|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
28.2.2011 15:32:18   
anschk
Nepremegljiva glavo pokonci in kot praviš poskusi čim manj mislit na to! Je pa res velikokrat tako da NS niti ni relevanten pokazatelj... jaz v prvi nosečnosti ravno zaradi tega nisem šla. Tokrat sem se sicer odločila da grem, vendar ko sem prebrala tvojo izkušnjo me tudi malo mineva...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
28.2.2011 15:37:25   
modrimedo
nepremagliva en virualni objem ...mislila bom na tebe instiskala pesti !!

pigi kako je s tabo ,mene kar malo skrbi

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
28.2.2011 16:16:45   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: nepremagljiva

Pozdravljene!
Ah ja, ni moj dan. user posted image   NS je za mano, ampak....imam sedaj zato polno glavo skrbi. Žal mi je, da sem se naročila na njo. NS je povečana, srčni utrip je bil povišan, predlagano imam AC, jaz pa se je bojim ko user posted image križa, ker po vsem kar je za mano, lahko pričakujem, da bom tudi tam padla v tisti 1% ko gre kaj narobe. Poleg tega je bilo danes potrjeno, da sta na zečtku res bila dva. Drugega mi ne preostane, kot da do četrtka preštudiram kako naprej. Kaj mi je  storiti? Najraje bi se naročila na še eno NS kje drugje, ker danes sem prišla od tam zelo razočarana, saj niti slikce nisem dobila za s sabo. V meritve pa dvomim, ker  G. nikakor ni mogel ujeti malčka pod pravim kotom, da bi NS sploh lahko izmeril, tako da sem vmes morala na sprehod. user posted image
Nekje v meni je prepričanje, da je vse ok in da naj vse pustim tako kot je. Pa vendarle...user posted image

user posted image user posted image jaz bi šla še kam drugam na pregled.

Prišla iz Ns, tako vesela, moj mali trmasti otroček, se ni hotel zbudit, sem skakala, pa migala s trebuhom, pa kašljala, ampak nič. Potem je pa moj me z roko pobožal po trebuščku in je otroček podivajluser posted image , k sreči smo vse meritve naredili prej. Je pa rekla ginek.; to boste pa meli trmasto punčko user posted image . Se pravi da ima moj karakter. Sem pa dobila na dvd 10 slikic in 4 kratke filmčke po 6 sekund.

Sem pa vesela da je zaenkrat vse ok, povedala sem še za izkušnjo zadnjič iz urgence, pa je samo omenila da je že veliko pritožb slišala čez njo.

Uglavnem, danes sem zaključila z bolniško, jutri zjutri veselo na delo in držite pesti, da se uspem dogovorit, da me obdržijo še naprej, saj sem sedaj dobila podoljšano do 27.3.

Sedaj pa letim k sosedi na kavico, kr že nestrpno pričakuje moje poročanjeuser posted image

vsem držim pesti za vse preglede in ns user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
28.2.2011 16:26:26   
2.2.
evo še eno septembrko; in sicer imam PDP 29. zdaj imam že enega otroka je pa to moja 3 nosečnost.
trenutno sem  na bolniški zaradi slabosti in izcedkov....sem pa tudi 1 nosečnost celo prebedela doma in upam da bom to tudi glede na moje delo ki ga opravljam.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
28.2.2011 16:43:57   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, NS, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 15.03.,  Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 01.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 15.03., ?, Slov. Konjice
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , 01.03.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?, Ljubljana

barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.03.,  Oplotnica
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
29.03., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 10.03., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.03., Savinjska,
user posted image
3.9.
sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, ?, Ljubljana
4.9.
Teni RR, 27,4 ,2 , 03.03., Ruše, user posted image
karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image , ?., ?
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 03.03., ?

URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , 02.03., Litija
lorelei82, 28, 2 , 0 , 23.03., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 01.03., ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?, ?

7.9.
mucixxx, 36, 3user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?, ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., ?, Ljubljana

8.9.
kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , 18.03., 07.03., Zapuže
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?.,?, ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 11.03., ?, ?

