Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
upravicenost do prevoza 7.8.2005 21:02:00
|
|
|
|
lex
|
Mislim, da tud če ti odteče voda se lahko brez skrbi pelješ v MB. Drugače pa v SG sploh ni slabo rodit. Jaz sem imela full dobro babico, moj je bil skoz zraven, jaz sem z njimi zadovoljna.
|
|
|
|
upravicenost do prevoza 8.8.2005 6:26:13
|
|
|
|
anajmad
|
Z napotnico imaš mišljeno najbližji porodnišnico.Da te pa peljejo v drug kraj,pa malo povprašaj,kako je s tem. en lp:morje:D
|
|
|
|
upravicenost do prevoza 8.8.2005 11:08:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas si upravičen do prevoza z rešilcem samo v LJ. V Postojno in Novo mesto te rešilc ne bo peljal :grrr:
|
|
|
|
upravicenost do prevoza 8.8.2005 13:15:42
|
|
|
|
kati1
|
ojla na materinski šoli je ena spraševala ali lahko z napotnico za prevoz pride iz Kranja v Ljubljano rodit. Pa je bil odgovor gladki NE. Verjetno je pri vas podobno - rešilec pelje v NAJBLIŽJO porodnišnico (sploh, če ti odteče voda). lp, K
|
|
|
|
upravicenost do prevoza 8.8.2005 16:02:44
|
|
|
|
lumpy
|
A tako pravite da je to? In kako naj potem prides v bolnisnico, kjer si zelis roditi? V mojem primeru MB in ne SG. Moj verjetno ne bo zmozen voziti do MB, ker bo cel zivcen. No ja , saj bo, kjerkoli ze samo da bo vse ok.Zelje so eno, realnost pa drugo. Hvala vsem.
|
|
|
|
upravicenost do prevoza 9.8.2005 9:29:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ziher nisi upravičena do prevoza v mb,ampak si upravičena do najbližje porodnišnice torej sg8)
|
|
|
|
upravicenost do prevoza 9.8.2005 18:04:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Do najbližje porodnišnice. Rešilec ni luksus, rešilec je nujna vožnja. Če želiš iti rodit v drugo porodnišnico, je to luksuz (v besednjaku ZZZS).
|
|
|
|
upravicenost do prevoza 11.8.2005 21:27:54
|
|
|
|
bskrle
|
Potem imam pa res srečo, ker imam do Lj in KR 20 KM! Si lahko sama izberem, kam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?