|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
19.1.2011 18:48:29   
modrimedo
petrak kar v miru prespi ,vsak dan bo boljše  in vrjemi mi če se odločiš za oba ti nikoli ne bo žal

norica hudo mi je ,res mi je žal da se je tako končalo user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 576
19.1.2011 19:56:34   
carly
Norica žal mi je, čim prej preboli in novi sreči naprotiuser posted image .

Sicer pa glede vozičkanja, moja prva je rojena novembra pa sva bili čisto vsak dan zunaj, samo ko je bil res ornk minus ne, pa tudi ni bila nič bolna.Sedaj nam bo pač bolj prov prišla vreča za na športni del vozička, ker v košari je prva zdržala ravno tri mesece ko je bila najhujša zima, zdej pa pričakujem, da bomo po novem letu že lepo v športnem delu vozička okoli skakal,imamo dobro vrečo za čez noge, če bo res mraz imamo pa opcijo da dokupimo vrečo z ovčjo kožo.
Glede morja pa z dojenčkom res ni problem, sej bojo akrat že skoraj eno leto stari in takrat tudi v vodi že ful uživajo.
Me pa tudi malo skrbi letošnje morje, ko bom še s trebuhom, ponavadi smo šli en teden v juliju pa en teden v avgustu ampak letos bomo avgust najbrž črtali ali pa bomo šli takoj na začetku.No pa do takrat je še fulll daleč.user posted image user posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 577
19.1.2011 20:18:01   
anschk
Čer...
Kaj pa oblačilca? Najin prvi je junijski, torej imam ta mejcene obleke vse poletne...Za september bo pa to že premalo, sploh za našega ker smo bolj na koncu septembra...Kako imate izkušnje s tem, ste ful kupovale nova oblačila, ali ste nekako pokombinirale...Ma je smotano, ker imamo res čisto vsega dovolj pa bo sedaj ravno kontra velikosti vse...
Danes sem prvič občutila kaj je to slabost, med prvo nosečnostjo mi namreč ni bilo nič slabo,sedaj pa zgleda da bo drugače. No, upam da kmalu mine.
Bodite lepo

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 578
19.1.2011 20:20:36   
leaa
Jaz sem pa čezdalje bolj nestrpna. Komaj čakam ponedeljek, da vidim svojo pikicouser posted image . Tko se mi vlečejo tile dnevi.

Punce a ste že kaj o imenih razmišljale. Midva imava za punčko Urška za fantka pa Rok.

Za vse žalostne pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 579
19.1.2011 20:25:53   
Teni_
Glede oblačil moram jaz tudi vedu pregledat vse skupaj, ker je ena decembrska, ena pa novembrska, ampak nekaj bomo že skobinirali.

anschk, če imaš poletne, se jaz ne bi toliko obremenjevala, pač daš npr. preko kratkega body -ja dolge rokave. Torej kupiš samo dolge. Sicer pa nikoli ne veš kako bo šlo po velikosti. Moji2 sta bli kar različni, ker je prva pri porodu imela 2800g in 47 cm, druga pa 3940 g in  51,5. Ampak smo vsa oblačila porabli od ta prve, samo kompletek za iz porodnišnice smo nov nabavili. 

Sem jaz že tudi full nestrpna in komaj čakam danes teden, da imam pregled.

Imena pa imava mi2 že od prejšnjič izbrana. Če bo punčka bo Lana, če pa fantek pa Luka. Seveda pa si še vedno lahko na koncu premisliva. Ne bi bilo prvičuser posted image .

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 19.1.2011 20:27:13 >

(odgovor članu leaa)
Neposredna povezava do sporočila: 580
19.1.2011 21:21:49   
karin82
O čvekice ste že pri imenih ;) Mi2 sva se za ime odločila na poti v porodnišnico, ko mi je že veda odtekla in je bil zadnji čas, tako da o tem še ne razmišljava, ker je to precej težavna naloga.

