|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
11.5.2011 9:54:11   
mala mala
daaan..

uspešno danes na pregledih.. user posted image

glede vozeka bambiniworld.. mi2 sva ga šla gledat, na dom, v kopivnik (fram/MB).. pred nama ga sestavil, res je praktičen, hitro sestavljiv.. ugodna cena.. brez lupinice stane športni del+ košara 180 eur, pa res je, da je v živo lepša barva kot tule na sliki.. ceneje ga verjetno ni za dobit..

upam da se tipkamo spet zvečer na fb user posted image

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
11.5.2011 9:58:56   
daka
Pomaranča hvala za trud.Včeraj ste bile prave čvekarice,sem samo brala.Danes se vam pridružim.user posted image
Teni srečno na pregledu,prav tako vsem ostalim.

Če je katera spregledala reklamo je od danes naprej v KIKU nova nosečniška kolekcija in takom sladki kompleteki za punčke,da moram iti pop.malo pogledat.

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
11.5.2011 10:01:04   
Sunny_Dream
Čau punce!

Kolk ste pridne s pisanjem - dva dni sem mela malo gužvo in nisem nč brala pa sem rabla skor urco in pol da sem prišla na tekoče user posted image

Včeraj sem mela pregled pri g., ampak mi je samo poslušu srčka in zmeru trebušček od sramne kosti do "strehice" (to mi je delu prvič!), pa standardno me je sestra stehtala (JAO!) in zmerla pritisk. Pa vzeli so mi kri za 2.test tokse. Sicer pa zgleda da je z user posted image vse super in da pridno raste, ampak js sm bla pa kr malo kregana zarad kilogramov - sem se do prejšnjega pregleda zredila skupno za 3 kg, zdaj pa v 1 mesecu za 2,5 kg! user posted image Tako da ma zdaj moj možek strogo prepoved da mi nosi tortice in sladkarije in me vsak večer vabi na sladoled! Poleg tega mi je g. dal napotnico za polikliniko, morm it delat test za nosečniško sladkorno (BLJAH) in upam da bo vse OK...

Za seznamček, naslednji pregled imam 7.6., takrat naj bi dobla tudi tisto injekcijo za RH negativen krvni tip (a ima še katera od vas to "srečo"?) , še prej pa sem se naročla na 4D ultrazvok, in sicer sem prišla na vrsto 19.5.

Čestitke vsem za dobre rezultate pregledov in držim pesti za vse, ki jih še čakate!

LP do naslednjič!

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
11.5.2011 11:09:47   
olana
Dobro jutro!

Jaz sem bila že pridna in vnesla nove izdelke na svojo spletno stran, se posvetila svoji prehrani-šla v nabavo in nabavila same zdrave stvari. Dobila 2 neslani dieti in si popredalčkala kalorije za vsako živilo posebej od mesa pa do vinčka. user posted image user posted image Predvsem me je zanimalo za sadje koliko ima česa(za kak sadni dan). Malo za orientacijo. Če bi katera mela kaj od tega naj mi sporoči. Hehe, še dobro, da se ukvarjam s športno prehrano, če ne bi mi sigurno katera rekla,da se mi je zmešalo. user posted image user posted image

Pa lep dan vam želimuser posted image user posted image

(odgovor članu Sunny_Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
11.5.2011 12:12:51   
2.2.
če se ti da lahko napišeš vsak dan kaj boš kuhala glede te diete-bi se kar pšridružila.
jaz sem tudi Rh negativna tako da mene tudi čaka injekcija, mah jaz sem bila 1. tako prepikana da se igle več res nič ne bojim-bolj se tehtnice. sem mogla 3t vsak drugi dan hodit po injekcije za železo k svoji G 40 min vožnje v eno stran. sem hotla da bi dobivala v svojem kraju pa tega niso mogli omogočit...no potem sem pa že rodila (en mesec prej) da več nisem rabila hodit po injekcije.
pa v P 10dni tekla infuzija-oz kri dodavali pa vsak dan pregled krvi, pa žile več niso našli.....pa user posted image smo preživeli

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
11.5.2011 13:01:46   
san

IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

se mi pa zdi da moj user posted image  zadnje čase malo manj aktiven, ga čutim občasno zjutraj pa včasih zvečer. mogoče si spreminja lego in ga manj občutim, čeprav bi zdaj mislim že kar mogla bolj čutit brcike. kako je pri vas z tem?

