|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
17.2.2011 17:59:49   
*alja*
No jaz sem pa v ponedeljek opravila sladkorni test in danes dobila obvestilo da se moram jutri nujno javit pri svoji ginekoliginji. Zdaj pa res ne vem kaj naj pričakujem, če mam sladkorno a to sam zdaj med nosečnostjo se pojavi ali je to pol za celo življenje? Verjetno tudi kake dijete, al kako? Vglavnem o tem pa res nimam pojma, v prvi nosečnosti to sploh nisem bila, niti se nisem za to nič zanimala.user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
17.2.2011 18:31:04   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

No jaz sem pa v ponedeljek opravila sladkorni test in danes dobila obvestilo da se moram jutri nujno javit pri svoji ginekoliginji. Zdaj pa res ne vem kaj naj pričakujem, če mam sladkorno a to sam zdaj med nosečnostjo se pojavi ali je to pol za celo življenje? Verjetno tudi kake dijete, al kako? Vglavnem o tem pa res nimam pojma, v prvi nosečnosti to sploh nisem bila, niti se nisem za to nič zanimala.user posted image

Lahko, da imaš povišan sladkor samo zdaj v nosečnosti in bo potem izginil, lahko pa, da ti potem to ostane...

Mislim, da ti bodo predpisali sladkorno dieto...

Nič se ne boj in misli pozitivno...user posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
17.2.2011 18:41:42   
barbara85
Ojla souser posted image , ste pridne, lepo ste se razgovorile!user posted image
Pigy sem vesela da se je končalo vse OK, pazi nase in kr pridno počivaj, pa ostani optimistka, držim pesti da bo do konca vse super!
Glede dopusta sva tudi midva veliko potovala po drugod, letost pa verjetno pride v poštev kaka Hrvaška predvsem dalmacija, ker je tam baje res najlepše! Termin pa bo konc junija začetek julija, razen seveda če si ne bodo zmislili kolektivnega pri mejemu dragemu! Bomo vidli!
Glede noseč.hlač pa je tak, da sem slišala o nekem pasu, ko ga maš lahk na normalnih hlačah, pa je tak za trebuh narejeno, sicer morem se še bolj podrobno pozanimat! Javim za novejše informacije, ko jih dobim!
No lepo se mejte pa počivajte kar se da!
PAPA user posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
17.2.2011 19:07:43   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: Majcii

Andmil, res hvala za tele info. Sej meni je bilo pa čudno, zakaj ne bi smel biti z mano. Ponavadi je to ravno čar, da oba starša spremljata razvoj otrčička in sta v to vpletena. Kaj pa lahko naslednjič točno rečem, po kerem zakonu ali pravicah..kje to piše, da ti pripada, da se bom lahko na nekaj konretno nanašala?

Naslednjič ji reči, da je to tvoja osnovna pravica, ker to sodi med osnovne pravice pacientov...user posted image

(odgovor članu Majcii)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
17.2.2011 19:22:28   
Majcii
hello user posted image :)

Danes pa ni bil moj dan. Me je začelo kar oblivat v službi. Sreč imam super šefa in me je spustil domov tko da že cel dan ležim in me glava boli. Tehle virusov je zgleda spet ful, čuvajte se. Jaz sem si za prehodno obdobje kar vitamine Evital kupila. Da se mal podkrepim.

Glede nosečniških hlač, pa tudi že malo razmišljam o shopingu. Moja omara ima tudi vse "po meri" narejeno glih zame in me je že kr mal začel tiščat. Pomoje bo treba prav kmalu it po štacunah. Včer sem bila na hitro v Zari in sem sem kupila malo širšo tuniko. Se splača it pogledat, imajo še 70% off. Vsaj za prvo silo ;) A boste šle že prav v nosečniške trgovine? Jaz sem za zečetek mislila, bolj kupit kako večjo številko sam..

