Cuba Libre -> RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pravljica (15.1.2011 23:17:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška aaaaaaaaa..meša se mi! spet vnetje!! ne vem al spet al še vedno..pismo no.. sicer ne vem točno kaj se v nosečnosti sme in kaj ne. pojdi v lekarno, povej in nekaj ti bo dala...polno je teh gelov (Multigyn, Floragyn,...) ki so naravni. Mogoče ti pomaga. Če ne pa tampon v jogurt, pa v nožnico. A si že kaj probala, pa ni pomagalo? misliš, da so glivice? .. zdej sem 1 teden uporabljala Vagisan vaginalete (z mlečno kislino) NIČ! včeraj mi jih je zmanjkalo, cem namočla tamopn v probio jogurt, drugače bi se ponoč spraskala..in je dost boljš... CL..multigyn mi pa zgleda ne paše...sem ga 1x probala se mi je skor zmešalo..še bolj srbelo, peklo, groznoooo Če je tako, pol ti res ne paše. lahko je pa samo na začetku po Multigynu taka reakcija, da ščemi...ampak bi moglo nehat in pomagat. Čudno. Piše, da je popolnoma naraven in, da ni omejitve pri uporabi, niti količini. Floragyn probaj al pa Gynophilus al nekaj takega, ene vaginalete..so tud fajn. Uravnavajo ph nožnice. Za hitro pomoč pa se namaži (zunaj) s Canestenom. To mislim, da lahko kljub nosečnosti.... Drgač pa so men še zmeraj zakon probiotični tamponi, ampak zdaj jih nimam že par mescov...bo treba v nabavo. V slo jih še nisem zasledila. Jih je katera? Kako so se tebi zdeli takrat, Cubalibre? hruška - zanimivo! še vsi so pohvalili. ampak saj smo si različne, tako da... pač ne pali. pravijo ,da pomaga tut jabolčni kis. ampak še nism probala... glede na to da deluje protivnetno in razkužuje... bi mogoče res znalo bit. rr - men so bli svetovni. pa so jih pol enkrat meli v Mullerju, zdj jih pa nimajo več. ne vem zakaj ne...
|
|
|
|