|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra...
26.3.2011 1:19:21   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

thanks for caring about me

kaj več v živo, menda se kaj vidimo - sam Majuška je bla za - hmuser posted image

nisem glih rekla, da sem za user posted image   samo pravim, da življenje ni le črno-belo in da je treba pogledati z vseh zornih kotov - pri vsaki zadevi, da se razumemo.

saj veš, da sem čudna user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
   [Brisano sporočilo]
26.3.2011 8:37:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3427
26.3.2011 10:36:38   
Majuska
Jutro!

Mi je ratalo se malce naspati, uh, je pasalo ... zdaj bom pa fanta malce ven nagnala, da bom v miru pospravljala in kuhala user posted image

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
26.3.2011 15:30:21   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

kaj več v živo, menda se kaj vidimo - sam Majuška je bla za - hmuser posted image

nisem glih rekla, da sem za user posted image   samo pravim, da življenje ni le črno-belo in da je treba pogledati z vseh zornih kotov - pri vsaki zadevi, da se razumemo.

misunderstanding, hi, hi

tisti, da si bla ti "ZA," se nanaša na to, če se julijke kaj vidimo & ne na moje peripetije v zveziuser posted image

lep, sončen dan vsem ... jaz sem glih mal not priletela ... zunaj je kulsko ... sam tu pa tam mal piha ... aja, pa nove zavese imam na oknih v garaži - ulala, simple, lepo ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
26.3.2011 16:15:13   
3jeMi
user posted image user posted image user posted image majuska je prehit in počez brala user posted image

Sem pa tudi jaz za miting s škratki. Samo, The ZOO... mi letos nimamo letnih kart.

Neposredna povezava do sporočila: 3430
26.3.2011 17:05:34   
3jeMi
ok, lejdis... ammm... bi šla katera?... Jan(ko) Plestenjakov, 20. maj, Križanke...

http://www.eventim.si/si/vstopnice/jan-plestenjak-ljubljana-krizanke-91213/event.html

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
   [Brisano sporočilo]
26.3.2011 18:29:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3432
26.3.2011 20:36:48   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

misunderstanding, hi, hi

tisti, da si bla ti "ZA," se nanaša na to, če se julijke kaj vidimo & ne na moje peripetije v zveziuser posted image

lep, sončen dan vsem ... jaz sem glih mal not priletela ... zunaj je kulsko ... sam tu pa tam mal piha ... aja, pa nove zavese imam na oknih v garaži - ulala, simple, lepo ...

Majuska bila ornk zaspana, ko je brala ... se pardoniram user posted image

Jan P., - 3jeMi, sem videla reklamo ja, ampak moram še premislit, ker imam še nekaj drugi eventov v mislih, vse skupaj bi me najbrž preveč stalo.

za naše zmenke se pa vedno za user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3433
26.3.2011 20:44:16   
Majuska
Huh, saj so tudi Perpetuum J. navili ceno.... ajaj, bo treba pošteno premislit user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
   [Brisano sporočilo]
26.3.2011 21:22:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3435
   [Brisano sporočilo]
26.3.2011 22:04:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3436
   [Brisano sporočilo]
26.3.2011 22:09:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3437
   [Brisano sporočilo]
26.3.2011 22:39:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3438
   [Brisano sporočilo]
26.3.2011 22:48:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3439
   [Brisano sporočilo]
27.3.2011 8:54:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3440
   [Brisano sporočilo]
27.3.2011 9:11:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3441
27.3.2011 9:18:41   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

hmm..sem razmišljala da mogoče preveč pripovedujem oz berem pravljice, kot so pepelka, sneguljčica, motovilčica (zlatolaska)...
namreč...

mala mi je dva dni nazaj v postelji rekla: "Mami, ti boš umrla in jst bom dobila mačeho" ..smrtno resno je mislila...

in jst njej: " ma ne Kali, js bom vedno s tabo..se bova vedno imele radi in se cartali..."

ona:" ne, mami..ti boš umrla in jst bom dobila mačeho...

OMG!!!!

uuu, ta je pa huda... a pa misliš, da dejansko ve kaj govori? naš niti noče poslušat pravljic in tega... kakšna risanka še pade, drugače nima mira, da bi bil sedel al ležal in poslušal.

Neposredna povezava do sporočila: 3442
27.3.2011 9:55:32   
Majuska
Jutro,

evo spet imam  primanjkljaj spanja, sem brala pozno v noč ... pa še pripravit se moramo za obisk pri sestri user posted image

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Cuba Libre)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
   [Brisano sporočilo]
27.3.2011 10:34:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Cuba Libre)
  Neposredna povezava do sporočila: 3444
27.3.2011 10:42:26   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre

hmm..sem razmišljala da mogoče preveč pripovedujem oz berem pravljice, kot so pepelka, sneguljčica, motovilčica (zlatolaska)...
namreč...

mala mi je dva dni nazaj v postelji rekla: "Mami, ti boš umrla in jst bom dobila mačeho" ..smrtno resno je mislila...

in jst njej: " ma ne Kali, js bom vedno s tabo..se bova vedno imele radi in se cartali..."

ona:" ne, mami..ti boš umrla in jst bom dobila mačeho...

