|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
21.2.2011 13:57:44   
Teni_
Nepremagljiva, jaz pa mislim, da je vseeno lažje, da kaj napišeš, se mi zdi, da potem lažje mine čas in lažje preneseš vso napetost. Vsaj meni je. Glede na to, da sem jih kar nekaj prestrašila z toxo, bi bilo verjetno tudi boljše, da ne bi napisala, ampak mi je vseeno lažje. Saj to še ne pomeni, da bodo vse imele slabo izkušnjo. 

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
21.2.2011 14:01:09   
panja
Jaz pa user posted image vsem, ki imate ali čutite željo po večjem številu otrok, t.j 3-4 ali več.
Sama si ne predstavljam, da bi imela toliko otrok, čeprav sama izhajam iz družine, kjer smo bili štirje otroci.
Želim si, da bi lahko dvema otrokoma, za katera v prvi vrsti želim le obilo zdravja, nudila kar najboljšo popotnico za življenje...

Sem pa vesela za vse, ki čutite in imate željo po še in še otrocih...

Neposredna povezava do sporočila: 1577
21.2.2011 14:03:02   
Teni_
Mogoč pa ravno zato. Jaz sem edinka in sem vedno govorila, da samo enega ne bom imela, ker je bilo meni na čase dolgčas. user posted image

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
21.2.2011 14:14:26   
pomarančika
Živjo čvekiceuser posted image se že douk časa nism oglasla, tk da vam morm zdej povedat da sm bla dons na NS v Velenju pri Levakovi fuuul vredu ginekologinja zlo prjazna pa velik časa si vzame zate (tk da priporočam če še kera nima zbrane) user posted image   ... no pogledala ga je ma vse prstke na rokicah in nogicah,srčk mu tk lepo bije user posted image nosno kost se lepo vidi in meritve mamo fenomenalne user posted image sm tok vesela da je vse vredu da kr žarim user posted image  user posted image em naredla mi je 6 slikic tk da mamo mal za spomin! Spola pa se nismo vidl tk da bomo vrjetno 15.3. k mamo naslednič pregled user posted image  

Velik sreče vsem na pregledihuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
21.2.2011 14:20:03   
NM
Ojla,
tudi jaz se pridružujem Teni RR, da enega pa ne, ker sem sama edinka. Res je, da ti manjka, ko si otrok, pa tudi kasneje. Družina je tako majhna, če pa jih je več, pri možu so trije, je pa prav luštno.

No, mene je pa prehlad zdelal in kiham, da se kr ne ustavim. sem zgleda fasala od male. Upam, da ne dobi kaj nazaj.

Je pa res, da so tile forumi fajn, ker napišeš, kar te teži in daš malo iz sebe. Pa kakšno pozitivno dobiš nazaj ali pa to, kar vsaka kdaj potrebuje, da se res ni treba za vsako figo sekirat. Za to so ponavadi dobri tudi možje.

Želim vam lep danuser posted image

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
21.2.2011 15:19:36   
Pigy
Pozdravljene čvekice

Skoz mam obiske, pa nikakor da se javim. Sicer še vedno pridno ležim, kdor pride si pa sam kavo skuha . Počutim se fenomenlno in upam, da tako tudi ostane.
Sem pa iz leonišča dobila mail, da naj se 4.3 tam oglasim v ordinaciji svojega ginek, in če me ne bo mogel sprejet, kr ima vse polno me bo napotil h komu drugemu. Tako da sva se z mojim odločila, če bo tako še naprej, da ne bo krčev in krvavenja, ne bom šla težit.

Sem pa prejela mail, da sem bila naključno izžrebana v baby centru na fb in sem dobila otroško vstopnico za atlantis za 4 ure. Sedaj čakam da mi pošljejo, v tem času se bom pa odločla komu jo bom podarila.