Punce uživajte

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
17.2.2011 19:44:28   
modrimedo

moji sodelavki je ostala ,meni je zginila ,sladkorna namreč
če si delala 50 g test te skoraj vedno pošljejo na 100 g ,pa tudi take nosečnice vodijo vsaj v ljubljano na patoliški v porodnišnici+ zdravnica na polikliniki

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
17.2.2011 19:49:25   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: barbara85

!
Glede noseč.hlač pa je tak, da sem slišala o nekem pasu, ko ga maš lahk na normalnih hlačah, pa je tak za trebuh narejeno, sicer morem se še bolj podrobno pozanimat! Javim za novejše informacije, ko jih dobim!
No lepo se mejte pa počivajte kar se da!
PAPA user posted image

http://www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php
vrjetno misliš tole user posted image

(odgovor članu barbara85)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
17.2.2011 19:57:56   
barbara85
Ja verjetno je to to, a pol se to sam na začetku bolj uporablja! Ima katera s tem že iskušnje ali pa ga že uporablja! Pa verjetno je  trenerka še najboljša varjanta, no za kam it je pa verjetno že fajn kake nosečniške hlače met! Pol je pa tko že toplo bodo pa oblekce pa pajkice prišle fajn prav!
Lp

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
17.2.2011 19:59:54   
Dorianna
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

če si delala 50 g test te skoraj vedno pošljejo na 100 g ,pa tudi take nosečnice vodijo vsaj v ljubljano na patoliški v porodnišnici+ zdravnica na polikliniki

Tud meni je zginila, vendar se mi zdi, da mi znova žuga user posted image . Mi je pa G rekla, da me bo sedaj poslala na testiranje po 20-tem tednu. Jaz se poskušam diete že sedaj držati, čeprav bolj user posted image . Meni je ta dieta pripomogla, da se v prvi user posted image v bistvu sploh nisem nič zredila user posted image .
Ni mi pa jasno, zakaj so te že sedaj dali delat test, saj naj bi obremenitev tega 'dovajanja inzulina' postal problem nekje od sredine nosečnosti (tako so mi tudi pri prvi user posted image rekle sestre na polikliniki).

Neposredna povezava do sporočila: 1434
17.2.2011 20:06:18   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: Dorianna

IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

Tud meni je zginila, vendar se mi zdi, da mi znova žuga user posted image . Mi je pa G rekla, da me bo sedaj poslala na testiranje po 20-tem tednu. Jaz se poskušam diete že sedaj držati, čeprav bolj user posted image . Meni je ta dieta pripomogla, da se v prvi user posted image v bistvu sploh nisem nič zredila user posted image .
Ni mi pa jasno, zakaj so te že sedaj dali delat test, saj naj bi obremenitev tega 'dovajanja inzulina' postal problem nekje od sredine nosečnosti (tako so mi tudi pri prvi user posted image rekle sestre na polikliniki).

jaz bom tud vrjetno šla na testiranje tam okoli 24 tedna ,če ne bom prej začela spet pit ko ena žolna ,pa na urinu se mi pozna ..
tista dieta je pa res Dieta :) se strinjam :)

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
17.2.2011 20:59:13   
issa
dober večer čvekice...user posted image

vidim da ste kar pridne spet postale...user posted image user posted image user posted image
danes sem mela znimivi dan v službi, še prav se nisem sleka, je že prišla področna vodja do mene in mi razložila da mi ne bodo podaljšali pogodbe, pač zaradi moje situacije.....češ da še nobeni niso in tudi jaz ne bom izjema.......ah kaj čem, sem itak pričakovala nekaj takega...
pozdravljene vse nove srečke nosečke..user posted image user posted image

kaj se tiče nosečniških hlač, jaz jih še ne potrebujem, lahko še normalno oblečem ene črne hlače in ene jeans....user posted image za v službo, pol bom pa tak na kakih trenerkah.....heehhe...sicer mam pa še ene pra hlač iz prve user posted image , samo so mi še prevelike...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1436
18.2.2011 7:20:56   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: issa

dober večer čvekice...user posted image

vidim da ste kar pridne spet postale...user posted image user posted image user posted image
danes sem mela znimivi dan v službi, še prav se nisem sleka, je že prišla področna vodja do mene in mi razložila da mi ne bodo podaljšali pogodbe, pač zaradi moje situacije.....češ da še nobeni niso in tudi jaz ne bom izjema.......ah kaj čem, sem itak pričakovala nekaj takega...
pozdravljene vse nove srečke nosečke..user posted image user posted image

