Vrtec 1.septembra??????? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

lin -> Vrtec 1.septembra??????? (7.8.2005 21:25:22)

Mi s 1. septembrom začnemo hoditi v vrtec,pa me neki zanima,glede na to da je 1. september četrtek a mislite da bomo začeli s 1. v četrtek ali s 5. v ponedeljek?
Hvala za odgovore

lex -> Vrtec 1.septembra??????? (7.8.2005 21:26:53)

1. september - tako je pri nas.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.8.2005 21:40:04)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

BARBARA R. -> Vrtec 1.septembra??????? (7.8.2005 22:11:10)

Pri nas po dogovoru.Bi raje videli, da kadneje, že tako nas bo preveč.

:muca:

Gina -> Vrtec 1.septembra??????? (7.8.2005 22:58:58)

Naš gre tudi 1. sept. v vrtec. Pogledat za kakšno urco, seveda, pa v petek tudi. V ponedeljek pa zelo dvomim, da bo ves dan tam, po moje še ne. odločiš se pa ti sama, kdaj bi ga rada prvič pripeljala. 1. sept. bo gužva in vzg. bo ravno toliko strah, kot starše in otroke. Šele čez 14 dni se bo situacija umirila. Po enem tednu ali po par dneh se mi pa zdi najhujše, ker ostanejo prvič same s kupom majhnih otrok.

SAJA -> Vrtec 1.septembra??????? (14.8.2005 10:02:01)

VI KAR PRIPELJITE OTROKA PRVEGA SEPTEMBRA SAJ NE PRIDEJO VSI OTROCI TAKRAT,IN NE ŽE ZDAJ GOVORIT DA BO NAJHUJŠE TAKRAT KO BODO SAME,KER TAKO ŽE ZDAJ VPLIVATE NA OTROKA Z NEZAUPANJEM DO VRTCA IN VZGOJITELJIC.VZGOJITELJICE NI NIČ STRAH VERJEMITE,DA OBVLADAJO OZIROMA OBVLADAMO DELO,TUDI ČE JIH JE VEČ.NABOLJ JE STRAH VAS,KER ŠE NE VESTE,KAKO BO. VEM DA SE VELIKO STARŠEV ČUDI KAKO ZMOREMO,AMPAK VERJEMITE,DA GRE.

Gina -> Vrtec 1.septembra??????? (14.8.2005 13:36:57)

Saja, jaz sem tudi vzg. med drugim, sicer ne delam v vrtcu, ampak poznam veliko vzg., pa niso več z enim letom del. dobe, imajo ogromno prakse in povem ti, čisto vsako je vsaj malo strah, kljub temu, da obvlada svoje delo. Če pa rečeš, da te ni, ti pa ne verjamem. To ne pomeni, da jih je strah otrok, ampak da je to spet nova situacija zanje, ker je prehod iz enega starostnega obdobja v drugega vedno težek. Ja in čisto logično je, da je drugi teden najhujši zanje, tretji ne več, ker če sem malo cinična- pol otrok zboli, in od takrat naprej je konstantno samo po 5-7 otrok v vrtcu, žal je tako. Kljub temu je vzg. 100% za zaupat, ker sem prepričana, da super obvladajo svoje delo in da bodo vse super porihtale. Zato ne vzemi vsega tako osebno in ne obsojaj ljudi, če ne prebereš dobro napisanega. Jaz zelo spoštujem vzg. in jim zelo zaupam.

Gina -> Vrtec 1.septembra??????? (14.8.2005 13:37:41)

Samo še to, saja - velike tiskane črke na rr pomenijo, da kričiš in jih načeloma ne uporabljamo, razen ko napišemo nekaj, kar bi moralo biti podčrtano.

lin -> Vrtec 1.septembra??????? (15.8.2005 23:13:56)

Glih danes sem zvedla da mi začnemo s 5 septembrom.

Stran: [1]