pri meni se dogaja isto, prejšnji teden je bila pravi mali divjak in sem jo že prav dobro čutila, ta teden se mi zdi pa manj aktivna in še zelo na rahlo jo čutim.

o ,teni, lep bušiuser posted image . moj trebušček je tudi že precej opazen, se mi zdi, da sedaj pa res ne morem več skrit, sploh če imam kakšno oprijeto majčko. v kakšni tuniki, ki jih pa najraje nosim, pa zgleda kot da sem se zredilauser posted image . no, doma me že kličejo žogicauser posted image

shamsia, so mali oglasi ja, se mi zdi da nekje spodaj, na dnu strani pod storitve.

mate0ja, prav je, da poveš kar te muči. tako se potem razreši težave oz. dvome. sej gre za tvojga otroka.

kondicija mi še ne nagaja, ampak stopnice mi pa že od nekdaj, ne samo zdajuser posted image

zatekanje sem pa tudi sama že opazila pri sebi. svež petršilj je baje zelo dober in zelo učinkovit takoj. dodaš ga na koncu kuhanja.pa kumare, repa - ne kisla, jabolka, jagode, limonada na tešče, šparglji - teh je sploh v izobilju. pa kakšen zeliščni napitek iz kopriv. in seveda zeleni čaj. za ostalo ne vem, zagotovo bi se pa izogibala lubenici, ker ima ogromno sladkorja, več kot 80 odstotkov lubenice je sladkor, tko da kar precej redi, isto grozdje. tko, da če ne želiš odvečnih kg, se ji raje izogni. in ne preveč slano in začinjeno. pa pij vodo po požirkih čez ves dan, tega ne pozabit.
sem pa imela v vseh nosečnostih težve s kg, če se lahko temu tako reče, oz. z zastajanjem vode, pa niti ni bilo toliko opazno, ampak sam sem čutila. sploh proti koncu in sem vedno kasirala več kot 20 kg, s tem, da sem jedla količinsko popolnoma isto kot prej, solim pa skoraj ne hrane in so kg takoj skopneli, po vseh porodih. pri četrtem mi je prvič 3 kg viška ostal.

vozički, jaz ga že imam, kot tudi vse ostalo kar je opreme. bolj je švoh z oblekcami, ker sem dala vse naprej, no ampak jih dobim od kolegice, tko da ni panike. se pa nagim k nakupu vozička za dvojčke in mi je zelo všeč cosatto, sam je tukaj pri nas kar drag, če primerjam npr. z anglijo, kjer je z vso dodatno opremo pol ceneje. a ima/je imela/bo imela katera od vas majhno razliko med otročki? kako ste to rešile z vozičkom? to je moja edina dilema...

pa vsem čestitke za lepe rezultate na pregledihuser posted image

olana, ja to bi blo pa super, če kar tuki mal na forum dašuser posted image user posted image

no, pa mi je uspelo vse predelat

uživajteuser posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
11.5.2011 13:24:25   
mate0ja
Dan,

jest sm pa fuuuuuuulllllllll vesela. Kooooonnččččččččččččnnnnnnnnoooooooooo smo dobili mesto v vrtcu, ki je blizu našega doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . V tretje gre rado. In zdej odštevam dneve ko bomo lahko zapustili trenutni vrtec. Verjetno tam petnajstega julija nekje. Ker bo kak teden pri naših na počitnicah potem pa bom itak jaz doma. In v začetku septembra (vsaj upam) bom imela veliko časa za uvajanje. Me prav veseli, ker v preteklosti mi je blo ful hudo, ker sva mogli uvajanje tako hitro skos dat, ker je služba priganjala. V glavnem ne bo mi treba cele ljubljane prevozit z dojenčkom, da bi starejša lahko uživala med vrstniki.

Olana če imaš čas, voljo in talent se tudi jaz priporočam za kake dodatne izsledke glede odvajanja vode iz telesa in seveda jedilnike. Jaz pri tem nisem najbolj spretna, bi mi prav prišel vsak nasvet.

FB - zvečer boste redko doživele, da bi se vam pridružila, v službi sedim za računalnikom in potem nimam doma nobene volje, da bi ga prižgala. Sm bl za preganjanje dolgočasja med službo user posted image

san - kolegica, ki ima 13 mesecev razlike med otrokoma je glede vozička komentirala, da je najbolj pomembno, da se ne obremenjuješ s tem. Kupila je Boogy board in nekaj mesecev ni sama hodila na daljše sprehode in po opravkih. Sicer pa se ti ful splača pogledat v tujino kar se tiče vozičkov za dvojčke. Znanec je pred kratkim naročil tole, še brez carine je prišel skozi http://www.amazon.com/gp/product/B002MZZJXO/sr=1-8/qid=1305112805/ref=pop?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1305112805&sr=1-8

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
11.5.2011 13:27:01   
Teni_
Končno doma.

