Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako spraviti bruhico iz tepiha? 22.12.2010 10:59:30
|
|
|
|
Hope2
|
Ravnokar sem zunaj z vapotom strašila. Ni minus, ni nula, je 5-8 stopinj, tak da ni panike. Probaj sodo, če ne bo šlo, pa vapo. Oz jaz bi kar oboje . POtem pa na radiator, če je talno grteje pa na tla, če st ev hiši, v kurilnico. Z vapotom pa samo tam ko je madež, ne cel tepih, ornk popivnaj z brisačo
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 22.12.2010 11:01:03 >
|
|
|
|
RE: Kako spraviti bruhico iz tepiha? 22.12.2010 11:18:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma saj za spucat z vapom še ni tak problem, kot posušit ga potem ... je tepih 2x3 m velik ... ni kurilnice v bajti in ne dovolj velikega radiatorja .... niti talnega gretja ... ah ja ...
|
|
|
|
RE: Kako spraviti bruhico iz tepiha? 22.12.2010 12:20:44
|
|
|
|
vesna_b
|
potem pa ti ostane sam še čistilnica...
|
|
|
|
RE: Kako spraviti bruhico iz tepiha? 22.12.2010 12:48:00
|
|
|
|
Hope2
|
nO, TI JE USPELO s sodo? Upam Če je madež kje na robu, potem preostali tepih s folijo zaščiti, operi z vapotom madež, nato pa ta del tepiha samo prisloniš k radiatorju. Pomagaš si še s fenom
|
|
|
|
RE: Kako spraviti bruhico iz tepiha? 22.12.2010 13:11:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni čisto na robu ... je pa blizu ... ma saj bi se še dalo, samo kje naj zunaj operem tak tepih, da ga ne bom še bolj umazala ... pa da ne bo dvorišče ponoči drsalnica ratalo ... duš Zdej je s sodo namazan pa prekrtačen ... čakam da se tamala zbudi, pol ga bom pa z globinsem presesala ... upam, da pomaga ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2010 14:51:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.