Jaz sem si vedno želela 3 otroke, ampak se bom pustila presenetit, ali bomo kdaj kakega planirali, ali se bo spet kak ponesreči.

pomarančika- super za Ns

IZVIRNO SPOROČILO: NM
Je pa res, da so tile forumi fajn, ker napišeš, kar te teži in daš malo iz sebe. Pa kakšno pozitivno dobiš nazaj ali pa to, kar vsaka kdaj potrebuje, da se res ni treba za vsako figo sekirat. Za to so ponavadi dobri tudi možje.

s tem se tudi jaz strinjam.

IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

pigi sem pozabila da maš tu tudi megliča
potem se bova sigurno kdaj kje srečale :)

pa še ena ima njega, pa sem pozabila katera. J, upam, da se bomo kdaj srečale

Že 2X me je vrglo vnuser posted image user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
21.2.2011 15:23:38   
strelkica
Ojla bejbe!

vas bi nekaj vprašala...res ni povezano z nosečnostjo..ampak se mi dogaja med nosečnostjo na žalost..ali je katera imela kdaj težave z nadlegovanjem po mobilnem telefonu s smsi in kaj je naredila. No na naju se je zgleda spravila njegova bivša žena tako nama že ves čas grozi da naju bo spravila narazen... in dobila enega trpca ki mi je pošiljal smse v petek zvečer, saj sem samo na enega odgovorila naj preneha drugače ji bom gobec razbila, pa ni prenehal, potem je pa mož pisaril z njim..v imeniku ga ni, tako da ne veva kdo je, nimava pa tudi nobenega dokaza da za tem stoji ona, včeraj sva tega tipa dobila na telefon pa trdi da me pozna itd, a to ni res, saj z mano se ni hotel pogovarjat samo možu je bluzil, da naj mu jaz povem kaj sva imela...halllooooa jaz tri mesece noseča doma tri otroke za popedenat, nikamor ne grem niti z najboljšo prijateljico na kavouser posted image ..no hb da mi mož vrjame...saj se samo smejiva ampak prišla pa bi rada do podatkov kdo je ta tip in kdo stoji za njim

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
21.2.2011 15:29:06   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: strelkica

Ojla bejbe!

vas bi nekaj vprašala...res ni povezano z nosečnostjo..ampak se mi dogaja med nosečnostjo na žalost..ali je katera imela kdaj težave z nadlegovanjem po mobilnem telefonu s smsi in kaj je naredila. No na naju se je zgleda spravila njegova bivša žena tako nama že ves čas grozi da naju bo spravila narazen... in dobila enega trpca ki mi je pošiljal smse v petek zvečer, saj sem samo na enega odgovorila naj preneha drugače ji bom gobec razbila, pa ni prenehal, potem je pa mož pisaril z njim..v imeniku ga ni, tako da ne veva kdo je, nimava pa tudi nobenega dokaza da za tem stoji ona, včeraj sva tega tipa dobila na telefon pa trdi da me pozna itd, a to ni res, saj z mano se ni hotel pogovarjat samo možu je bluzil, da naj mu jaz povem kaj sva imela...halllooooa jaz tri mesece noseča doma tri otroke za popedenat, nikamor ne grem niti z najboljšo prijateljico na kavouser posted image ..no hb da mi mož vrjame...saj se samo smejiva ampak prišla pa bi rada do podatkov kdo je ta tip in kdo stoji za njim

NE odpisuj nazaj, ampak shranjuj klice in smse- pomembna je ura in datum, pa pojdi do mobilnega operaterja in ga bojo blokirali.  Vem, da je tko ena kolegica pred leti klicala na mobitel in se ga je tko rešila. 

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
21.2.2011 15:31:41   
strelkica
Ja saj sem napisala prijavo sem po faxu poslala na mobitel..napisla sem datum, uro in vsebino smsov, ampak od njih ne izveš kdo to je...a veš, jaz pa bi rada zvedela kdo se gre take umazane igre

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
21.2.2011 15:38:47   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: nepremagljiva

mateOja napačemn vtis imaš. Jaz nisem ravno nesproščena in kljub vsemu uživam vsak dan posebej, ker če je komu jasno, je to meni, da itak ni nič odvisno samo od mene. Pride pa dan, ko recimo doživiš podobne "znake" kot si jih imel takrat, ko ni bilo vse ok in te pač malo vrže iz tira. Brez tega žal pri tistih, ki imamo kaj za sabo ne gre.
Pa brezveze...ne bom se opravičevala. Izgubljam voljo, da tukaj še kaj napišem, razen da prilepim smeška, ki ploska, al pa kak suhoparen podatek za seznam.