Na morfologiji vse ok, edino napisal je, da je večji - prehiteva za dva tedna oz. dan, dva več. Je rekel, da pač se naj preveri, da ne bi šlo za sladkorno, ali pač tako je, da bo večji.

Povejte, tiste, ki bolj obvladate. Sem šla dvignit izvid za sladkorno in po moje je ok.

Na tešče: 4,9 , potem sem spila glukozo - po eni uri: 7,9 , po dveh urah pa 4,5.

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
11.5.2011 13:29:13   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 17.05., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 13.5., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 30.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 01.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.05.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.05., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 02.06., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 12.05., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , 03.06., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 23.05., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
26.05.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 01.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., 16.05., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image ,., 12.05., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., 01.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 02.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., 16.05., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , 24.5.., 13.5.,Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 30.05., ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 13.05., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 17.05., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
26.05.,  Maribor,
user posted image
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 27.05., ,Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 17.05., 17.05., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
16.05., Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 31.05., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 24.05., 24.05., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 20.05., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , .17.5., 17.05., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , 16.05., 16.05., okolica Domžal
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 83
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
11.5.2011 13:56:33   
2.2.
Teni rezultati so super, upam da nas bo čim več z takšnimi....

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
11.5.2011 14:04:37   
san
o, mate0ja, tole z vrtcem je pa res super novicauser posted image .

pri meni je težava ta, da sem izredno veliko na terenu, ker večinoma jaz pobiram in razvažam otroke popoldne, namreč dragi ima tako ”super” službo, da ga tri dni popoldne v tednu ni do večera. in seveda tiste tri dni imajo kot nalašč največ stvariuser posted image . no, sicer bo hči prihodnje leto povsod hodila sama, ampak mi ostanejo potem še trijeuser posted image . že samo do vrtca bo potem projekt brez vozka, zato se nagibam k tej ideji. pa jaz sem res rada veliko zunaj s tamalimi. za buggy board se pa nekako ne morem odločit, ker mi je fino, da bi ”tamali tavečji” zunaj še kaj spal, sploh čez vikend - namreč zunaj mi spi tudi po tri ure v kosuuser posted image in res je rad v v ozičku.
tale voz, ki ga je kupil tvoj prijatelj se mi tudi dopadeuser posted image . jst sicer iščem neko varianto, ki bi nam zasedla najmanj placa v avtu, ker dopoldne bom itak imela ta voziček, ki ga imam že sedaj, za na izlete pa bomo rabili dvojnega. me pa matrajo kolesa na teh marela dvojnih vozičkih, ker se mi sanja ne kako se obnesejo, ko je sneg... verjetno bolj slabouser posted image
joj, že komplicirano pišem, ampak se zelo strinjam s komentrjam tvoje kolegiceuser posted image

joj, jst sm sicer tudi na fb, ampak še tukaj komaj sledimuser posted image

test glukoze, zdej ne vem koliko se ga po novem pije. na zadnje se ga je 5o ml. meni nikoli niso odvzeli krvi prej, ampak sam po eni uri in je bilo vedno ok, tak okoli 5 pa še mal. takrat se mi zdi, da je ena rekla, da je meja 7, da moraš potem na tisti 100 al pa 150 ml test. tko da tvoj rezultat je zihr ok.

pa se je zbudil naš medo

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
11.5.2011 14:07:05   
*alja*
Teni RR tvoji rezultati so vredu user posted image , jaz pa moram vsak teden oziroma vsake 14 dni na diabetičnega (hodim že od 7-8 tedna) pa bom do koncauser posted image
Sam da bo z user posted image vse vredu itak za njih naredimo vse.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
11.5.2011 15:01:34   
Pigy
Teni super za pregled.

A tale test za sladkor moramo vse delat?

