Rjav izcedek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

flecker -> Rjav izcedek (7.8.2005 18:34:47)

Danes se mi je zgodilo to, ko obrišem spodaj v toal. papirju je bel tok pomešan z rjavim kot pri zadnjem dnevu menstr. Kaj naj naredim? Občutek imam da bom dobila :hudicek:... 28.7 bi mogla dobit :hudicek:, čez 2 dni naredila test, druga črtica je bila vidna manj kot prva. Slabosti so proti večeru tudi zdaj imam. Kaj sploh nisem :nosecka:? Zdaj mi je slabo...

bobek05 -> Rjav izcedek (7.8.2005 20:06:30)

Po moje ni razloga za paniko.. dokler ni kri (torej nekaj bolj svetlo rdeče barve)..

Pri meni je bilo ful smešo, da sem delala test na (mislim da) 28. dan pa je bil negativen in ful jok in stok in razočaranje itd. Potem sem naslednji dan imela tudi tak rjav flek (ki ga imam VEDNO na prvi dan M), potem drugi dan pa se "ulije" in sem bila še bolj potrta - pač v smisli "več sreče prihodnjič" in pride naslednji dan in NIČ (pa si mislim, kaj :hudicek: je zdaj to???) in mineta 2 dneva pa sem komaj zdržala do 8h, ko se je lekarna odprla in zdirkala po nov test in bil je pozitiven!! (ša še to - delala sem Clearblue in pri meni je tudi bila druga črtica komaj vidna)..

Mislim, da sem nekje prebrala, da je to povsem običajno.. Nekatere ženske imajo še celo neke vrste M, ko so že 2 ali 3 mesece noseče tako da sploh ne vedo da so noseče (pa krvavijo konkretno :zmeden2: ) - ampak to je redko..

Upam, da sem kaj pomagala ali pa vsaj pomirila..

B.

anajmad -> Rjav izcedek (7.8.2005 20:23:56)

To se je zgodilo tudi meni.Jst sem dobila tri dni pred napovedano:hudicek: orng :hudicek:.Lilo mi je cel dan,zvijalo in tako kot vsak mesec.Potem drugi dan nič in nič:zmeden2:.Potem sem počakala en teden in naredila test,ki je bil pozitiven.Sem pa imela 10 dni skoz takšen čuden izcedek,bolj temno rjav,takšen bljak.
Potem se je umirilo in ni ga vraga,prejšnji teden zvečer se mi ulije kri.Jst vsa panična takoj v bolnico,kjer so me obdržali dva dni.Naredili so preiskave.G. v bolnici mi je povedala,da je to normalna reakcija,da delajo hormoni 300 na uro,pri meni pa sploh,ker sem že čez 35 let in sploh,ko ni niti eno leto od drugega poroda.V glavnem paziti se moram,veliko počivati in nič naprezati.
Naši pikici pa že veselo utripa srček,ker sem se pa bala,da bi bila IMN.Pa ni hvalabogu.Sedaj bom pa videla,kako se bo odvijalo dalje.Upam,da bomo v redu pregurali vsaj do 38.tednov:miska:.
Ti pa se ne sekirat preveč,če pa nisi sigurna,pa pejt rajš v bolnico.
en lp:morje:D.

petra.horzi -> Rjav izcedek (7.8.2005 21:03:38)

:)
pr men je blo čist isto
sm mela tud rjav izcedek, pa druga črtica je bla manj vidna kot prva
sm bla tok zmedena da sm na lek pisala (eni farmacevtki) če je možžno da je test lažno pozitiven
pa sm zdej srečka:nosecka: 13t :)
tko da ne se sekirat
lp

tina104 -> Rjav izcedek (8.8.2005 7:28:50)

Noseča si, če ti je test tako pokazal :) .Meni je tudi test pokazal dve črtici - sicer dobro vidni. No, nekaj dni zatem sem dobila tak rjav izcedek in sem šla do G. Napisala mi je Dabroston, izcedek je ponehal, danes sem v 38. tednu...
Jaz sem bolj panik po naravi in sem raje šla do G, da sem bila pomirjena. Pa G me je tudi resno vzela.

Mirna* -> Rjav izcedek (8.8.2005 8:11:31)

Ce te skrbi, poklici danes gineko.Tudi jaz sem nekaj casa jemala dabroston, ker sem rahlo krvavela na zacetku. Bos videla, vse bo se ok!

flecker -> Rjav izcedek (8.8.2005 15:56:59)

Sem poklicala G. in sicer mae je tolažila s tem, da je to povsem normalno, in da če bom močno krvavela, pa moram direkt na urgenco... No, v sredo sem naročena na pregled, upam da bo vse ok. Hvala za vaše nasvete!! ;)

Stran: [1]