metuljcek321
|
ven nismo šli, k je bla taka koma, jutri upam, da greva mal na zrak pred hišo, ma, se bojim, da bi se kaj prehladila, k pol je pa cel hudič lahko baje Almera, opala za 10 km in oh yeah za vrtec. Majuška, upam, da si ustrezno zažurala in se nauživala, pa prehlad naj mine asap! populis, fajn slikce si napopala, vidim, da ste se imeli max ... pa lepo brat, da je Lara zdrava. Jp, kužnost je pa dva dneva pred izbruhom pik, pa potem do krastave faze. Še nekaj dni je torej naša madam prenašalka. tims, congrats za tak pogumen in uspešen korak, si faca na kvadrat, naj traja in traja in traja. zimska, mora bit pa res zoprno vrnit se v tak džumbus, k te ta mali ne šljivijo - mora bit smotano k vrag. Probaj si pridobit avtoriteto oz. nekako prekrmariti še dober mesec. Hitro bo minilo, tko da kar potrpežljivo. Uspeh ne sme izostati. obletnice porok ... praznovanje ... zdaj, kasneje ... anytime is good time Ikea - joj, vidim, da bi se tudi jaz lahko kdaj tja odpravila ... bla samo 1x, pa nič nabavila ... zdaj sem sigurna, da bi me kakšna reč zamikala hruška, kako ste kaj v rifrešanem fletu? Kar voham, kako diši po novem. Mora bit zakon, a ne? Buši pa, berem, tud odlično raste, prav tako tudi malček. Smo se ravno zadnjič dobile s frendicami iz faksa (okolica Novega mesta) na en konkreten čvek & je ena od njih v tretje noseča - kolk je pa luštna, ej ... frajerka ... ma tud tak konkreten trebuh že (rok junija) ... nice, nice ... ringarajka, poročaj o srečanju z malima - je moral bit odklop, kajne? Iz obeh strani flower, se je odtreslo tam na vešem koncu? Je Lan zdaj OK & ne joka več? Upam, upam. mojček, kako ste kaj na vašem koncu? Kje maš dragega zdaj? Kam ga je zanesla služba?