Jaz svojga user posted image čutim čez celi dan in to je danes že tretji dan zapored- kakor se usedem ali uležem, trebuh poskakuje. user posted image user posted image

Končno doma. Na morfologiji smo komaj ujeli in izmerili našo malo, tako je skakala, pa z rokico neki mahala. Se je g res mučila. Teža je 480g, tako da je rekla da velikost in teža sta primerna za rok 13.9, ampak, mi ne bo spreminjala. sem dobila 2 slikci, na katerih ni nič videt user posted image , nimam kej.

Se bom pa danes potrudila in probala prit zvečer na fb, da vidim kako se čveka user posted image .

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
11.5.2011 15:45:22   
olana
No, fino da ste navdušene. Da napišem danes svoj jedilnik. Če mate pa še ve kak recept pa kr napište, več glav več ve.

Zajtrk: Mleko 1,5% in sport musli
Malica: Kos lubenice
Kosilo: Piščanec pečen v ponvi s kapljico olivnega olja, začimbe po želji razen soli zame, žlica gorčice za malo omakce in voda. Basmati riž(namesto navadnega), ter solata s paradižnikom in kumarami(brez soli, kapljica olja, kisa po želji)
Popoldanska malica: Nektarina ali lubenica oz. po želji, samo ne banan.
Večerja: Solata z rukolo(100g), koruzo(20g) in tuno(v lastnem soku 35g).

To mam danes. Moram povedat, da nisem lačna, ker skoz nekaj melješ. Vagala jaz nisem nič, preveč dela.user posted image user posted image Aja no pijem pa jaz samo vodo z okusom ali brez, kako limonado, ACE, zdaj bom pa še čaj iz kopriv. Mal pogledam koliko kalorij ma kej. Navadne testenine sem zamenjala za tiste z vlakninami ali Barilla integrirane. Riž jem basmati, bele moke ne uporabljam, niti ne jem izdelkov iz bele moke(oz. redko ali če že ni drugega). Pa da vidimo to zatekanje.

Če bi katera želela imeti še tabelo kalorij za vsa živila ali pa prepovedana živila pri hujšanju, ter primere obrokov čez dan naj mi pusti email naslov na ZS.
Upam, da nisem kateri zamorila. Marsikateri bo pa prav prišlo.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
11.5.2011 16:26:17   
2.2.
voda z okusom ima isto kalorij kot kakšen sok. najboljše je čista sama voda. jaz to kar prakticiram kolikor se le da, sicer se včasih pregrešim z kakšim sokom-bolj malo ali pa cedevito. mi pa zapaša radenska-kaj mislite koliko to škodi

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
11.5.2011 16:49:45   
olana
Ja navadna voda je itak najboljša, ima pa voda z okusom minimalno kalorij, če gledamo npr, fante, coca cole, goste soke, schweppes. Če ti ravno zapaše nekaj z okusom. Radenska pa tud men paše.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
11.5.2011 18:06:58   
2.2.
jaz sem včasih pila z okusom pa sem omenila sestri pri G pa je rekla naj si namesto le te privoščim kozarec soka. saj ne reče da se kdaj pregrešim tudi z dvema požirkama cocacole.

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
11.5.2011 18:46:21   
carly
Gestoza Otekline (nabiranje vode v tkivih ),beljakovine v seču in visok krvni pritisk opozarjajo na motnje v presnovi.Zato pri preventivnih pregledih zdravnik pregleda seč in izmeri krvni tlak.Nenadno povečanje teže za več kot 2 kilograma na teden, otekla tkiva, glavoboli, motnje sluha in vida so opozorilna znamenja.Včasih so ob takih znakih svetovali hrano brez soli, sedaj pa vemo, da to obolenje le še okrepi.Torej, med nosečnostjo ne jejte neslanih jedi, pri omenjenih težavah hrano raje solite nekoliko več in klub oteklinam pijte veliko vode ( 2-3 litre na dan).Jejte veliko sadja, grizljajte zelenjavo in oreščke ali semena, da zaužijete čim več rudnin in vitaminov. (Dagmar von Cramm, Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke)

Evo če bo tole kateri kaj pomagalo.