kaj se tiče nosečniških hlač, jaz jih še ne potrebujem, lahko še normalno oblečem ene črne hlače in ene jeans....user posted image za v službo, pol bom pa tak na kakih trenerkah.....heehhe...sicer mam pa še ene pra hlač iz prve user posted image , samo so mi še prevelike...user posted image user posted image

to tudi mene čaka, ko se vrnem po bolniški nazaj. Ko sem omenila da sem nosečka, sem dobila odg. da ko bom odšla pvič na bolniško se lahko poslovim. K sreči mi pripada zavod, saj imam 9 let neprekinjene del. dobe.

Včeraj sem bila zvečer znova na pregledu, tokrat v Leonišču zaradi bolečine v sp. delu trebuha. dobila boscupan 3x1, in strogi počitek. Otroček miga, samo kaj ko je notri bilo videt full krvi, vse okoli tistega dela kjer ima on glavico. Ginek- mi je samo omenila, da mi sedj res želi vso srečo,. Se moram pa danes pod nujno naročit pri svojem ginek. Uh, ostajam optimist, ampak me boli full, pa še tako mi je slabo. Ponoči se  mi je pojavil rumeno rjav izcedek.

Bom videla kaka bo situacija, če ne bo bolje popoldne odletim nazaj na uregenco.

Se vam še kaj javim, sedaj lepo počivam.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
18.2.2011 7:23:04   
*žurerka*
OJLA OJLA ZASPANKE..A VSE ŠE SPITE ? user posted image
no včeraj na pregledu vse ok ,user posted image  je brcal sto na uro user posted image  ... naslednji pregled imam 15.3.

sem videla da ste imele debato od poletnega dopusta ... jaz bom šla cel julji in skoraj cel avgust ponavadi gremo v okolico Pule .... julija bova šla s sinekom 14 dni z starši, pol pride dol moj mož še 14 dni ,potem pa 1 teden domov konc avgusta pa greva s sinom še en teden s kolegico na Pag .... tko da bo pestro letos user posted image ....

pigy....sem vesela da se je to pri tebi srečno izteklo me kar stisne ko preberem kaj takega ... SREČNO!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
18.2.2011 7:57:46   
Arabella1
dobro jutro user posted image

Pigy držim pesti zate, da se vse uredi in obrne na bolje user posted image user posted image  

mi vstopimo jutri v 11-ti teden, tako, da še malo, pa bo najbolj kritično obdobje mimo, želim si, da bo vse uredu

za oblačila bomo šli pa v šoping po nuhalni svetlini, ker bomo v Ljubljani in je tam več možnosti, kot tu na našem koncu user posted image

kar se dopusta tiče se pa nismo še nič pogovarjali, razen v tej smeri, da zdaj nobene eksotične destinacije

punce petek je user posted image user posted image user posted image  še danes in potem dva dni počitka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
18.2.2011 8:06:17   
issa
jutro!!

danes pri meni sicer bolj zaspano, ampak bo...user posted image user posted image user posted image
joj pigy tako močno držim user posted image user posted image user posted image pesti zate in za tvojega sončka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
18.2.2011 8:13:45   
Teni_
Dobro jutro.

Mislim, kaj vse si lahko delodajalec dovoli. V moji prejšnji službi, je poslovodja mojo sodelavko spraševal, če jaz še vedno planiram imet še enega otroka. Da v tem primeru moram vedet, da bom ostala brez službe. Mislim prvo, ne vem zakaj ni tega mene spraševal, ampak ok. Sem lepo povedala, da mi dol visi, jaz bom še enega otroka imela in da bi morala bit ne vem kak materialist, da bi službo postavila pred družino. No v službi sem bila še potem dva meseca.user posted image

Vso srečo danes na pregledu lorelei82, dory.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 18.2.2011 8:22:49 >

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
18.2.2011 8:16:32   
Teni_
user posted image  

PDP, nick, starost, zaporednauser posted image , število user posted image , pregled, NS, kraj 

1.9.
Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 03.03., 25.02., Ruše
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 15.03.,  Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 01.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Slov. Konjice
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , 01.03.,  Štajerska
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?, Ljubljana

barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.03., 22.02., Oplotnica
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
21.2., 21.2, Domžale
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 22.02., 22.02., Savinjska
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.02., 22.02., Savinjska

3.9.
sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, ?, Ljubljana
4.9.
karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image , 25.02., 28.02., ?
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 03.03., 28.02., ?

