)

(odgovor članu mila31)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?