9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 04.03., Ljubljana
10.9.
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 09.03., 03.03., Postojna
TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, 01.03., Kranj
11.9.

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?., 01.03., okol. Domžal

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 14.03., ?, okolica Maribor
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , 04.03., ?, Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image ,
?, ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 07.03., 01.03., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , 24.03., 10.03., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., 01.03., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 08.03., ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 15.03., 09.03., ?
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 04.03., 09.03., Ljubljana

16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , 15.03, ?, Ljubljana
D.anna 76, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, 03.03., Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 08.03., 04.03., ?
17.9.
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., ?, Ljubljana
18.9.

Evvva, 30, ?user posted image , ?user posted image , 02.03., ?, Ljubljana
19.9.

Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , 03.03., 03.03., Domžale

dory,32, 2 , 1 ,
?., 03.03., Ljubljana

20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , 18.03., ?, okol. Ljubljane

22.9.
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?., 14.03., okolica Ptuja
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, 07.03., ?
23.9.

carly, 28, 4 , 1 ,
22.03., 16.03., okolica Jesenic

24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 09.03., ?, Trbovlje
Dream, 35, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., ?, Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image , 01.03., ?, Postojna
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., ?, Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

mate0ja, 29, 2 , 1 ,
?., 17.03., Ljubljana

bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, 07.03., ?
26.9.
anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., 14.03., ?
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
11.03., ?, Prekmurje

27.9.

28.9.
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, 22.03., Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 16.03., 23.3., Ljubljana
Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, 17.03., Medvode

SKUPAJ NAS JE: 68
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 28.2.2011 16:45:08 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
28.2.2011 16:46:03   
Teni_
Dobrodošle vse nove.

Pigy, super, da je vse ok.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
28.2.2011 17:40:26   
modrimedo
pigi sem vesela da si se javila in je vse ok ,ali boš šla v petek do g ?

dobrodošle vse nove :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
28.2.2011 18:32:12   
lily81
nepremagljiva pojdi po drugo mnenje..jaz bi šla na tvojem mestu..največ kar šteje so tvoji občutki.. kar vztrajaj pri svojemuser posted image

ostale pasuper za dobro  opravljene pregledeuser posted image

Mene že dva dni boli križ ko user posted image user posted image  V službi se presedam, pa hodim vmes.. v prvo me ni nič matralo- zdaj pa tako kmaluuser posted image  

lp

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
28.2.2011 20:13:13   
lorelei82
Zdravo punce

Mam eno vprašanje za tiste že izkušene mamice med vami...kakšne avte vozite? Jaz še imam zmeraj mladosten in športen avto v katerega pa ziher ne spravim vozička in vse ostale kramarije...pa še zadnjih vrat nima. Zdaj sma z mojim gledala Xsara Picasso oz. sem se jaz danes v Peugeot 207 zaljubila...je še vedno malo ampak bolj kompaktni.user posted image Sem malo zmedena kaj naj kupima da bo meni in malemu vredu...user posted image

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
28.2.2011 20:33:45   
Dorianna
IZVIRNO SPOROČILO: lorelei82

Zdravo punce

Mam eno vprašanje za tiste že izkušene mamice med vami...kakšne avte vozite? Jaz še imam zmeraj mladosten in športen avto v katerega pa ziher ne spravim vozička in vse ostale kramarije...pa še zadnjih vrat nima. Zdaj sma z mojim gledala Xsara Picasso oz. sem se jaz danes v Peugeot 207 zaljubila...je še vedno malo ampak bolj kompaktni.user posted image Sem malo zmedena kaj naj kupima da bo meni in malemu vredu...user posted image

Preden sem prvič bila user posted image sva tud midva imela nizkega, športnega avteka. Potem pa, ko se jaz zaradi nosečniškega bauhija skoraj iz avta nisem mogla skobacati, sva si omislila predvsem nekaj višjega, varnejšega. Imava RAV4 (toyoto) in sva super duper zadovoljna. Sinko tudi, ker ful več vidi ven, prtljaga pa gre tud vsa noter. Ne dam ga za nič na svetu! user posted image

(odgovor članu lorelei82)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
28.2.2011 20:48:26   
Teni_
Mi imamo zdaj Scenica, ker ko sva kupovala drug avto sva gledala takega, da ima tudi na sredini 3-točkovni pas, da lahko zadaj trije sedijo.

