metuljcek321 -> RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pravljica (18.2.2011 14:11:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 BTW: zbiram Petrolove nalepke - če ima katera višek, se zelo priporočam. HVALA! Zankrat jih imam 8. Kak dolgo je še akcija? Bom ti jih poslala, ampak lahko še nekaj časa počakam, ker bom jih še sigurno kaj zbrala. Aja, pa še mojga bom vprašala, sigurno jih ima ful, ko službenega tanka. Joj, superca ... ja, akcija traja še kar nekaj časa, tko da se ne mudi ... samo prosila bi te, da jih daš nekam na kupček, pa mi jih boš potem poslala, če ne rabiš - thank you, thank you, thank you! Almera - kaj je to na koži? Nisi nič prej pisala o tem? Smola, no. Upam, da čim prej mine. Kako se pa reče nadlogi? Aha, že berem ... bo minilo hitro, boš vidla ... pa držim pesti, da se noči umirijo čim prej. 3jemi, it's Friday afternoon, hip, hip, hurray, zeljnate glave bye, bye, bye, bye, bye, bye ... populis, mnjamsi, mnjamsi, kakšne fletne žemljice - jih kar slišim, kako hrustajo. Kaj je pa tista reč tam spodaj? Kužek? Nicole & Keith - ja, res je, sta starša še ene deklice, ji jo je rodila nadomestna mama - thanks, da si me spomnila - se tolk teh zvezdniških reči dogaja, da težko vse popedenam - he, he ... Dokaz: On December 28, 2010, Kidman and Urban welcomed his second daughter and her third daughter, Faith Margaret Kidman Urban, via surrogate at Nashville's Centennial Women's Hospital. The child is biologically Kidman and Urban's. Faith's middle name is after Kidman's late grandmother.
|
|
|
|