pot -> Orbitrek (8.8.2005 0:16:32)
|
zivjo jaz sem kupila orbitrek lani, preko Neckermanna (ok. 30.000Sit). Najbrz ima magnetne zavore, kar se pa tiče glasnosti; je res tih, samo to nic ne pomaga ce okovje škripa (kot je to v mojem primeru in vse se maje ne samo noge, okovje!). Ce ga kupis bodi nezna, zelooo nezna z zategovanjem vijakov, ker lahko pocijo:ups:, rezervnega pa ni v paketu. Prah se na njem nabira, ker ne zdrzim vec kot 10min gor, noge so hitro utrujene in bi se najraje vsedla :zmeden:. zato tudi ni zeljenega ucinka:)-. Sem mislila da bom vsak dan gor, kar je na zacetku bilo res, vsak dan 10min, pol se je pa samo se zmnajsevalo... premisli kako si disciplinirana in resna z ostalimi stvarmi. kar se pa tice izmere utripa: si ga mores preracunat, samo ne razumem tocno kako, se mi ni dalo resneje spravljat v detalje8) in ne meri vedno, in v parih sekundah ti lahko poskoci in pade nenormalno razlicno... res dobro premisli :zmeden2: pa nujno mu najdi prostor pred TV-jem ali ob radiju (to je mene ustavilo) lp :rozica: nasapot
|
|
|
|