metuljcek321
|
zimska, jaz sem že pred dnevi pisala na ZOO mejl, v katerem sem napisala, da igrala niso primerna za starost 2-3 let & mi je šefica poslala ulala dolg mejl, v katerem mi je razložila, kaj vse so uporabili, kako je vse eko in premišljeno, da so ta igrala pač za malo starejše, medtem ko so za male postavili oba tobogana. To, da je mivka spodaj, mi je uganka & ne štekam čist. Lahko pa še ti kaj napišeš. Več nas bo, pa se bo kaj premaknilo. Je napisala, da so dobili veliko pošte/pritožb na račun igral. Glej, če človek nič ne reče in samo pri sebi jamra, potem nihče ne ve, da je kje problem. Kar na mejl & poslat. Pa da vidmo, kaj bo. Jaz mislim, da bi definitivno lahko še kaj naredili, saj je najverjetneje njihova največja baza ravno v teh malih otročkih in njihovih starših, a ne? letna karta za ZOO - of course, jaz sem jo že decembra kupila (je bla še po lanski ceni - za obe 50 evrov ... no, zdaj je mal dražja, ful pa hkrati promovirajo, da dobiš zraven še helijev balon, tko da te mal nagradijo za zvestobo). Lani karte malečka še ni mela (rabi jo, k je 2+, sam je pa res nisem kupla sredi leta). bumbar zveni hudo dobr. To bi še jaz šla. Arboretum tud letos kliče in vabi, a je tko sračkasto vreme napovedano, da ne vem, če ne bi šla raj kakšen vikend kasnej - itak bojo dinoti do 15. 6. oz. jih lahko še celo podaljšajo. Majuška, svetovne slikce, tale Matrica pa rula na polno