OMG!!!!

uuu, ta je pa huda... a pa misliš, da dejansko ve kaj govori? naš niti noče poslušat pravljic in tega... kakšna risanka še pade, drugače nima mira, da bi bil sedel al ležal in poslušal.

ne itak da se še ne zaveda kaj je smrt in kako bi bilo če mame nebi bilo več...pa vseeno..

zdej da pravljico priredim da ni več mačehe, pol je sploh ne morem več povedat..

tista o janku in metki mi je itak še bolj morbidna...

ful se sprašujem zadnje čase kako smo sploh mi dojemali te pravljice. zakaj mi nismo meli nočnih mor in podobnih stvari zaradi vseh možnih bav bavov in hudobnih mačeh in to...?!?!? zdj pa vse kar rečem, vse kar mu povem... morem prekleto pazit, ker je kot goba in si vse zapomne in vse ponavlja in vse spotencira in nardi mali še večjo zgodbico iz tega.

midva si ponavadi kar zmišljujeva zgodbice, ko sva na sprehodu al se šetava po trgovini al kj... in govori mna pamet. največkrat mu kr povem kako njegovo anekdoto in se potem še smejiva. al pa kj malo "preoblečem" in je.

Neposredna povezava do sporočila: 3445
   [Brisano sporočilo]
27.3.2011 10:45:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3446
   [Brisano sporočilo]
27.3.2011 11:41:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3447
27.3.2011 13:47:45   
metuljcek321
Včeraj šla spodbujat Žabice (lani so ble tud na Slo ima talent, se spomnite? ... od sodelavke obe hčerki plešeta notri, pa od priajteljice hči tudi ... --> dobrodelna glasbeno-akrobatsko prireditev na Vrhniki ... vodil Dragan Sadžak (Sanjska ženksa, k sta s Cimetom tolk afne guncala) ... vidla & poslušala Alenko Gotar, Manco Špik (omg, res je OGROMNA!, a ima feeling za publiko), Damjano Golavšek in nebroj manj slavnih + 10 skupin Žabic s svojimi nastopi ... fino-fajn! Prodali čez 1200 kart, blo je tud žrebanje - sem bla fuuul blizu, da zadanem polet z balonom - izžrebana 1080, moja pa 1030 ... close, very close:) no, pa naslednjič I guessuser posted image

žabice: KLIK  & še promocijski video: KLIK

materinski dan & vrtičkarsko darilo - Anja je prinesla pesmico + izdelano zapestnico ter verižico z lesenim obeskom & motivom rožice, k jo je narisala gor v modro-rumeni barvi - vse pa ovito v rolico WC papirja, k je bla pobarvana na živo zeleno (he, he, sem pred kratkim nesla ulala rolic v vrtec, ker jim vsaka embalaža pride prav, pa vidim, da zdaj pridno porabljajo - zadnjič so pa na primer delali čebelnjak iz njihuser posted image )

pravljice: Rdeča kapica (taka, k se jo še prijema - knjigica na otip - je pa res, da je mal drugačne sorte - volk NE poje babice, ampak jo zapre v omaro ... hm ... bom mogla še original razkrit, se mi zdi), Volk & 7 kozličkov (obožuje volka & se ga hkrati bojiuser posted image ), potem ji moram pa zdaj že nekaj časa vsak večer povedat še pravljico o dinozavrih - v knjižnici je namreč vzela knjigo o dinozavrih Lile Prap & jih pač opisujem in govorim o njih, kako so živeli, kakšni so bli itd. - to ji je noro všeč & pravi, da je to pa super pravljica. Majo vaši otroci radi Lilo in njene slikanice? Meni je njen stil tko bolj čuden, ampak mala je navdušena --- tud sodelavke pravijo, da so malčki totalno napaljeni na ta simple slog. Tud risanka Zakaj? je velik hit.

risanke:
1. Jon
2. Pepa
3. Nodi

nič odklonov še zaenkrat ... ima nekaj naj, naj delov in tiste potem rotiramo zvečer po redni risanki ...

Istanbul - neeee, no, kaže, da bo zaradi majhnega števila prijav vse skupaj padlo v vodouser posted image

Jan Plestenjak - ga še nisem uspela v živo poslušat. 3jemi, greš?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3448
27.3.2011 13:52:25   
metuljcek321
Almera, ne najdem lista z route planom - pa točno vem, kako izgleda, z debelim črnim flomastrom je gor napisan naslov, pa v mapici je - samo ni ga na mestu, kjer je bil VEDNO in sem ga prekladala - joj, ej - sigurno mi bo prišel pod roke enkrat kmalu, k bo že prepoznouser posted image

pesmica za materinski dan iz vrtca - vam jo prepišem, ker je res lepa & ganljiva:

MAMICI IN ...
Brez sonca roža ne cveti,
a nam brez mam živeti ni.
Zahvalim soncu se za cvet,
a tebi, ker ves moj si svet.

... OČKU
Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu.

(tukaj so se mi ulile user posted image , ko sem jo prvič prebrala)

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3449
27.3.2011 13:53:36   
metuljcek321
wow, čist sem se napalila na žabice - eko, še video nastopa na lanskem Slo ima talent: KLIK

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?