Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 30.3.2011 8:52:51
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška hrana..moja full pridno je..vse..sej se ji vdi..ampak mi je super.. zahtevam od nje da poizkusi vse kar pripravim oz pripravijo, potem se pa sama odloči a bo jedla al ne.. ne silim..želim samo da proba. kolk žlic bo dejansko pojedla je njena stvar..če ne gre, ji dam sam vedet da ni sladice..ampak zdej že itak vem, kdaj ni lačna, kdaj ji ni dobro..če ji ni dobro nardi tako faco da ne mores sfalit..al pa ji kr gor dvigne..če pa ni lačna je pa tud čist drgačna.. blagor vam! pr nas je prehrana grozaaaaaa! v vrtcu je vse, doma se pa borimo. in bohnedi kj novga...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2011 8:54:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2011 8:54:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2011 8:56:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 30.3.2011 8:58:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Norice - jih začnem takoj po Ameriki iskat kdaj pa odhajate, Almera?
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2011 9:01:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2011 9:02:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2011 9:03:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2011 9:06:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2011 9:06:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2011 9:08:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 30.3.2011 9:09:18
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Lan pa že nekaj časa ne je jogurtov, če imajo koščke sadja noter. Ni šans.. pa tudi peciva, ki ima sadje noter ne.. medtem, ko sadje je. Kdo bi razumel tut naš tko.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2011 9:14:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2011 9:15:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 30.3.2011 9:23:28
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre IZVIRNO SPOROČILO: flower Lan pa že nekaj časa ne je jogurtov, če imajo koščke sadja noter. Ni šans.. pa tudi peciva, ki ima sadje noter ne.. medtem, ko sadje je. Kdo bi razumel tut naš tko. mi pa navadnega čvrstega ali tekočega , včasih ji pa kupim od Zelene doline Junior pa ga tud kr pohrusta midva mama oba najraj egote. najbolj pa grozdje/aronija v litrih!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2011 9:23:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2011 9:26:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 30.3.2011 9:26:45
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre IZVIRNO SPOROČILO: flower Lan pa že nekaj časa ne je jogurtov, če imajo koščke sadja noter. Ni šans.. pa tudi peciva, ki ima sadje noter ne.. medtem, ko sadje je. Kdo bi razumel tut naš tko. mi pa navadnega čvrstega ali tekočega , včasih ji pa kupim od Zelene doline Junior pa ga tud kr pohrusta midva mama oba najraj egote. najbolj pa grozdje/aronija v litrih! a res moj tud te ego rad pije jagoda meta neki takega, men je pa najboljši LCA 1,5 Zelena dolina ja ja, tardeč! tut ful dobr... pa bezeg!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2011 9:34:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2011 9:36:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 30.3.2011 9:40:21
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Bezga jaz tudi ne maram. jst pa ful!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 30.3.2011 9:45:43
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre IZVIRNO SPOROČILO: flower Lan pa že nekaj časa ne je jogurtov, če imajo koščke sadja noter. Ni šans.. pa tudi peciva, ki ima sadje noter ne.. medtem, ko sadje je. Kdo bi razumel tut naš tko. a morem kej rečt...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 30.3.2011 9:46:02
|
|
|
|
Julči*
|
Almera - za buggija te še pokličem konec tedna. Čakam kolegico, da mi sporoči, če najde svojega. Ona ima tistega, ki se dvigne in pripne, tak da bi pol rajši njenega vzela, če pa ga ne najde bi pa tvojega stestirala. Naš fant lepo hodi sam ob vozičku, samo problem je bil na morju, ko smo delali dolge ture do obale in dolge sprehode. Za nazaj je bil čista koma, ni mogel hodit. Za nosit je pa pretežki (17 kil) tako da smo potem dali njega v voziček, tamalega pa sva izmenično nosila, pa so me tudi roke bolele (13kg). Za morje poleti sem celo razmišljala o 2 vozičkih, ker imamo do plaže 15 min hoje, nazaj celo v hrib in dvomim, da bo hodil nazaj sam. Če se bo BB obnesel, ga bomo kar kupili enega rabljenega.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 30.3.2011 9:55:56
|
|
|
|
Julči*
|
Naša dva jesta vse, tamalemu še večinoma zmiksam ali speštam (len za grist).
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 30.3.2011 9:58:35
|
|
|
|
Julči*
|
Mali zdej sam šiba okoli in ne dohaja svojih korakov, se spotakne in pade. Skoz nekam prleti. Čisto moder je že... Glih prej spet jokec, zdej pa vidim, da ima modrico čez cel levi uček. Da ne bo zdej izpadlo, da skoz na rač sedim in da ne pazim kaj dela. Tudi, ko sem zraven, se spotakne in kam prileti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?