Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:43:39
|
|
|
|
CIPRESA
|
Ja saj vem zara sej nisem edina tko kot je zadnjič Meta napisala "saj ni na smrtni postli" al neki tacga ko ste bile v mislih z mano. Ampak se mi je pa vseen fajn zdelo!!
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:44:57
|
|
|
|
mammika
|
...cipreska sam da nauš pol rekla joj kva nismo še kaki dan počakal ...ko jest k sem popadke dobila tud čez rok,komaj čakala ...pol pa jokala med popadki :)-:)-:)-
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:44:58
|
|
|
|
smrka
|
cipresa, se nisi sla rodit?
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:45:21
|
|
|
|
tjaga
|
Čer.
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:45:56
|
|
|
|
ZARA
|
ma v vse,mammika...klistir v rit,merjenje vročine (uho),kolk sem odprta (vulva),...a mam še kakšno :zmeden2:???
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:46:02
|
|
|
|
mammika
|
čerrrrr vsem
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:46:27
|
|
|
|
CIPRESA
|
mamika zakaj si jokala???? Čer tjaga!!!
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:46:34
|
|
|
|
mammika
|
:)-:)-:)-:)- ja zara nos... usta .....:)-:)-
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:47:15
|
|
|
|
mammika
|
zato ko so mi našopal umetne popadke in tko na brzino da sem kr jokala k me je stisnlo..:)-:)- zdej mi je pa smešen :)-
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:47:52
|
|
|
|
CIPRESA
|
Še ne Smrka!!! Šraufanje še kar prisotno samo nič konkretnega pa se mi ne da na kauču ležat pa noge gor pa premišljevat kaj bo jutri al pa mogoče že ponoč!!!
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:47:58
|
|
|
|
ZARA
|
ČEEEEEEER!!!!!!! Aja mammika,ja v usta so mi gledal pred CR,ja nosa mi pa res niso pregledal ....8)
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:48:51
|
|
|
|
smrka
|
se mi zdi da te mal strasijo tele cveke cipresa.. nc bat... ko bo bebika pripravljena za start bo mal bolel ampak polj bo vse pozabljeno!:sloncek:
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:49:13
|
|
|
|
mammika
|
kva a je bil pol tud zobar s tabo pr porodu :)-:)-
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:49:46
|
|
|
|
smrka
|
hahahahah mammika tale je pa dobra :)
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:50:14
|
|
|
|
mammika
|
cipreska koj k boš bebo zagledala bo vse pozabljeno.mal zašraufa ko pr menstruaciji pol pa je....
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:54:04
|
|
|
|
ZARA
|
Ja neeeeeeee :)-:)- Sej veš,da te pred vsako operacijo prešnofajo do konca...men so delal vse živo,res!
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:54:27
|
|
|
|
Tiki
|
Al bina, tudi jaz sem prvič rodila 8 dni čez rok.
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:55:02
|
|
|
|
CIPRESA
|
No mamika da ti povem da sem v petek z eno žensko podoživljala porod. Nisem je ne vidla ampak slišala pa zelo dobr ker je ležala zraven v naslednji porodni od mene. Prišla je ker ji je odtekla voda in sicer ji je odtekla menda ob 9h prišla je ob pol 10h in jokala vpila cvilila da jo boli pa da ji je voda odtekla...pol jo je babca mirila da taka nebo mogla rodit in naj se mal umiri pa ni blo vse skupaj pet minut ko je spet klicala pa moja mami, pa moj dragi pa.... in vpila tako da sem mislila da bodo une iz zgornjega štuka prišle dol gledat kva je. To se je nadaljevalo do ene 12h ko so mene odklopili in sem se šla mal sprehodit in vmes zaslišim " ženska bruha " in to res bruuuuhhhaaa. Mene je kar stisnilo in si nisem mogla več in sem šla do ene sestre pa vprašala če je tako pri vsaki pa je rekla da je to ena izmed prvih ki jih je ona slišala in da je takooooo hudoooo. Ženska ni poslušala babce ni ne dihala samo vpila preklinjala pa spet cvilila kot žival. In ob 13h so videli da ji ni pomoči in da bo potreben CR ker ni ne potiskala ne dihala NIČ. Ob 13:30 je vse potihnilo ob 14h pa sem zaslišala dojenčkov jok. To je pa bla nora izkušnja pred mojim porodom.NOOORROOO
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:55:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pa kaj je pol Zara..si mela vsaj enkrat orng servis. Pa nehej zdej ciperso strašit :ups:
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:55:35
|
|
|
|
mammika
|
Zara mal se hecam :)-:)- evo zdej pa OBISKI OBISKI OBISKI se javim pol papa
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:57:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Adijo, mammika. No, kašno kombinacijo ima moj sine: Je olive in pije navaden jogurt :zmeden2:
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:57:41
|
|
|
|
ZARA
|
Ja kaj pa jo strašim,dej ne kakej,no! Sej to nič ne boli,pač nardijo preiskave-itak da je fajn vsaj vem da sem zdrava!! JASNO??!!
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:57:42
|
|
|
|
mammika
|
cipreska ne smeš tko mislt...čist vsaka se bi loh drla pa cvilla pa ne vem kaj...sam moraš se zavedat da moraš pomagat otroku na svet s tem da predihavaš popadke da tisto energijo ki jo porabiš za vpitje porabiš za počitek..... a veš... sej bo sam ne mislt na tisto ker dva poroda nista glih se javim poj
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:58:26
|
|
|
|
tjaga
|
Še dobro, da ne konzumira piva in jogurta. :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
GLUPA debata in ZEZANJA - lahko tle 7.8.2005 18:58:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Živvvvv!!!:zaspan:
|
|
|
Barva vozička za fantedonatAli je primerna RDEČA barva vozička za fantke??da (
81%)
ne (
8%)
mogoče (
10%)
Število vseh glasov: 153Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!