Nepremagljiva oprosti. Žal mi je, če sem te užalila. Ni bil to moj namen. Čist na splošno imam večkrat občutek (tudi pri sebi), da menimo, da bomo z večkratnim preverjanjem stanja lahko kaj izboljšale ali preprečile. Največkrat pa temu ni tako. Še enkrat se opravičujem.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

Neposredna povezava do sporočila: 1585
21.2.2011 15:39:59   
Pigy

Ja saj sem napisala prijavo sem po faxu poslala na mobitel..napisla sem datum, uro in vsebino smsov, ampak od njih ne izveš kdo to je...a veš, jaz pa bi rada zvedela kdo se gre take umazane igre

tega pa ti oni ne bojo smeli povedat.

Neposredna povezava do sporočila: 1586
21.2.2011 15:45:11   
strelkica
saj vem...sem pa našla en forum o tem..ko je ena prijavila..pa ker ni bilo groženj, je policija sprejela prijavo ampak ni takoj posredovala, kar pa se mi ne zdi prav, saj tako zagovarjajo nasijlje nad ženskami a ne..to je psihično nasilje...pa čist nič ne moreš user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
21.2.2011 15:45:25   
olana

Ojla bejbe!

Ja, jaz sem imela probleme z eno noro sosedo, ki je mojmu kar naprej neke laži trosila na telefon, nisem pa vedela katera je. Odpisala sem edini sms, da sem jo prijavila na bližnji policijski postaji, z zakonom in členom po katerem se kaznuje nadlegovanje ter zagroženo kazen in povedala, da je bila podana prijava tudi mobilnemu operaterju, tako da lahko pričakuje izklop številke. Aja, pa da sem dobila informacije kdo je in kje stanuje. Od takrat mi ni nikoli več pisala. Upam, da čimprej rešita stvar, ker vem kako je neprijetno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1588
21.2.2011 15:54:43   
strelkica
olana: hvala....ti ampak tak človek ne more bit normalen, kaj ti misliš, to je res psihopatsko obnašanje, ne jaz mu zaenkrat ne bom tega pisala, ker bom verjetno res podala na policijo prijavo...čakam brata ki je policaj da pride da se pogovoriva kaj se da naredit in kako postopek poteka in če dobim vse podatke od tega tipa, potem bom dala prijavo, pa še njeno številko in njegovo naj pogledajo klice če je to to kar jaz mislim da je ONA za tem...pol bo luštn...

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
21.2.2011 16:01:06   
olana
Nekateri ljudje so škodoželjni, ne morejo gledat, da je nekdo srečen. Problem izhaja iz njih samih, ker nimajo svojega življenja, pa zavidajo drugim. Jaz vem katera ženska je in kako je prišla do številke mojga, sam se ne obremenjujem z njo, saj se že tako preveč sama s sabo. Policija ti pa nič ne bo mogla pomagat, ker rabijo konkretne dokaze oz. da dobijo človeka na delu, s tem se pa itak ne bodo ukvarjali, ker majo "dost drugega dela."

Neposredna povezava do sporočila: 1590
21.2.2011 16:16:30   
strelkica
ja verjetno res

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
21.2.2011 16:20:05   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL

IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL

IZVIRNO SPOROČILO: panja

Pridna si ANDMIL user posted image !

