Kdaj? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

lumpy -> Kdaj? (7.8.2005 20:37:08)

Punce :rozica:,
prvic sem v tej situaciji (:nosecka:), ceprav se cisto na zacetku ( 17 tednov), a me ze vseeno skrbijo tudi vse uradne stvari in vojne papirjev, ki jih je menda ogromno.

Kaj priporocate, kdaj si zaceti urejati te stvari? Da ni prehitro in ne prpozno. Kam najprej? Kaj potem?...:(

Hvala vsem za pomoc, ki je vse to ze za vami.
Lep vecer:angel:

lex -> Kdaj? (7.8.2005 21:04:53)

Kdaj maš PDP?

To ponavadi na CDS Radlje urejaš dva meseca pred PDP. Jaz sem imela PDP 1.2 in sem šla v porodniško 1.1. Papirje pa sem urejala decembra.

lumpy -> Kdaj? (7.8.2005 21:07:16)

PDP imam januarja in ce bo vce ok bom sla v porodniako decembra.

Sepravi po tvojem mnenju bi morala papirje urejati v novembru? Kaj vse pa moraa urediti? Vse uredia na socialni ali moraa ae kam?

lex -> Kdaj? (7.8.2005 21:23:47)

Od g dobiš papir na katerem imaš napisan PDP. Na CSD-ju dvigneš papirje, ki jih izpolniš to so vloga za porodniško in vloga za nadomestilo (pač za denar) in vlogo nego in varstvo otroka. izpolniš in nato prineseš dol. Aja pa fotokopijo bančne kartice in osebnega dokumenta. V Radljah je ena full prijazna gospa.

*pepelka* -> Kdaj? (8.8.2005 9:56:09)

Papirje si lahko urediš 60 dni pred PDP in ne prej, saj ti tudi g. ne da prej potrdila o PDP s katerim greš na CSD.
:sloncek:

k1 -> Kdaj? (8.8.2005 15:41:14)

60 dni prej, razen, če te ne prehiti, tako kot je mene in sem morala po porodu urejat vse.

Stran: [1]