Cuba Libre -> RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pravljica (3.2.2011 20:02:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi večer... otrok v postelji... očka se preoblači, da gre ven... dete: Oči, kam greš? oči: Na pivo z I, T in A. dete: A na pivo greš? ok, očka gre, dete se še pred spanjem vsede na kahlo... tako čepi in vpraša: Mami, kje je moj oči? mami: Ja, na pivo je šel. dobro... dete zaspi, mami ima končno malo miru, očka na pivu... sledi neka čudna, ne ravno mirnemu spancu namenjen noč... jutro... mami: Lovro, vstani! dete: Kje je moj oči? oči: Tukaj sem, sine moj. dete: A NA PIVO SI ŠEL, A? in ta stavek se v pol ure ponovi ene 3x... mami: No, mož moj, če ti žena ne teži, ti pa sine. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek.gif[/image] no, zdaj gre pa tale mami po svoje dete, ker nujno potrebuje konkretno dozo njegove prisotnosti in predvsem njegove igrivosti... menda morava celo k teti frizerki po bonbone... mmmm... tale je pa noro dobra! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] tims - mučas grasjas [sm=smiley36.gif] sj škije niso za mene... kolega bi jih mel. ampak sm mu takoj povedala, da je tole mogoča mal mehko za njega... sm bla dans na krvavcu... ej pa to je blo pa orgazmično!!! sonce do plafona... prav opeklo me je [sm=smiley36.gif] smuka je bla odlična, gužve ni blo pretirane, se je dalo lepo smučat... skratka, preživela super dan. zdj pa čakam, da pride moja mala zverinica domov [sm=smiley1.gif] dihanje - tut naš dost čez usta diha... ampak kamot tut čez nos. razn če ma mal zaštofkanega... pol pa vleče mrzlo not. itak pa zdj ko je blo tok mrzlo.. sma bla raj doma. tko grejo u vrtcu na kratko ven. če pa je blo sonce pa sva šla eno kratko turo.
|
|
|
|