Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 7.1.2011 20:38:41
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 jeesooos, kje pa ste? evo me! vsaj ena na petk zvečer doma Ja, ostale pa žuramo, ne? No, ja, če je spravljanje otrok v pojstlo žur, pol definitivno zdele žuram CL super za nakup . Jest tud s takimi rokavicami ne znam nič počet, so pa po moje ziher bol tople k une na prste. Grem otroke prepričat, da je zdej pa res cajt za spanje.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 7.1.2011 20:40:16
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre sm si kupla dans nove smučarske rokavce tele: http://www.kibuba.com/index.php?q=rokavice&cID=2&scID=15&pID=3716 si se vrgla v opremo jz pa ne znam s takimi rokavicami nč delat jst sm pa po vsej sili hotla na en prst, ko so ful bolj tople. pa jih po trgovinah skor ni dobit. sm jih že misla kupit prek spleta, pol sm pa vidla, da jih prodajajo v Kikubi v MB, pa kr sm bla glih dans v MB, pa sm jih šla taj kupit. in so tk fajneeeeeee Evo, bi mogla par sekund počakat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2011 20:48:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 7.1.2011 20:52:51
|
|
|
|
glugluglu
|
aleksander majuska, kako v novem stanovanju? prva novoletna zaobljuba gre počasi nasproti cilju: sem bila na zumbi almera: pri kreditih je tako kot za vsako večjo stvar, je treba ponudbe zbirat, se dilat...,jaz ne delam na tem področju, kakšno zadevo na splošno vem, to je pa vse, ti pošljem zs rebeca, sta kaj zanimivega nakupila? razprodaje: jaz nimam nič časa, upam, da nam bo med vikendom uspelo kaj iti, saj pretežno zimskega ne rabimo, edino Mark bi lahko dobil nov smučarski komplet, ampak najbrž je že vse šlo.Jaz potem poskušam najti kakšne majčke ali hlače, ki se jih lahko nosi tudi spomladi in jeseni. Včeraj sem pa v Lidlu kupila novi nastavek za wc, ta je že tretji (ta drugi se ni dobro obnesel, potrebujemo pa dva, kahlice pa ne uporablja), je bil pa Tianu tako všeč, da si ga je vzel v banjo pri kopanju, se gor vsedel, igral, smejal, kao lulal,...ma prav smešen je bil So pa včeraj skoraj vsi imeli v košari te nastavke za wc, res so praktični in čisto poceni.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 7.1.2011 21:02:34
|
|
|
|
glugluglu
|
, predno sem jaz svoje objavila, ker me je ene 2x vmes ven vrglo, ste se pa vsaj malo razpisale, Cuba libre za lepe rokavice, jaz sem jih pri nas v Alpini gledala decembra, so bile edine pa še firme Reusch, pretežno bele barve, čisto malo svetlomodrega vmes, pa bi si jih takoj vzela, če bi imele vsaj malo več temnejše ali pa drugačne barve, potem sem pa vzela neke črne na prste.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 7.1.2011 21:24:54
|
|
|
|
glugluglu
|
jao, vidim napako, prepozno......
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2011 21:30:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 7.1.2011 21:47:05
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu jao, vidim napako, prepozno...... Če ne bi tega napisala, sploh ne bi vedla, oz. se mi je zdel čist samoumevno Naša dva spita, jest grem pa mal potelovadit, pa tud počas v pojstlo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 7.1.2011 22:47:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 jeesooos, kje pa ste? evo me! vsaj ena na petk zvečer doma Ja, ostale pa žuramo, ne? No, ja, če je spravljanje otrok v pojstlo žur, pol definitivno zdele žuram jap enako hecno, mene nečakinja vedno ob 19.30 klikne na FB, pa čeprav cela familija ve, da takrat spravljamo otroka spat ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 7.1.2011 22:49:21
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu aleksander majuska, kako v novem stanovanju? gre, na počasi ... zdaj sem itak vsa vesela, da lahko v kuhinji počasi že prčkam ... krame imamo za izvoz, počasi praznim škatle, po mojem bom to še dolgo počela v Aleksandrovi sobi kampiram na kompjuterju, ker zaenkrat še spi pri nama pa hvala vsem za pikepoke
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 8.1.2011 8:20:31
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro, evo ratalo nam je vstati, počasi se moramo odpraviti. Danes imamo primopredajo ... imela sem pa hudo luštne sanje danes
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2011 10:22:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2011 10:30:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2011 10:41:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2011 11:00:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 8.1.2011 13:11:09
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka majuska, a vi ste že v novem stanovanju?? že en teden. pa saj sem že povedala primopredaja uspešna, bili smo še na zgodnjem kosilu, fanta sta šla počivat ... mami pa mal interneta, kmalu pade še kofetek. končno mal miru
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2011 15:41:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2011 18:42:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2011 20:47:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2011 21:01:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2011 21:25:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2011 22:37:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2011 22:39:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2011 10:42:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2011 10:50:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?