Glede vozičkanja pa moj je tud novemberček in je bila super lepa jesen 2009 in zima tako da sva veliko vozičkala, pa potem marca ko so se začel resnično lepi pomladanski dnevi sva bila že super navajena en na drugega, da sva bila po cele dneve na terenu.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 581
19.1.2011 21:57:25   
SSheila
ojla punce,
vidim da ste prave klepetulje :)
mene samo nekaj zanima, in sicer je normalno, da znaki kar izginejo, pa je kljub temu, vse ok. Ker prejšnji teden sem imela 2 dni obupne slabosti, ta teden pa nič. no, čisto malo me po prsih špikne in križ me malo matra... Kakšna podobna izkušnja?

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 582
19.1.2011 22:58:07   
ANDMIL
Mislim, da ni kaj, če minejo začetni znaki nosečnosti... Tudi meni ni več slabo in me prsi samo še občasno malo bolijo...

Drugače pa imam jaz že izbrana imena... Samo vem, da bo problem, ker se moj z njimi ne strinja... Njegovi predlogi pa meni pod nobenem pogoju niso všeč... Saj je še čas za odločitev in mojo tehniko prepričevanja...user posted image user posted image

Dajte študentke napisat kaj študirate... Sem nekje že prebrala, da ene že celo diplomo pišete...

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 583
20.1.2011 6:54:47   
modrimedo
dobro jutro
jaz sem učeraj uspela postlati mejl v leonišče ,sedaj pa da vidim kam in kdaj me bodo naročili
če sem prav brala je tukaj še ena ,ki hodi k dr megliču?
ve že o imenih :)
uf to je meni še prezgodaj  :)

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 584
20.1.2011 7:23:57   
Teni_
Dobro jutro!

Meni je zjutraj slabo samo dokler nekaj ne pojem, potem je ok. Ampak verjetno je to znak, da se vse ok razvija. S tem se vsaj tolažim.

SSheila čisto normalno je, da imaš polno znakov, ali, da nimaš nobenega. Vsaka nosečnica je drugačna, prav tako vsaka nosečnost pri ženski je lahko enaka. Vse to je normalno.

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 585
20.1.2011 8:12:16   
Teni_
user posted image  

PDP, nick, starost, zaporednauser posted image , število user posted image , pregled, NS, kraj 

1.9.
Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 26.1., 15.02, Ruše
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 25.01., ?, Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
2.9.
tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image , 21.1., 21.2, Domžale
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 24.1., ?, Ljubljana
3.9.
vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image , 20.01., 18.02., okol. Domžal
sonce81, 30, 1 ,0 , ?, ?, Ljubljana
4.9.
karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image , 25.01., ?, ?
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?, ?, ?
5.9.

6.9.
Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image , 20.01., ?, ?
7.9.

mucixxx, ?, 3user posted image , ?user posted image , 02.02., ?, ?
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image 24.01., ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , 24.01., ?, Ljubljana
8.9.

Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,10.02.,?, ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 27.01., ?, ?
anonimna3, ?, 2 user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

Arabella1, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 03.02., ?, Ljubljana
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , 28.01, ?, Maribor
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Štajerska
10.9.

srecka84, 27, 1
, 0user posted image , 03.02., ?, Postojna
anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Podčetrtek
anonimnauser posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
11.9.

12.9.
anabanana1981, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
13.9.

14.9.
leaa, 30, 3 user posted image , 1 user posted image , 24.01, ?, Zagorje ob Savi
olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 27.01., ?, ?
anonimnauser posted image , 29, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, Ljubljana
16.9.

*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , 14.02, ?, Ljubljana
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 20.01, ?, Zapuže
*AnaL*, ?, 3user posted image , 2user posted image , 15.02., ?, ?
18.9.

19.9.
20.9.
dory,32, 2user posted image , 1user posted image , 18.02., 03.03., Ljubljana
21.9.

Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
22.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 22.02., ?, okolica Jesenic
23.9.

24.9.
25.9.
SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  16.02., ?, ?
26.9.
anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
27.9.

28.9.
rižka, 28, 2user posted image , 0user posted image , 01.02., ?, ?
29.9.

30.9.

SKUPAJ NAS JE: 38user posted image
NOSEČKE Z DVEMA :

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 586
20.1.2011 8:14:22   
Teni_
TiaŽan je menda imela včeraj pregled, pa se nič ni oglasila. Ali se mi samo zdi.

Danes pa so na vrsti:
vrtnica83
Nincica1
kristi07

Javite potem, kako boste uredile. Vsem lep pregled.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 587
20.1.2011 8:26:02   
lorelei82
Pozdravljene souser posted image

Najprej vsem tistim, ki ste izgubile user posted image : user posted image user posted image user posted image

Drugače pa vam moram povedat, da zadnje dni ko vas berem imam pol ful bedne sanje...sem že sanjala, da sem rodila mrtvega otroka, danes pa (po včerajšnjih debatah) da sem bila na pregledu in so kar trojčki. Ko sem to mojemu povedala ga je skoraj kapuser posted image .
Moram pa povedat, da se glih ne počutim nosečo, verjet začnem komaj po prvem pregledu, ki pa je komaj drug petek. Uff, kak se to vleče.

Imam pa še vprašanje za tiste, ki že imate otroke...
Z mojim res že več kot dve leti živima skupaj, ampak še nisva poročena in jaz imam stalno bivališče še zmeraj prijavljeno na drugem naslovu. Že dalj časa razmišljam, da bi se prijavila na novem, samo kaj ko jih poznam par, ki kljub temu da živijo skupaj trdijo da so skregane z očetji, samo zaradi večje denarne pomoči... kako kaj s tem? Kaj nama v bistvu pripada in kje ter kdaj se to zahteva?

Hvala za odgovore...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 588
20.1.2011 8:36:16   
karin82
Midva že imava enega otroka, jaz in otrok sva prijavljena pri meni doma, moj pa pri sebi doma, živimo pa vsi trije čisto nekje drugje pa tudi poročena nisva. Kljub temu kolikor jaz vem in sem se pozanimala ni več tako, da bi lahko karkoli uveljavljal. Mislim, da so status mame samohranilke ukinili in si upravičen do denarne pomoči samo, če je oče neznan, torej da ne prizna očetovstva če nista poročena ali pa če si bila kdaj poročena in on umre torej si vdova.
No če se motim me popravte, ker sem sicer bolj "trda" za te birokratske zadeve.

(odgovor članu lorelei82)
Neposredna povezava do sporočila: 589
20.1.2011 8:37:36   
Teni_
Čisto odvisno. Če se ne prijavita na istem naslovu in bosta potem urejala preživnino na sodišču in se boš ti prijavila kot enostarševska družina (samohranilk na tak način več ni), dobiš socialno, če nisi zaposlena, druge razlike nekako ni, edino pri otroških se ti potem šteje še njegov prihodek. Vlogo oddaš na socialni. Pa po porodu je treba potem še it podpisat očetovstvo.

Ampak baje zdaj kar preverjajo te enostarševske družine.

Mi2 ga zdaj celo ne bova rabla letat podpisovat, ker sva poročena, pri prejšnjih2 nisva bila in je kar skakanje sem in tja.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 20.1.2011 8:38:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 590
20.1.2011 8:45:33   
*žurerka*
OJLA PUNCE...

ma jaz vas bi pa vprašala ...a imate tudi ve nočne more ponoči odkar veste da ste noseče????

danes sem sanjala da sem morala pod nujno v bolnico ker sem imela kao rizično že na začetku user posted image  pa tam niso vedeli kaj z mano ,pa take bedarije...dva dni nazaj da sem pobijala vse kar je bilo živo user posted image  ma da dol padeš user posted image  pol pa fantaziram sto na uro in vse me boli od te moje fantazije user posted image ....

