Cuba Libre -> RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pravljica (20.4.2011 11:08:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška danes zjutraj se oblečem, spravim uredim, da grem odklenit stanovanje delavcem..in da ne bom lačna si na brzino naredim shake..in ko sem ga hotela zapret in pretrest mi je zdrsnilo in sem ga polila po celi prijateljičini kuhinji..in glih ko se najbolj mudi... čistit, preoblečt..ajmeee.. štor pa sem štor.. murphy ja res, to je obvezno tako. pa danes je res en smotan dan!!! se zbudim, se urejam, ker sem mogla v MB na konferenco. se mali zbudi prej, ga je malo špičil, babi znori... se spičima, da je treskalo! super... ni kj. se peljem v MB, me kliče prjatlca, da nikkr ne najdejo moje akreditacije za konferenco. pridem v MB, se razpičim, ker so prebukirani in mi ne morejo izdat nove akreditacije. sm se pelala na izlet v MB! ni lepšga... in za povrh je bla še nesrečna na AC, sm celo uro stala pr mir. lulat me je tišalo, nč še nism jedla, nobene vode sabo, nč! pa če to ni za ****!!! [sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif]
|
|
|
|