Kaj pa študiraš, če ni skrivnost?
Veliko uspeha tudi pri nadaljevanju študija!
Lp

Hvala!user posted image

Študiram na Visoki šoli za zdravstvene vede, smer - zdravstvena nega.

hehe sedaj pa mene radovednost daje ,kateri letnik si :)
jaz sem srednja ms po poklicu imam dobrih 11 let delovne dobe v tej smeri (delala v ukc ljubljana)in sedaj že dobro leto delam v popolnoma drugi branži

2. letnik sem... user posted image  

Kako to, da si šla v drugo branžo? Če ni skrivnost...user posted image

2 ure vožnje ,12 urni delanik ,vse petke in svtke se žal ne da združit z veliko družino
drugače sem v službi zelo uživala in jo na momente res pogrešam ,po drugi strani je pa sedaj kar imam neprecenljivo

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
21.2.2011 16:29:34   
modrimedo

Ojla bejbe!

prijaviš policiji
če pa imaš razumevajočega in malo odbitega moža pa predlagam sledeče :)glede na to da on dviguje telefon ,naj ga tvoj mož lepo pokliče in pove :da se morata nujno dobit ,da uskladita kako bo plačeval preživnino za otroke ,ker je ugotovil da so njegovi ....pa boš potem videla junaka user posted image

< Sporočilo je popravil modrimedo -- 21.2.2011 16:35:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 1593
21.2.2011 16:33:16   
modrimedo
pozdravljene
pigi če boš šla k megliču  sem jaz takrat tud naročena ,javi da se vsaj pozdraviva :)
več otrok...midva sva še kot fant in punca bila soglasna da bova imela vsaj 4 otroke (pri nas smo bili 4 ,pri njemu 3 otroci v družini)
je pa pri nas prej obratno ,kot pri večini ,za tega otroka je bil mož glavni pobudnik,se je "pogajal" že kake 2 letiuser posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
21.2.2011 16:33:32   
barbara85
Pozdravljene souser posted image , od petka me ni nič gor, ker sem mela full gužvo čez vikend, tak da sem se zdej mal oglasla! Ste full pridne pri pisanju, sem en čas rabla da sem vse prebrala! user posted image
Full mi je hitro zdej minlo, tak da še sam danes čakam pol pa jutri končno nuhalna, da vidim kako je z mojo pikico in da jo vidi tudi moj dragi!
Tudi jaz sem že sita tega mrazu in zime, čeprav jo mam rada zaradi smučanja, a na žalost letos ne več, tak da naj bo čimprej lepo vreme! Tudi dan je tak čuden danes, glava me boli, pa full sem utrujena!
Glede otrok si pa tudi jaz želim 3 otroke in bomo vidli kako bo, saj smo tudi pri nas trije! In ko je brat zbolev za levkemijo je bilo super da ima dve sestri in na srečo sem bila jaz njegova darovalka in se je vse skupaj končalo super, čeprav ima sedaj slabši imunski sistem ampak je vsaj med nami!
Ja super je tale forum, lahko marsikaj poveš in se zaupaš, pa za nas, ki smo prvi user posted image je super ker dobimo veliko informacij, hvala vsem! In tebi Teni RR ker tako super spreminjaš in sestavljaš seznam!
Lp in uživajte kar se da!

Neposredna povezava do sporočila: 1595
21.2.2011 16:53:25   
strelkica
modrimedo: hahahahaha ja to bi bil hec ja, bom predlagala

(odgovor članu barbara85)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
21.2.2011 17:09:52   
Teni_
user posted image  

PDP, nick, starost, zaporednauser posted image , število user posted image , pregled, NS, kraj 

1.9.
Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 03.03., 25.02., Ruše
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 15.03.,  Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 01.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 15.03., ?, Slov. Konjice
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , 01.03.,  Štajerska
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?, Ljubljana

barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.03., 22.02., Oplotnica
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 10.03., 22.02., Savinjska
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., 22.02., Savinjska

3.9.
sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, ?, Ljubljana
4.9.
karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image , 25.02., 28.02., ?
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 03.03., 28.02., ?

