Cuba Libre -> RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pravljica (3.1.2011 22:14:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška vprašanje..a je katera v nosečnosti imela kake dermatološke, vaginalne, zgagine in ostale težave? men je to vse novo, ker v prvo sem bla ko rožca, zdej pa. konstantno neka čudna vnetja, izcedek, srbenje.. konstantno me koža neki srbi..pa ne vem a mehčalc a prašek.. konstantno me hemeroidi srbijo oz danka, tak da se mažem z modolexom k ubrisana..sem že posumla na gliste konstantno vsak večer me peče zgaga in konec koncev s me še mozolji začeli napadat... vse to razen vnetij je bila moja nosečnost. s kožo sem imela obupne težave. mozolji takšni in drugačni, cela sm bla zatečena včasih, vse rdeče, razdraženo... nobena kozmetičarka mi ni mogla pomgata, ker so pač hormonskega izvora. suha koža, vse srbeli... mazala sm se lahko samo z navadno Dove kremo. eucerin mi je tako akcijo naredu po telesu, da sm se komi pozdravla - lišaji, vse rdeče... kot atopični. o zgagi pa... spila na hektolitre mleka, ki začasno ful pomaga, na dolgi rok pa baje še povečuje zgago. Rennie tabletke sm jedal skoz celo nosečnost v enormnih količinah občasno... ampak mi je G rekla, da bolš to, kot da mi kislina poškoduje glasilke, grlo, lahko tudi zobe. so pa neškodljive za plodek, tko da... jst rennie še zdj nosim skos s sabo [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|