metuljcek321
|
pomlad vse uživancije na svežem zraku poskoki v rasti nastop v vrtcu yesterday sobica - this year, aha, odločam se še, katero - Planet mi je všeč, pa Peronove, pa te in one, ... Razmišljam pa v smeri, da ne bi dala barvne (ker se bojim, da se potem v nekaj letih pošteno naveličaš tega) - mogoče raje belo/naravni les (ali kaj v tem stilu), pa raje dodatke/stene močnejših odtenkov ... kaj pa vem ... still deciding avtosedež - še kar starega furamo, nisem niti razmišljala še o novem ... saj res, 15 kilc in gor ... iiii, mi smo pa bli na jezu, ob katerem je glihkar rodila Salma Hayek ... pa Grand Canyon brings back lovely memories ... Almera, kdaj pičite? pleničke - menda bomo zadnji - naša frajerka se je odločila, da ne bo več lulala/kakala v kahlico - ne gre in pika - ona bo rajši v pleničko Sicer pa hvala za lepe & vzpodbudne besede, da bo zdaj zalaufalo, ko bo topleje ... častim pizzo, k nam rata, ekola! mimogrede: a bi se kaj na čvek dobile? se nismo že 100 let! podpisala za tale naš vrtec - s septembrom se seli v tole enoto čisto blizu doma ... jokali bomo vsi - Anja & mi, ampak bi rada, da gre čim prej v skupinico otrok, s katerimi bo v osnovni šoli & baje je tud pri nas prima - da so ogromno zunaj, raziskujejo barje, bližnji gozd, itd. - glih danes na igralih mi je frendica pravila, k ma hčerkico notri je pa smola, ker bo Anjina zdajšnja vzgojiteljica delala magisterij na temo vključevanja angleščine v vrtec, dobila neka sredstva, native speaker bo hodil redno v skupino, tko da bi blo FANTASTIČNO to spremljat, še posebej z vidika, da sem anglistka .... but hey, there's always time bla v kinu po sto letih - kolk sem uživala, ej ... gledala Just Go With It - glede na review-je sem misnla, da se bom še več narežala ... kaj vem ... tak na easy film ... zgleda pa Jennifer za svojih 42 let neverjetno dobro ... wish I had her body at that age ... mojih 50 počepov na dan že mal obrojeva sadove, btw - woohoo žabice - ja, sem ji jih kar dala ... najlonke zdaj, k je blo ful toplo - ma, zjutraj je mal nad nulo & tud, k grejo dopoldne ven, se mi zdi še zmeraj premrzlo, da bi bla brez - sem res zajc za te reči, priznam oh, happy day, k sem ugotovila, da so ji še lanske najkice supergice prav - odlično, ej - sicer moram pa še ene čeveljčke kupit za pomlad. Nekaj toplejšega ima 2 para - tko da za zdaj, k bo poslabšanje, bo prima, ma za sončne dni bo treba v šoping. sem mela tud čistko oz. čekiranje po omarah - imam dve veliki vreči & notri (Anjina) oblačila za višjo starost (razna darila, ko prinesejo ljudje večje številke ipd.) - no, to vse lepo hranim - ena vreča je jesensko-zimska, druga pomladno-poletna ... in sem šla v izvidnico, kaj imamo v tej drugi - našla ogromno enih oblačil, k so ji genau prav (mašina, par reči sem skoraj zamudila, ker jih je skoraj prerastla - moram večkrat preverit, kaj je na zalogi!) ali pa malo prevelike, tko da za oblečt ma res vse, kar rabi ... edino čevlje rabi ...