5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 01.03., ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image , ?, ?, ?
lunax, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  okolica Prvačine

7.9.
mucixxx, 36, 3user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?, ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., ?, Ljubljana

8.9.
kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , 18.03., 07.03., Zapuže
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?.,?, ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 11.03., ?, ?

anonimna3, ?, 2 user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

Arabella1, 32, 1user posted image , 0user posted image , 24.02., 28.02., ?
9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 11.03., 28.02., Ljubljana
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , 18.02., 25.02., Maribor

10.9.
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 09.03., 03.03., Postojna
TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, 01.03., Kranj
11.9.

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?., 01.03., okol. Domžal

12.9.
Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , 04.03., ?, Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image ,
?, ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 07.03., 01.03., Zagorje ob Savi
14.9.
olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., ?, ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 08.03., ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 15.03., 09.03., ?
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 04.03., 09.03., Ljubljana

16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , ?, ?, Ljubljana
D.anna 76, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 23.02., ?, Maribor
*AnaL*, ?, 3user posted image , 2 user posted image , 08.03., ?, ?
17.9.
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., ?, Ljubljana
18.9.

Evvva, 30, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, Ljubljana
19.9.

Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , 03.03., 03.03., Domžale
20.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , 18.02., 03.03., Ljubljana
21.9.

Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , 18.03., ?, okol. Ljubljane

22.9.
carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 22.02., ?, okolica Jesenic
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image , 21.02., ?, okolica Ptuja
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.02., ?, ?
23.9.

24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, Trbovlje
Dream, 35, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., ?, Trbovlje
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , 28.02., ?, Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?
26.9.
anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., 14.03., ?
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
11.03., ?, Prekmurje

27.9.

28.9.
mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
28.02., ?, Ljubljana
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, 22.03., Štajerska
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 16.03., ?, Ljubljana
Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, 17.03., Medvode

SKUPAJ NAS JE: 64user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 18.2.2011 8:21:48 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
18.2.2011 8:30:34   
Arabella1
res ne razumem zakaj delodajalci komplicirajo, ko se nastopi porodniška vse porodniško in prispevke plača center za socialno delo.. torej si v breme delodajalca 0

ko se nastopi bolovanje, če je neprekinjeno nad 30 delovnih dni, zavod refundira (vrne) prispevek in plačo... torej si spet v breme delodajalca 0
res mi ni jasno kaj se tako komplicira

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
18.2.2011 8:31:09   
Tajska
Pozdravljene user posted image !

Mene tudi najverjetneje kmalu čaka test za sladkorno. V prejšnji user posted image sem jo imela in bila na dieti zadnja dva meseca. Po porodu je sladkorna izginila. Tako da pričakujem, da bo treba tudi tokrat malo popazit na prehrani. Zaenkrat pa probam izkoristit še za kakšne sladkorčke, dokler še ni kriza.
In ravno dieta v prvi nosečnosti je pripomogla, da sem dejansko po porodu imela kkašne 4 kg manj kot pred nosečnostjo. Kar je pomenilo, da se mi je garderoba tudi vsa zamenjala, ker so mi bile dejansko preširoke vse hlače.

In ravno danes sem ven potegnila ene stare, ker so mi te, ki sem jih imela zdaj, že malo tesne v pasu. Pa so mi tiste stare, še vedno preširoke. Torej imam še kar nekaj prostora, zato nosečniške hlače še nekaj časa ne bodo prišle v poštev.

Aja Teni, dopiši v seznam še moj naslednji pregled: 9.3. 

