metuljcek321
|
Hej vozek - meli PP Pliko - super za po asfaltu, za offroad ni primeren, za v avto zložit 1A, za makedam pa smo nabavili Quinny-ja Freestyle - odličen, nimam pripomb, bi ga izbrala še 1x (prav tistega, k smo imeli - model, k je bil širši), res se je super obnesel oblačila - meni so pa ful všeč pajkice, pa gor tunike, oblekice, jopice, krila - to je super udobno, prima za v službo. Pa sexy škorenjci - kaj češ boljšega? Ma, glih danes sem si nabavila oprijete kavbojke - pa so ble tko prima, da sem vzela kar dvoje: čist enak kroj, a različna barva - ene so temno modre, druge svetlejše. Obožujem kavbojke, za v šolo so mi odlčne! Gor pa potem kombinirš karkoli hočeš. Jaz se tud rada oblečem dolge rokave, pa čez majčko s kratkimi rokavi. zimska, ene pajkice, ene hlače, ene kavbojke, lepe debele žabe, za zgornje dele pa najprej prečekiraj spomladanske reči - kakšne oblekice, kratke majčke lahko tud tkole za čebula sistem porabiš - potem pa hopla v trgovino - gneče sploh ni, jaz sem šla kar v Supernovo: H & M (mi ni blo najbolj všeč), C & A (veliko izbire), New Yorker (za bolj športne reči), Chocolate (fletno, a ful mal reči imajo), pol pa še v Leclerca - Tally Weijl (džizus, kako bedno ime trgovine - kva je to?! ) je notri, pa sem tam dobila kavbojke. Direkt prav. Mrrrrrjav Znižanja so konkretna, za malo denarja se da dobit veliiiiiiiiiiko stvari. PRedvsem v H & M-u je milijon Hrvatic, ki nabavijo za celo žlahto robe - je ena naparikala fuuuuuuuuuul, pa dala 56 evrov - nisem mogla verjet, res ne. Ma, majo majčke s kratkimi po 1 evro. Halo?! Če jo imaš za doma, je super. bravo, Petra, spet sem jokala kot otrok, k sem tisti fotofiniš gledala pri bratrancu in sestrični je blo tko simpatično, da se sigurno kmalu spet vrneva - smo se igrali, narežali, najedli sladkih dobrot, se žgečkali, peli, gledali Pepo, se skrivali, .... ni, da ni - malčica potem sploh ni hotla domov: "Bom tukaj ostala. Še malo se bom igrala, mamiiiiiiii" Sem se oblekla v plašč, pa šal, rokavice gor - in je še kar ni mikalo, da bi šla domov. No, pol sem jo le dobila na backa Jona, k sva ga pol zavrteli (top 2 sta trenutno: Jon in bik ter Ogromen Timmy, btw - pa sta res simpatična dela) ... moram potem tud jaz glumit, da sem bik - prste rok dam na galvo a la rogovi in z nizkim glasom vzklikam: "Muuuuu, muuuuu" - pa letim za vogal, se kažem po centimeter, topotam z nogami in v tem stilu bi lahko ure in ure - se tko reži, da kar doni. Srček ji pa tud tko nabija, da se bojim, da ji bo ven skočil itak so skrivalnice blazno popularne - štejem najprej jaz (do 10), se ona skrije (vedno na isto mesto - za kuhinjsko mizo), pol jo moram pa iskat & vedno moram začet z: "A je Anja pod mizo?" in Neeeee, pa na kavču, pa tam, pa tam .... strga se ji, k jo le zagledam, to je veselja. Potem pa miži ona. To izgleda tkole bolj ekspresno: "Ena, dve, kdor ni skrit, ta miži" & že šiba za mano - se pravi, da imam ene par sekund, da počepnem za nek vogal - ma, je luštno, res .... kakšne reči se pa vi kaj igrate s svojimi pikci? v šoli pospešeno pišemo teste, sprašujemo - dogaja ful, ful, ful - do konca januarja bo še bomba, potem malo zadihamo naslednjo sredo (tj. 12. 1. ob 17.00) gremo pa z nadarjenimi v Cankarjev dom na mjuzikl Showtime - ful, ful, ful priporočam - dijaki II. gimnazije Maribor vsako leto pripravijo odličen šov, zdaj izjemoma ponavljajo lanskoletno točko, ker je bla taka uspešnica - nekateri sodelavci so šli že lani, meni ni zneslo, grem pa SIGURNO letos ... baje je bomba! - KLIK Levji kralj, Briljantina, Lasje, Mačke, Fantom iz opere, Queen - We Will Rock You - mnjam ....... PRIPOROČAM!!!!!!