Ko sva prvo dobila, pa sva kupila Astro karavana in potem Focusa karavana, zdaj si pa več sploh ne znam predstavljat, kako bi vozila kak mali avto. user posted image

(odgovor članu lorelei82)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
28.2.2011 21:02:03   
modrimedo
pri nas furamo kombi in cady(sinjor ma kakih 12 let :))
smo pa tud mi že meli fokus karavan ,pa turana ,pa še prej pežoja ,pa kaj vem kaj še :)
sedaj bo načeloma tud mogli menjat ,pa sva se odločila da bova najprej letos povečala hišo (no tiho upava da bomo pred porodom preseljeni )  in take zadeve vozili se boma pa pač v 2 avtomobili user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
1.3.2011 6:57:04   
Teni_
Dobro jutro. Pa je že marec.

Vso srečo danes: ninalars, anastazia, bucka2, agha, vrtnica83, leaa, olana, NM.

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
1.3.2011 7:04:30   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: nepremagljiva

Pozdravljene!
Ah ja, ni moj dan. user posted image   NS je za mano, ampak....imam sedaj zato polno glavo skrbi. Žal mi je, da sem se naročila na njo. NS je povečana, srčni utrip je bil povišan, predlagano imam AC, jaz pa se je bojim ko user posted image križa, ker po vsem kar je za mano, lahko pričakujem, da bom tudi tam padla v tisti 1% ko gre kaj narobe. Poleg tega je bilo danes potrjeno, da sta na zečtku res bila dva. Drugega mi ne preostane, kot da do četrtka preštudiram kako naprej. Kaj mi je  storiti? Najraje bi se naročila na še eno NS kje drugje, ker danes sem prišla od tam zelo razočarana, saj niti slikce nisem dobila za s sabo. V meritve pa dvomim, ker  G. nikakor ni mogel ujeti malčka pod pravim kotom, da bi NS sploh lahko izmeril, tako da sem vmes morala na sprehod. user posted image
Nekje v meni je prepričanje, da je vse ok in da naj vse pustim tako kot je. Pa vendarle...user posted image

verjamem kako se počutiš...vendar bi na tvojem mestu hitro šla še po drugo mnenje...potem pa naprej....in misli le pozitivno...vse bo ok...

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
1.3.2011 8:10:59   
issa
dobro jutro!!

danes sem pa čisto ne naspana user posted image , je moj tako prehlajen da celo noč ni mogel prav spat, pol pa še mene zbujal...user posted image user posted image
hm , okej zdaj ko vse to prebiram, boš je jaz mela krizo prej NS v pon.,, upam da se mi nebo to zgodilo kot se mi je v prvi, da sem tri min (ko me je sestra na hitro poslala še na wc) pred NS začela krvavet....user posted image user posted image user posted image Mi je pa fajn da dela NS moj ginek. tak da me že pozna in jaz njega, pa ta človek tak nikol ni slabe volje,...vsaj jaz ga vedno doživim nasmejanega,.. Upam da bo tokrat pri NS se bolj posvečo meni kot pa mojemu, ki bo zraven.....
nepremagljiva - če bi jaz bila na tvojem mestu, bi šla še kam drugam na NS...
mislim kako si eni ne vzamejo časa in se vsaj malce bolj potrudijo, samo skrbi delajo, prestrašijo človeka in si po čisto adijo,.....
(tak zaj sem pa konkretno jezna....) močno držim pesti da bo pri naslednji NS super razultat!!