(odgovor članu mala mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
11.5.2011 19:47:04   
vintage
Pozdravljene,

veseli me da ste več ali manj vse v reduuser posted image user posted image user posted image

Kar se zatekanja tiče, moram priznat da s tem (še) nimam problemov (moram potrkat, da jih slučajno ne bi dobilauser posted image )
Problem mi dela le zaprtje, ki je res neznosno. Včasih se celo bojim, da ko tako močno pritisnem, da se bom začela še odpirat..hmmuser posted image user posted image user posted image

Brcike čutim že od konca 18. tedna, brca kar precej in pogosto. Skozi celi dan čutim akrobacijeuser posted image user posted image user posted image

Eno vprašanje: sem človek zelo tihe narave (odkar sem s fantom s tako glupo glasno taščo, ki me vedno preglasi, da ostanem brez pomena..) in posledično zelo težko navežem stike s človekom. Enostavno ne vem več kaj človeku rečt. Tle pri fantu doma, ko kdo nepoznan pride ga lepo pozdravim in grem, ki itak vedno tašča se zadebatira in meni se ne ljubi vsaki mili dan se z njo družit (drugače s kolegicami kar precej govorim, ampak novih žal ne uspem dobit...)
je zelo mučna situacija in bi vas res prosila za kak nasvet, ki zame to ni to... I feel lonely
Joj niti da ne omenjam kako noro se bojim, da mi bo otroka prevzela in mi ne bo pustila da pridem blizu, skratka da mu ne bom mamicauser posted image user posted image  prav depresija me daje...fanta pa itak ni nikoli doma, bi raje bila mama samohranilka..ne vem kaj narediti.

Jaz se opravičujem za tak tekst sam, kličem na pomoč že preveč časa..ne vem več kaj narediti...user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
11.5.2011 19:50:52   
nana13
Ne zastopm, zakaj solit več, če je vsem znano, da sol zadržuje vodo v telesu. Pol so vsi dohtarji neumni.  user posted image

Mi smo bli pr zdravnici. Eneju nč ne fali, sploh ga ni ne vagala ne merla, da ni treba baje. Lahku bi ga, sam se mi ga ni lublu slačt, pa še ful vroče so meli u ZD. Je rekla da se lepo razvija, je bla zadovolna k ga je vidla da sedi user posted image , pa k sm ji rekla, da vse po vrsti je ( pravi mali termit ) user posted image .   Bravo Nejko!!! user posted image   Tko, da se naslednjič vidmo komaj julija. Sm bla tudi jst zadovoljna, d smo tku na hitru opravli in da je vse ok, tku kot mora bit.

In, kako gre prvi sadni dan? Bo za zdržat?  user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
11.5.2011 20:00:50   
nana13
Zakaj pa se vidva ne odselita na svoje?

Stari in mladi ne grejo skup in če bosta ostala s taščo pod isto streho, se bo prej al slej ta streha vžgala. Zdi se mi, da tudi če si tihe narave ima tudi tvoj sod nekje rob in ko se bo prelila kaplica čezenj, boš znorela. Tolko lahko požreš, ma nekje se ustavi.
Kaj pa fant pravi na to? Si mu povedala kako se počutiš?
Ko bo otrok prišel boš postala drugačna, avtomatsko. To bo tvoj svet in ne boš ga dala kar tako. Zanj se boš borila, kot se vsaka mama. Pa mislim, da ti takrat ne bo nič važno, ne s kom se meniš ne kako se meniš. ( s taščo, z nesramnim tonom). To je tvoje, ne pa njeno. Palčka si ne more kar prisvojit.
Nič straha in žalosti... MALI PALČEK JE TVOJ IN OD NOBENEGA DRUGEGA!!!

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
11.5.2011 20:13:14   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: vintage

Eno vprašanje: sem človek zelo tihe narave (odkar sem s fantom s tako glupo glasno taščo, ki me vedno preglasi, da ostanem brez pomena..) in posledično zelo težko navežem stike s človekom. Enostavno ne vem več kaj človeku rečt. Tle pri fantu doma, ko kdo nepoznan pride ga lepo pozdravim in grem, ki itak vedno tašča se zadebatira in meni se ne ljubi vsaki mili dan se z njo družit (drugače s kolegicami kar precej govorim, ampak novih žal ne uspem dobit...)
je zelo mučna situacija in bi vas res prosila za kak nasvet, ki zame to ni to... I feel lonely
Joj niti da ne omenjam kako noro se bojim, da mi bo otroka prevzela in mi ne bo pustila da pridem blizu, skratka da mu ne bom mamicauser posted image user posted image  prav depresija me daje...fanta pa itak ni nikoli doma, bi raje bila mama samohranilka..ne vem kaj narediti.

