[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2011 19:55:31)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2011 19:56:59)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2011 20:01:05)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2011 20:06:10)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2011 20:09:25)

Cuba Libre -> RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pravljica (11.3.2011 20:14:16)

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

moje julijke..sem vas mislila vprašat nekaj..glede na to da prihaja fantiček, jaz pa imam v 90% vse roza roza roza..in ve ste rodile julija, jaz imam pa rok konec junija, me zanima če ima katera še kakšne cunjice kje shranjene, da ne kupujem res vsega..sej veste se nabere in se mi kr mal škoda zdi dajat tolk dnarja za bodyje in majče ki jih bo imel oblečene 1m..bom čuvala in seveda vrnem...

afkors! prit si po nje [sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2011 20:23:07)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2011 21:04:44)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2011 21:10:53)

Cuba Libre -> RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pravljica (11.3.2011 21:16:08)

IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

tud moja se igra za frizerko in ima škarjice popolnoma plastične, ki jih je dobila v kompletu za zdravnico..

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  živa ma čist podobne škarje, iz kompleta za zdravnico, cele plastične, ne režejo nič, se pa vsak dan igra frizerko.
ampak moja je itak obsedenka z lasmi. vedno jih vsem boža.

naša je tud obesedenka z lasmi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ni čudno, da je to naredla.
meni jih vsak dan najmanj 2x počeše, pa tariqa non stop kao striže z glavnikom od spodaj navzgor (enako kot frizerka striže z mašinco), ampak z škarjami je pa še nisem vidla, da bi to počela.  

naš ma tut plastične škarje. pa tut u vrtcu majo plastične. ni šans da bi šlo laske zrezat. je pa očitno I dost nadarjena... [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] bo čez par let že mami frizirala [sm=smiley2.gif]

Cuba Libre -> RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pravljica (11.3.2011 21:16:38)

aja, pa še naša obsedenost: sesalec [sm=zmeden.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2011 21:17:13)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2011 21:17:15)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2011 21:18:07)

Cuba Libre -> RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pravljica (11.3.2011 21:19:28)

IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre

moje julijke..sem vas mislila vprašat nekaj..glede na to da prihaja fantiček, jaz pa imam v 90% vse roza roza roza..in ve ste rodile julija, jaz imam pa rok konec junija, me zanima če ima katera še kakšne cunjice kje shranjene, da ne kupujem res vsega..sej veste se nabere in se mi kr mal škoda zdi dajat tolk dnarja za bodyje in majče ki jih bo imel oblečene 1m..bom čuvala in seveda vrnem...

ti to resno? jih maš kje blizu doma?...bi se res lahk en dan ustavla k hodim itak non stop v sg, pa da se brin in kali spoznata pa da vzamem te stvarce.. uuu kolk bi bla happy!!

ja valda! dva štuka nižje u kleti mam vse [sm=smiley1.gif] vidve kr pridita [sm=bravo.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2011 21:20:08)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2011 21:20:33)

Cuba Libre -> RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pravljica (11.3.2011 21:22:27)

to tud pri nas delamo...ampak mami ne pusti sesalca, zdaj je glavna metlica pa smetišnica. vse tistih tavžnt papirčkov, ki jih narežeta (če režeta) pol skupaj pometeta. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] al pa kocke kr s smetišnico "pospravita" v škatlo.

naš leta s tistim njegovim sesalcem okol kot da mamo tako svinjarijo... vse treba posesat [sm=jezicek.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2011 21:25:34)

Cuba Libre -> RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pravljica (11.3.2011 21:27:28)

to tud pri nas delamo...ampak mami ne pusti sesalca, zdaj je glavna metlica pa smetišnica. vse tistih tavžnt papirčkov, ki jih narežeta (če režeta) pol skupaj pometeta. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  al pa kocke kr s smetišnico "pospravita" v škatlo.

naš leta s tistim njegovim sesalcem okol kot da mamo tako svinjarijo... vse treba posesat [sm=jezicek.gif]

aja, ima svoj sesalec, pol pa ja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] sem ga jaz že tud gledla enkrat v BC, pa sem pol tak luštne metlice našla pa kr poenostavla LOL

ja ja, ga je dobu za miklavža [sm=smiley1.gif] metle pa pr nas ne pridejo v upoštev ker z vsem tako maha okoli... bi vse polomu.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2011 21:30:27)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2011 21:30:41)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2011 21:32:03)

Cuba Libre -> RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pravljica (11.3.2011 21:33:24)

ti to resno? jih maš kje blizu doma?...bi se res lahk en dan ustavla k hodim itak non stop v sg, pa da se brin in kali spoznata pa da vzamem te stvarce.. uuu kolk bi bla happy!!

ja valda! dva štuka nižje u kleti mam vse [sm=smiley1.gif] vidve kr pridita [sm=bravo.gif]

ti si carica.. midve bova vrjetn že naslenji teden kej romale prot sg, ker imam v petek pregled, tak da se bi magar lahk v četrtek ustavle pri teb..pa dam si vse počas začnem pripravljat..ker pol zarad renovacije ne bom mela neki ful cajta..
sej mam še tvojo št pa te rufnem prej!

ti sam rufn ja [sm=smiley36.gif] bom prpravla [sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2011 21:35:53)

Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>