Cuba Libre -> RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pravljica (14.1.2011 13:43:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre tims - opet te rabim! mela bi za malega tako jaknico kot jo je Almera kupila Boru. barva ni važna, sam da ni roza al vijolična. lahk je rdeča, rjava, modra ali zelena... 104 številka. pr nas je nimajo, mi je pa rekla, nj dam številko pa bo poklicala naokoli, če bo mela čas, ampak da tko ne bo nikjer... pač ne da se jim. tk da se spet obračam nate, če maš morda vpogled v vaše zaloge trgovine... Točno tako jakno imajo v tej številki imajo še v Šiški[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Lahko kar rečeš, da naj mene pokliče, pa ji bom jaz naredila premik. Sem pa mal čekerala "tvojo " torbo. Najdla sem samo eno, k je črna, z belim robom, zgleda k da bi bila usnjena, na manjšem sprednjem žepu je pa zadrga. veš kaj, pol pa ti kr naredi premik na moje ime in priimek, ker me una še kr ni klicala, pa tut dvomim da me bo... [sm=zmeden.gif] torba pa ni taprava. ma, bom že našla drugo... enkrat [sm=smiley36.gif] ta mi ni bla usojena [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|