metuljcek321
|
Včeraj šla spodbujat Žabice (lani so ble tud na Slo ima talent, se spomnite? ... od sodelavke obe hčerki plešeta notri, pa od priajteljice hči tudi ... --> dobrodelna glasbeno-akrobatsko prireditev na Vrhniki ... vodil Dragan Sadžak (Sanjska ženksa, k sta s Cimetom tolk afne guncala) ... vidla & poslušala Alenko Gotar, Manco Špik (omg, res je OGROMNA!, a ima feeling za publiko), Damjano Golavšek in nebroj manj slavnih + 10 skupin Žabic s svojimi nastopi ... fino-fajn! Prodali čez 1200 kart, blo je tud žrebanje - sem bla fuuul blizu, da zadanem polet z balonom - izžrebana 1080, moja pa 1030 ... close, very close:) no, pa naslednjič I guess žabice: KLIK & še promocijski video: KLIK materinski dan & vrtičkarsko darilo - Anja je prinesla pesmico + izdelano zapestnico ter verižico z lesenim obeskom & motivom rožice, k jo je narisala gor v modro-rumeni barvi - vse pa ovito v rolico WC papirja, k je bla pobarvana na živo zeleno (he, he, sem pred kratkim nesla ulala rolic v vrtec, ker jim vsaka embalaža pride prav, pa vidim, da zdaj pridno porabljajo - zadnjič so pa na primer delali čebelnjak iz njih ) pravljice: Rdeča kapica (taka, k se jo še prijema - knjigica na otip - je pa res, da je mal drugačne sorte - volk NE poje babice, ampak jo zapre v omaro ... hm ... bom mogla še original razkrit, se mi zdi), Volk & 7 kozličkov (obožuje volka & se ga hkrati boji ), potem ji moram pa zdaj že nekaj časa vsak večer povedat še pravljico o dinozavrih - v knjižnici je namreč vzela knjigo o dinozavrih Lile Prap & jih pač opisujem in govorim o njih, kako so živeli, kakšni so bli itd. - to ji je noro všeč & pravi, da je to pa super pravljica. Majo vaši otroci radi Lilo in njene slikanice? Meni je njen stil tko bolj čuden, ampak mala je navdušena --- tud sodelavke pravijo, da so malčki totalno napaljeni na ta simple slog. Tud risanka Zakaj? je velik hit. risanke: 1. Jon 2. Pepa 3. Nodi nič odklonov še zaenkrat ... ima nekaj naj, naj delov in tiste potem rotiramo zvečer po redni risanki ... Istanbul - neeee, no, kaže, da bo zaradi majhnega števila prijav vse skupaj padlo v vodo Jan Plestenjak - ga še nisem uspela v živo poslušat. 3jemi, greš?