no vsakič sem vam jokala da nimam znakov zdaj imam proti večeri kar precej slabosti pa pojem tud malo manj ker pač ne gre....kar je na moje kile super user posted image  

norica...anonimna user posted image .....ko preberem kaj takega me spomni prav na moje slabe čase.....pogumno naprej user posted image user posted image user posted image

petrak....joj premisli močno premisli....imam sodelavko je izvedela da je v 12t nosečnosti ker je imela skoz user posted image  prej ni niti pomislila in je šla na pregled pa ji reče da so dvojčki in itak se je odločla za splav ker je zanosila s svojim ljubimcem ...pa ne vprašaj kako se je po tem spremenila....vsi jo sprašujejo kaj ji je ...seveda je samo meni zaupala to ....ženska je za jo ne spoznat tako jo je obrnilo da imam občutek da nima voljo niti živet user posted image  kar koli se boš odločila odloči pametno !!!
imava tud midva kredite zapufana do konca ampak bo že....

Neposredna povezava do sporočila: 591
20.1.2011 8:55:24   
strelkica
Ojla punce!

Ali katera ve če se da pri crocksih podloga ven ko je ne rabiš, da jih lahko nosiš poleti?

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 592
20.1.2011 9:09:22   
Arabella1
Dobro jutro punce, kako ste kaj?

Norica user posted image user posted image user posted image

Meni začenja kava škodit user posted image  očitno je ne prenašam več, že 2x sem jo servirala nazaj.. tako, da bom danes probala brez, pa da ne bo pomote, nisem pila črne kave, ampak max 2 beli kavi na dan.
Kakšne nasvete pa imate glede gob - jurčkov? Jaz jih še sanjam user posted image  pa ne upam jest, da ne bo kaj narobe user posted image

Nestrpno čakam naslednji četrtek, da vidim kako in kaj je, upam, da bo vse uredu.

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 593
20.1.2011 9:17:10   
strelkica
A ti si tudi taka revica kot jaz, jaz sem jo tudi v školko stresla user posted image . Tako mi je bilo slabo, pa sploh nisem cele spila tri požirke sem naredila, pa sem letela školkico objemat, Pa kadit mi tudi ne paše, hb.

Pa pri imenih ste vidim....jaz sem pri Naju pol nosečnosti božala trebušček in se pogovarjala s Špelco, no potem pa je bil Naj...tako da bomo počakal da se vidi kaj sploh bo pa se bomo potem odločili

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 594
20.1.2011 9:48:37   
Arabella1
ja očitno imamo školjko po kavi zelo rade user posted image  danes bom probla jaz biti brez... upam, da me ne začne glava bolet, ker imam zelo nizek pritisk user posted image

o imenih še ne razmišljamo, ker je prezgodaj, je treba kakšen pregled pri ginekoliginji dat čez, pa nuhalno svetlino... ne vem jaz sem hudo prestrašena in se ne upam preveč veselit pa preveč imet že vse splanirano, vsaj ne dokler ne ugotovimo, da je vse uredu, pa da mine 12. teden mimo..  po izračunih na ringaraja koledarčku se danes začne 8.teden user posted image user posted image

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 595
20.1.2011 12:06:22   
kristi07
Modrimedo pozdravljena:)

Jaz sem ravnokar prispela od dr. Megliča. Pri njem sem bila
že drugič v dveh tednih :)
Ga sploh ne morem prehvalit, tako prijazen G, ki ti pove vse kar te zanima, zelo skrben in
zame sploh Oh in JOH :)
Smo bili na pregledu in je naša pikica na pravem mestu, smo dobili že prvo slikico,
samo srčka še ni, ker je še prezgodaj :) Noseča sem približno 6 tednov :)
Bo pa sigurno viden 3.2., ko imamo zopet pregled, se že veselim :)

Vsem, ki ste izgubile user posted image  pa user posted image user posted image user posted image .
Glavo pokonci in ponovno na delo.

