Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prvo brcanje proti koncu 16 t ? 7.8.2005 18:43:07
|
|
|
|
šnucika
|
to je to....9nebesa tudi jaz sem ga začutila v istem obdobju,pri 16.tednu in z istim občutkom....pokanje mehurčkov.....:duda:
|
|
|
|
Prvo brcanje proti koncu 16 t ? 7.8.2005 18:49:27
|
|
|
|
lumpy
|
Kar ne morem verjeti, da je to to. :bravo: Moj :love: je pa cel razocaran, ker se nic ne more cutit.
|
|
|
|
Prvo brcanje proti koncu 16 t ? 7.8.2005 18:58:51
|
|
|
|
šnucika
|
saj še dolgo ne bo čutil....moj:love: še sedaj ne more...pa mišek brca kot nor....:) upam pa,da bo v naslednjem tednu tudi na zunaj kaj čutit,saj se včasih kar vidi,kako mi buši poskoči:duda:
|
|
|
|
Prvo brcanje proti koncu 16 t ? 7.8.2005 19:45:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa že kar malo žalostna, ker ga še ne čutim :(, pa bom tudi jaz jutri dopolnila 17 tednov. Ful vas je veliko, ki ga tako zgodaj že čutite. A ste vse suhice drugače? Jaz nisem, čeprav tudi debeluška nisem, ampak me pa tudi malo skrbi, če je res vse uredu, ker ga še ne čutim.
|
|
|
|
Prvo brcanje proti koncu 16 t ? 7.8.2005 20:03:05
|
|
|
|
lumpy
|
Tasonka, ne se sekirat, saj jaz sem mislila da se ni mozno da bi ga cutila pri 16 tednih,ker v knjigah pise da od 17 ali 18 tedna naprej mati zacuti plod. Ne se bat ni kaj narobe, samo ene prej druge kasneje. Zelim ti da cimprej dozivis ta lep nepozaben trenutek. Saj bo! Drugace pa nisem prevec debela, pa tudi suha ne , nekaj vmes, a se v mejah normale zdrave teze.
|
|
|
|
Prvo brcanje proti koncu 16 t ? 7.8.2005 20:33:21
|
|
|
|
PBJ
|
Tudi mojega lumpka sem začutila ob koncu 16. tedna pa čeprav sem bila prvič noseča. lp
|
|
|
|
Prvo brcanje proti koncu 16 t ? 7.8.2005 20:39:11
|
|
|
|
lumpy
|
Kaj pa sedaj? Prvic je zabrcal. Moramo biti od sedaj naprej vedno pozorne na brcanje? Moras cutiti brcanje vsak dan, ali je sedaj v zacetku se kaksen dan cisto pri miru?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.8.2005 21:21:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Prvo brcanje proti koncu 16 t ? 7.8.2005 21:22:57
|
|
|
|
Magi*
|
čestitke za prve brcike. zdaj jih še ne boš čutila vsak dan. tudi nekaj dni skupaj jih lahko ne čutiš nič, potem pa spet... še veliko prezgodaj je za spremljanje brcik. zdaj le veliko božaj bušija in se veseli vsakič, ko se pikec oglasi.
|
|
|
|
Prvo brcanje proti koncu 16 t ? 8.8.2005 8:07:18
|
|
|
|
simonas
|
Meni je gin. rekla, da skoraj da ni možno, da bi :duda: tako zgodaj čutila. Naj bi se čutilo tam od 19. do 20. tedna. Meni se je tudi zadnjič zdelo, da sem nekaj čutila, potem pa spet nič. Zdaj pa se poskušam čim manj obremenjevat s tem in komaj čakam na 17., ko imam pregled, da mi povedo, če je z mojo :duda: vse ok. Simona
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?