Punce bodite fajn in preživite lep vikend!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
18.2.2011 8:46:06   
Teni_
user posted image  

PDP, nick, starost, zaporednauser posted image , število user posted image , pregled, NS, kraj 

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 15.03.,  Ravne na Koroškem
?., ?, Ljubljana

barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.03., 22.02., Oplotnica
2.9.

21.2., 21.2, Domžale
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 22.02., 22.02., Savinjska

3.9.
?, ?, Ljubljana
4.9.

5.9.
6.9.

7.9.

8.9.

9.9.
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , 18.02., 25.02., Maribor

10.9.
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 09.03., 03.03., Postojna
?, 01.03., Kranj
11.9.

?., 01.03., okol. Domžal

12.9.
13.9.

?, ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 07.03., 01.03., Zagorje ob Savi
14.9.
15.9.

modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 04.03., 09.03., Ljubljana

16.9.
17.9.
18.9.

19.9.

PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , 03.03., 03.03., Domžale
20.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , 18.02., 03.03., Ljubljana
21.9.

Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , 18.03., ?, okol. Ljubljane

22.9.
23.9.

24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 09.03., ?, Trbovlje
25.9.

anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , 28.02., ?, Mengeš
26.9.
11.03., ?, Prekmurje

27.9.

28.9.
28.02., ?, Ljubljana
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, 22.03., Štajerska
30.9.

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
18.2.2011 9:00:35   
dory
sem že nazaj...vse je ok, velki smo nekje 2,5cm, pdp je 19.09...z urinom mam neki, preveč nekih nitritov in neko neravnovesje...sem pojamrala,da mi je po cele dneve slabo, pa mi je G rekla,da na urinu tega ni videt in da bom že prežvela...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
18.2.2011 9:26:14   
Arabella1
user posted image  bravo Dory, da je vse uredu z malo pikico user posted image user posted image

kako pa to, da te ni dala kaj na bolovanje, če si pojamrala, da ti je cele dneve slabo user posted image

ne vem kako je z ostalimi.. ma jaz prav težko sedim v pisarni, boli me rit, hrbet, v trebuhu me špika... včeraj sem ugotovila, da sem uredu, če ležim ali pa sedim v sedežni vreči user posted image  
upam, da bo moja ginekologinja naslednji četrtek kaj bolj dojemljiva za jamranje in me da na bolovanje....

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
18.2.2011 9:26:58   
Lannna
Dobro jutro:))
A ima mogoče katera od vas tel št od g. Pelkičeve (nuhalna)...jo kličem že od včeraj pa je ne dobim...pa nevem če imam pravo št. Poslala sem ji tudi mail, ki sem ga našla na netu, ampak ni nič odpisala..
Teni RR ti če se ne motim si k njej naročena...
Najlepšaaa hvala, lepo bodite user posted image :))

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
18.2.2011 9:36:01   
Teni_
Jaz sem ji pisala kar na mail in me je naročila. Kdaj si ji pisala. Jaz sem ji zjutraj poslala, pa mi je popoldan odgovorila.

Sem pa malo brala, da so ene čakale tudi 2, 3 dni.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 18.2.2011 9:38:33 >

(odgovor članu Lannna)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
18.2.2011 9:39:59   
Teni_
user posted image  

1.9.
?., ?, Ljubljana

2.9.

21.2., 21.2, Domžale

3.9.
?, ?, Ljubljana
4.9.

5.9.
6.9.

7.9.

8.9.

9.9.

10.9.
?, 01.03., Kranj
11.9.

?., 01.03., okol. Domžal

12.9.
13.9.

?, ?, ?
14.9.
15.9.

16.9.
17.9.
18.9.

19.9.

dory,32, 2 , 1 , 18.02., 03.03., Ljubljana
20.9.

21.9.

22.9.
23.9.

24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 09.03., ?, Trbovlje
25.9.

26.9.
11.03., ?, Prekmurje

27.9.

28.9.
28.02., ?, Ljubljana
29.9.

30.9.

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Spanje
binyy

Kdaj spravite spat 4.leta starega malčka?

ob 20 h (62%)

ob 21 h (23%)

ob 22 h (5%)

nimamo pravil glede ure (5%)

kadar sam zaspi (5%)

Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!