Z nami je vse v redu, tudi počutje je zaenkrat odlično, upam, da tako ostane :)

Pozdrav vsem souser posted image  in ostalim :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 596
20.1.2011 13:21:26   
ANDMIL
Dober dan!

Vas malo na hitro pozdravim!

Možek je šel v službo, jaz pa sem še od kosila pospravila posodo in zdaj gremo malo za faks migati...

Drugače pa komaj čakam naslednji teden, da imam končno že spet pregled, sicer že tretji ampak je vedno strah in pričakovane... user posted image

Se pa vidi kako smo si ženske in nosečnosti različne... Zanimivo... Če bi bilo vedno enako bi bilo že dolgočasno...

Lepo bodite in pazite na svoje pikice!user posted image

(odgovor članu kristi07)
Neposredna povezava do sporočila: 597
20.1.2011 13:52:12   
Anonimen
Brala vas bom drugič, danes samo sporočim, da se poslavljam. Beta HCG je samo še 154, kar pomeni, da je prišlo do SS. Saj sem itak že vedla, da ne more biti OK, tako da sem v bistvu zdaj pomirjena. Ne gre za IMN in tudi na abrazijo mi ni treba, ker se bo baje sčistilo samo. Na koncu se je še kar dobro izteklo, ker me je bilo ponovnega obiska bolnice najbolj strah. Pa še v nov boj grem že lahko takoj. In bova tudi šla, ker se ne predava. user posted image Uživajte, klepetajte, meni je pa namenjen en drug mesec. user posted image

auser posted image

(odgovor članu ANDMIL)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
20.1.2011 14:01:24   
Teni_
user posted image  

PDP, nick, starost, zaporednauser posted image , število user posted image , pregled, NS, kraj 

1.9.
Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 26.1., 15.02, Ruše
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 25.01., ?, Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
2.9.
tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image , 21.1., 21.2, Domžale
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 24.1., ?, Ljubljana
3.9.
vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image , 20.01., 18.02., okol. Domžal
sonce81, 30, 1 ,0 , ?, ?, Ljubljana
4.9.
karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image , 25.01., ?, ?
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?, ?, ?
5.9.

6.9.
Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image , 20.01., ?, ?
7.9.

mucixxx, ?, 3user posted image , ?user posted image , 02.02., ?, ?
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image 24.01., ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , 24.01., ?, Ljubljana
8.9.

Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,10.02.,?, ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 27.01., ?, ?
anonimna3, ?, 2 user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

Arabella1, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 03.02., ?, Ljubljana
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , 28.01, ?, Maribor
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Štajerska
10.9.

srecka84, 27, 1
, 0user posted image , 03.02., ?, Postojna
anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Podčetrtek
anonimnauser posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
11.9.

12.9.
anabanana1981, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
13.9.

14.9.
leaa, 30, 3 user posted image , 1 user posted image , 24.01, ?, Zagorje ob Savi
olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 27.01., ?, ?
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, Ljubljana
16.9.

*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , 14.02, ?, Ljubljana
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Zapuže
*AnaL*, ?, 3user posted image , 2user posted image , 15.02., ?, ?
18.9.

19.9.
20.9.
dory,32, 2user posted image , 1user posted image , 18.02., 03.03., Ljubljana
21.9.

Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
22.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 22.02., ?, okolica Jesenic
23.9.

24.9.
25.9.
SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  16.02., ?, ?
26.9.
anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
27.9.

28.9.
rižka, 28, 2user posted image , 0user posted image , 01.02., ?, ?
29.9.

30.9.

SKUPAJ NAS JE: 38user posted image
NOSEČKE Z DVEMA :

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 599
20.1.2011 14:03:57   
Teni_
Anonimnauser posted image , žal mi je, da se poslavljaš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?