pigy superca da si čisto ok....user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
1.3.2011 8:18:32   
*tedy*
Ko ste že pri avtomobilih; Mi imamo sedaj caddy maxi, ki ima sicer 7 sedežev ampak je zadaj bolj malo prostora, če so vsi sedeži notri.  Že odkar vemo da bomo imeli četrtega gledava kombije, verjetno bo kakšen traffic, ker transporter je res drag (pride skoraj 7 tisoč več kot traffic). Mi je pa kar težko prodat caddy , sej bo avgusta šele tri leta in men so nemci res všeč, čeprav smo imeli tudi že renaulta.
Mi imamo sicer samo en avto,( ker moj hodi v službo skoz s  kolesom, v vsako smer eno uro ampak mu ni panike), tako da moramo imeti res velik avto, glede na naše potrebe in prtljagouser posted image user posted image .

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
1.3.2011 9:27:48   
Ajda_
Fajn je imet večji avto, ampak tudi pri manjšem vam ne bo nič manjkalo. Mi2 imama Picasoja in je zakon - zadaj je toliko prostora, da trije odrasli komot sedijo, ampak res komot. To je avto, ki ga uporabljam za vsakodnevno vožnjo v Lj in nazaj, tak da sma res full zadovoljna. Je pa res, da bomo naslednje poletje dali še kufer gor, da bomo res lahko vzeli vse s sabo na morje, kar rabimo :)

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
1.3.2011 10:39:07   
URSY33
Nepremagljiva jaz bi ti tudi svetovala, da greš še po kakšno drugo mnenje, ki pa je lahko čisto drugačno.

Jaz sem bila na NS v Dravljah pri dr. Pušenjaku že pri prvi nosečnosti in tudi sedaj nisem čisto nič oklevala kam bi šla.Meni je zakon ginekolog.user posted image

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
1.3.2011 10:42:16   
bimba7277
En prav lep dan in drzimo pesti vsem ki imate NS danes user posted image

(odgovor članu URSY33)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
1.3.2011 11:01:14   
mate0ja
user posted image user posted image user posted image user posted image vsem, ki imate danes preglede. Jest morm rečt, da sem kar pomirjena, ko je bla včer G tko optimistična. Pa na koncu mi vedno reče, da če imam kako vprašanje naj pokličem njo in ne sprašujem na forumih user posted image user posted image .

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu bimba7277)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
1.3.2011 11:07:49   
Nincica1
Še jaz po dooolgem času, vas sicer ves čas berem, no pa se zdaj še oglasim. V četrtek imam nuhalno pri Strahovi, sem bila že pri prvem pri nje in sem bila zadovoljna. Datum poroda mi mi je sedaj G premaknila in sicer med 12 in 14.9, ker je bila očitno zanositev kasneje, tako da v četrtek izvem še nekje okvirno pravi datum poroda.
Je pa tudi mene strah, v prvi nosečnosti me nikoli ni bilo tako kot sedaj, ko veš kaj vse gre lahko narobe in kakšne vaše zgodbe, ki jih preberem in želim vsem vse najlepše naprej ampak me kar stisne vsake toliko, je pa res, da sem tudi ves čas nekaj bolana, najprej viroza, pred 14 dnevi si mi delali artroskopijo gležnja in to na živo zaradi nosečnosti, bolečine so bile hude, se šele umirjajo, tako da zdaj na berglah, antibiotikih,....sedeva trepetam in si samo želim, da no na NS vse OKuser posted image

Vse želim lep dan in uspešno opravljene preglede, sama pa sporočim kako bo šlo.

(odgovor članu bimba7277)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
1.3.2011 13:42:03   
soncek_25
Pozdravljene!
Najprej se opravičujem, ker takole vdiram v temo
Tudi jaz sem bila lani na tem forumu v pričakovanju in septembrka 2010, danes pa sem mamica 5 mesece staremu fantku
Pišem vam, ker prodajam voziček Jane Slalom Pro.
Voziček je sivo zelene barve, star 5 mesecev. Rabljena je bila samo globoka košara, športni del je čisto nov, nikoli rabljen. Zraven dam še čisto novo prevleko za noge (Jane), torbo in prevleko za dež (Jane).
Za informacije pokličite na: 040 438 736

Lastnosti vozička:
- snemljiva kolesa, kar lahko zelo olajša transport.
- stranski odsevniki poskrbijo za večjo varnost na prometnih poteh
- hrbtni del ima nastavljiv do skoraj ležečega položaja
- nastavljiva opora za noge.
- pet točkovni sistem zapenjanja
- zračno tlačilko
- teža vozička samo 8 kg

Uživajte v nosečnosti!!!!

