metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 ringarajka, ganljivo snidenje je blo, berem ... tud jaz sem bla čist raznežena, k sem si predstavljala situacijo ... in tisto, k je šel T najprej poklicat I, da si prišla - totalno sladko! miška spi, norice SE sušijo počasi, počasi, tko da pričakujem, da ne bo šlo nič več na slabše, ampak samo še na boljše pisala priprave in jih poslala sodelavkam, da bojo lahko delale, zdaj kuham, tamle brbota, zunaj je tako vreme, da bi ga kušnu, ej ... mala mi nekaj pokašljuje - ne morem verjet, res ne ... od kje????? Dio mio! kino & čvek night z julijkami - v poštev bi prišla tudi zabavna Prekorkana noč 2 (ste enko gledale? men je bla fajn): KLIKEC No, tole bi pa jest šla gledat . Pr enki sem pa umirala Drugač mi je bil pa ful luštn film tale: http://www.imdb.com/title/tt1187043/ Sicer je že star (2009), ampak res luštn. Pa mal drugačen, ker ni glih una ameriška verzija. ja, mogoče bi blo boljše - če že gremo v kino - da gremo gledat nekaj, kar ne traja 3 ure razen, če matinejo ubodemo Prekrokana noč 2 začne špilat 26. 5. 3 norčkov pa ne poznam ... zgleda zabaven film ... aha ... kako kaj mojster Lovro? Vse klapa? pa tvoj dragi? je že uspel ponotranjit, da je šla Maja v finale? tud men se je zdelo highly unlikely, priznam, sem bla over the moon srečna, k so rekli: "Sloveniaaaaaaa" so ble pa grozno napravljene vse skupaj - res mi ni blo všeč - ne Maja, k se ji je vidu konkreten trebuh, pa take ornk škornje za med ribiče - ne vem, no - bi bla lahko mal bolj nežna ... spremljevalne (Katja Koren, remember her, pa Sandra Feketija - bivša od PJ - in Majerle, k je že pr Quartissimu bla zraven - četrte nisem poznala) ... so pa izgledale, k da so si prizadevale, katera bo bolj napolnila črna oblačila - ne vem, no, so mal bolj obdarjene punce, bi se dalo jih FUUUUUL bolj seksi zrihtat - tko so zgledale pa samo predebele & oblečene v preozka oblačila - my opinion populis, lahko ti pritrdim, da sem čist bosa, če me nekdo zdale vpraša, o čem so bli prejšnji Pirati - you lost me Tko da no panic. Bom šla ta novi del gledat nevertheless ... takšna malenkost me ne bo odvrnila ... če je še Johnny Depp priznal, da mu kar ene parkrat ni blo jasno, kaj dogaja, kaj snema, pa je Verbinskega (režiser prvih treh delov) vprašal, za kaj se že gre & mu je le-ta odgovoril, da naj nič preveč ne razmišlja, ker tole pa pač bojo še posneli & bo že potem vpadlo v samo zgodbo tako, kot treba, potem je povedanega dovolj hruškica, kaj si pa še kaj nabavla? In kam se je skril rolo? Unbelievable. Predvidevam, da si bla v italijanski Ikei, a ne?