5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 01.03., ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image , ?, ?, ?
7.9.
mucixxx, 36, 3user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?, ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., ?, Ljubljana

8.9.
kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , 18.03., 07.03., Zapuže
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?.,?, ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 11.03., ?, ?

anonimna3, ?, 2 user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

Arabella1, 32, 1user posted image , 0user posted image , 24.02., 28.02., ?
9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 04.03., 28.02., Ljubljana
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , 23.03., 25.02., Maribor

10.9.
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 09.03., 03.03., Postojna
TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, 01.03., Kranj
11.9.

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?., 01.03., okol. Domžal

12.9.
Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , 04.03., ?, Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image ,
?, ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 07.03., 01.03., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., ?, ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 08.03., ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 15.03., 09.03., ?
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 04.03., 09.03., Ljubljana

16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , ?, ?, Ljubljana
D.anna 76, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, 03.03., Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 23.02., ?, Maribor
*AnaL*, ?, 3user posted image , 2 user posted image , 08.03., ?, ?
17.9.
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., ?, Ljubljana
18.9.

Evvva, 30, ?user posted image , ?user posted image , 02.03., ?, Ljubljana
19.9.

Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , 03.03., 03.03., Domžale

dory,32, 2 , 1 ,
?., 03.03., Ljubljana

20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , 18.03., ?, okol. Ljubljane

22.9.
carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 22.02., ?, okolica Jesenic
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, okolica Ptuja
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
23.9.

24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 09.03., ?, Trbovlje
Dream, 35, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., ?, Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image , 01.03., ?, Postojna
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , 28.02., ?, Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?
26.9.
anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., 14.03., ?
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
11.03., ?, Prekmurje

27.9.

28.9.
mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
28.02., ?, Ljubljana
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, 22.03., Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Ljubljana
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 16.03., ?, Ljubljana
Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, 17.03., Medvode

SKUPAJ NAS JE: 66user posted image
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 21.2.2011 17:11:33 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
21.2.2011 17:40:54   
anschk
Čveke ste. :) Sam mi je všeč, ker med pisanjem diplomce mal pokukam sm za razvedrilo. Vlečejo se mi dnevi do petka. Tok si že želim vidt tega našega črvička in tok upam da je vse ok...Matr se mi zdi da sm že 100 let noseča pa še kr nism mela ultrazvoka. Res upam da petek hitro pride. user posted image
Drugače sm pa odspala popoldne skupaj z malim 2 urci in je prou pasalo. Sem postala ko mali otrok...tok spim k že dolg nisem.
želim lep večer pa božejte trebuščke

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
21.2.2011 17:52:57   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Pozdravljene.

Najprej za seznam sporočam da imam NS 3.3. in da sem drugače iz LJ.

Malce sem preletela kaj ste se razpisala v preteklih denh. Obema, ki se jima tokratna nosečnost ni izšla najbolje sporočam, GLAVO POKONCI IN NE OBUPAT! To isto se je meni zgodilo med prvim in drugim otrokom, ko je srček nehal biti tam nekje med 7 in 8 tednom. To se menda po statistiki zgodi 1 od 3 žensk, kar je po mojem mnenju kar pogosto. Bo pač naslednjič bolje. Je pa občutek grozen, vem iz lastne izkušnje.

Čestitke tudi naši nosečki z dvojčkoma, upam da bo nosečnost trajala čim dlej do 9 meseca.

Lepo bodite vse skupaj in čim bolj prijetno nosečnost.

D.anna 76 šele danes mi je potegnil. Kaj me nisi dregnila. Titi user posted image

No pa sva spet v isti grupi!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
21.2.2011 18:04:55   
D.anna 76
Drage mame. Tudi jaz sem edinka in tudi jaz kot večina edincev sem si vedno želela brata ali sestro. Tako sem se tudi jaz že dolgo nazaj odločila ''RAJE NIMAM NOBENGA KOT SAM ENGA.'' Zato je sedaj na poti tretji.

O tem pa še o čem pišem tudi v svojem blogu  na http://tukaj-zdaj.blogspot.com/ 

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?