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
1.3.2011 13:57:48   
ninalars
Pa smo doma...user posted image na pregledu je blo vse vredu, mi je delala tud ultrazvok in sm dobla kar nekaj lepih slikicuser posted image Je pa nas tak mali bajsek.. Hematom je tud zgleda izginil, ker ga ni vidla, ampak mi je bolniško vseeno podaljšala. Rekla mi je pa da naj začnem piti magnezijeve tablete, naslednji pregled pa imam 29.3. . drugace sem pa tud vprasala za spol, pa falot ni hotu pokazat kaj ma med nogami user posted image uf kk se fajn pocutim, ko sm vidla nasega pikeca pa poslušala srček user posted image

lepo bodite

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
1.3.2011 14:01:43   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, NS, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 15.03.,  Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 29.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 15.03., ?, Slov. Konjice
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?, Ljubljana

barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.03.,  Oplotnica
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
29.03., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 10.03., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.03., Savinjska,
user posted image
3.9.
sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, ?, Ljubljana
4.9.
Teni RR, 27,4 ,2 , 03.03., Ruše, user posted image
karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image , ?., ?
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 03.03., ?

URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , 02.03., Litija
lorelei82, 28, 2 , 0 , 23.03., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?, ?

7.9.
mucixxx, 36, 3user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?, ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., ?, Ljubljana

8.9.
kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , 18.03., 07.03., Zapuže
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?.,?, ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 11.03., ?, ?

9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 04.03., Ljubljana
10.9.
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 09.03., 03.03., Postojna
TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
11.9.

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 14.03., ?, okolica Maribor
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , 04.03., ?, Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image ,
?, ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 07.03., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , 24.03., 10.03., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 08.03., ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 15.03., 09.03., ?
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 04.03., 09.03., Ljubljana

16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , 15.03, ?, Ljubljana
D.anna 76, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, 03.03., Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 08.03., 04.03., ?
17.9.
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., ?, Ljubljana
18.9.

Evvva, 30, ?user posted image , ?user posted image , 02.03., ?, Ljubljana
19.9.

Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , 03.03., 03.03., Domžale

dory,32, 2 , 1 ,
?., 03.03., Ljubljana

20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , 18.03., ?, okol. Ljubljane

22.9.
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?., 14.03., okolica Ptuja
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, 07.03., ?
23.9.

carly, 28, 4 , 1 ,
22.03., 16.03., okolica Jesenic

24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 09.03., ?, Trbovlje
Dream, 35, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., ?, Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, Postojna
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., ?, Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

mate0ja, 29, 2 , 1 ,
?., 17.03., Ljubljana

bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, 07.03., ?
26.9.
anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., 14.03., ?
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
11.03., ?, Prekmurje

27.9.

28.9.
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, 22.03., Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 16.03., 23.3., Ljubljana
Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, 17.03., Medvode

SKUPAJ NAS JE: 68
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
1.3.2011 15:36:47   
NM
Pozdravljene!

Hvala vsem za lepe želje za današnji pregled, ki je bil prvi in sem ga res že komaj čakala. Videli smo našo malo pikico 34mm, slišali srček in sprejeli mahajoči pozdravček. Je vse kot se za dopolnjenih 10 t in 2 dni pričakuje. PDP ostaja 24. 9., naslednji pregled 5. 4. Zdaj se moram naročit pa še na NS.

Za mano pa je skoraj že tudi 1. delovni dan po porodniški - preživela. Zdaj pa še predavanje o varstvu pri delu - bljak.

Lp

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?