Jaz se opravičujem za tak tekst sam, kličem na pomoč že preveč časa..ne vem več kaj narediti...user posted image

vintage kaj naj ti rečem... situacija verjetno takšna kot je, ni nastala pred 5 meseci. Verjetno si že prej vedela v kaj se podajaš, a zdaj si tukaj kjer si in lahko ti rečem le: bodi močna in odločna in rešila jo boš user posted image . Ne vem sicer koliko časa si že skupaj s fantom, a sigurno ga imaš rada in zato najprej poskusi s pogovorom z njim. Skupaj poiščita možne rešitve - morda selitev? Naredi si seznamček plusov in minusov - poprosi za pomoč kakšno prijateljico, ki te dobro pozna. Daj si čas in v miru razmisli - res je kar vsepovsod lahko prebereš: glede na naše stanje nas malo mučijo tudi hormončki... Ne razumem kako lahko pomisliš, da ti tašča ne bo pustila blizu tvojega otroka? O tem vendar odločaš ti in seveda partner - prepričaj se v to in tudi v to, da boš dobra mamica. Saj v bistvu že si user posted image , le ne prepuščaj se obupu. Išči pozitivne rešitve in jih poskušaj uvajat. Vedno se najde pot, če boš le iskrena sama do sebe in boš raziskala, kaj si v bistvu želiš. Mislim nate in ti želim veliko pozitive user posted image user posted image user posted image .

zdrava prehrana oprosite drage souser posted image , ampak priznati vam moram, da mi delate slabo vest... A res vse tako pazite na prehrano? Samo voda, nič soli, nič sladkega in šparglji??? Joj , jaz špargljev videt ne moremuser posted image . Pa sem drugače čisto nora na zelenjavo in sadje, a šparglji... ne, ne prenesem okusa. Pa tud pijem sokove in coca colo in schweppwes - sem jih vedno, razen ko sem dojila, ker mi ni pasalo. Drugače pa se ne morem popolnoma spremenit glede prehrane. Čestitke vsem, ki ste lahko tako striktne same do sebeuser posted image . Mi jemo čisto običajno hrano; resnično jemo bolj malo mesa - ker mi pač ne paše preveč. Vedno je polno zelenjave in sadja, a žal tudi sladkarij user posted image  - jih imamo vsi radi...

trebušček kolikor sem se sekirala v začetku, da se mi nič ne pozna, toliko se mi zdaj zdi, da mi bo razpočil. Kot da sem pojedla žogo! V 1 mesecu me je razneslo in to samo v trebuh user posted image user posted image user posted image . Ni šans, da kaj skrijem, tud s tunikami več ne.

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
11.5.2011 20:15:47   
Princess1
No pa sem nazaj.

Bila na morfologijo, vse je odlično. Dobili bomo pa user posted image  user posted image .......tolk sem srečna, da ne znam opisat. Ne vem zakaj, ampak jst sem si ful želela fantka. Je pa 20cm velik in 340g težak. Sem dala še kri in vodo.

Teni, naslednji pregled imam 13.06.

Vintage - razumem, da ti je hudo ampak matematika je tukaj enostavna. Privleci na plan svojo odločnost in se začni boriti za svoje mesto. Nikomur ni nič kar dano, tako, da si tudi sami ubiramo mersta v družini. Ne bi škodilo, če bi se na normalen način pogovorila s fantom in mi zaupala svoje strahove. Nedvomno se boš pa morala postaviti tudi pred taščo. Enostavno se tudi ona mora zavedati, da ti obstajaš in da imaš glas. Nad otrokom pa bo ona imela oblast samo, če ji boš ti to dovolila.  Verjamem, da se ti to vse skupaj zdi mučno ampak boš enostavno morala. Če živita z njo in bosta še naprej živela z njo boš morala postaviti meje še bolj kot sicer. Na spoštljiv način seveda, ker jaz verjamem, da vsak vedno pokaže samo sebe.

Lep večer še naprej!

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
11.5.2011 20:16:10   
jaznoseca
nana13 koliko je pa star tvoj malček? Pa seveda čestitke za dobro opravljen pregled user posted image . Glede kg in cm se nič ne sekiraj - vsi zrastejo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
11.5.2011 20:29:33   
nana13
Čez 3 dni bo imel 7 mesecev. Sm še majhen a tudi velik. user posted image
Hvala!
Zarad kg in cm se ne sekiram, sam do zdej sm bla vajena, da vsakič k smo pršli na pregled je bil vagan in merjen, pa mi je blo zato dns mal čudno,k tega ni blo. user posted image    Ja, zrastejo vsi, ja,... sam prehitro, ful prehitro. user posted image
Sej kulkr poje,...  user posted image   

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?