Narocila preko Soncka? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anja -> Narocila preko Soncka? (7.8.2005 17:42:05)

No sem narocila vozicek preko Soncka in to ze pred tednom dni (aja, narocila sem ga preko neta).

Zdaj pa cakam in cakam in ni ne beva in ne beva od njih :zmeden:

Kako dolgo je trajalo, da ste dobili vi posiljko?

... se mi zdi, da jih bom jutri kr poklicala in zagnjavla :hudicek:

Lepo nedeljo vsem ;)

Teni_ -> Narocila preko Soncka? (7.8.2005 17:45:43)

Jaz sem vse dobila takoj naslednji dan. NE vem pa kako je, če nimajo na zalogi. Lp,Mojca:nosecka:

majibee -> Narocila preko Soncka? (7.8.2005 18:35:38)

jez sem čakala 1 mesec na freestyla.pol me je tip poklical ko so ga dobili. tako da brez panike..čau

Tejči -> Narocila preko Soncka? (7.8.2005 19:18:22)

Sem že enkrat nazaj napisala izkušnjo s Sončkom:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=49734&idk=100&stran=2

No, drugače pa sem kupila tam tudi stolček za hranjenje in sem ga dobila v roku enega tedna, prav tako ležalnik.

Lp, Tea:sloncek:

Urška* -> Narocila preko Soncka? (7.8.2005 23:05:25)

Jaz sem lupinico naročila pri njih, pa sem jo dobila že naslednji dan. Zadnjič pa sem naročila stolček za hranjenje, pa sem ga dobila čez 5 dni!:bravo::bravo:

lp:)

kofetek2010 -> Narocila preko Soncka? (7.8.2005 23:21:07)

Mene je zanimalo kako zgleda voziček Musty v živo, a nimajo nobenega na zalogi, v bistvu je ena velika žalost v trgovini :(

preverjeno včeraj, po polžji vožnji do Bleda :grrr:

ribica. -> Narocila preko Soncka? (8.8.2005 0:12:31)

Svetujem ti, da jih raje kr pokličeš, ker se zgodi, da nimajo na zalogi in te o tem ne obvestijo. Sploh pa če gre za večjo stvar.

Anonimen -> Narocila preko Soncka? (8.8.2005 9:52:03)

ja v trgovini nimajo te robe kej nimajo placa. drgač če ste z gorenjske se splača tut kr tega tipa poklicat in mu naročit zadevo in pol greš osebno iskat in plačaš v trgovini ceno iz spleta

lp, lara

Stran: [1]