jagoda77 -> RE: moški in striptizete (20.12.2010 14:35:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: okaidi IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 ne vem zakaj imate take predsodke, tiste ženske tam niso zato, da bodo seksale z vašimi, ampak samo za rajc, lahko prej moški v navadnem lokalu najde žensko za seks kot pa v striptiz baru. [sm=jezicek.gif] Nekje mi je sprejemljivo, da gre človek kdaj kaj takšnega pogledat iz radovednosti (čeprav, kako bi reagirale, če bi vaš rekel, da je šel s prostitutko iz radovednosti? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]), če pa bi nekdo redno zahajal v takšen klub, bi me motilo oz. ne bi hotela takšnega partnerja. Pa tu sploh ne gre za to, ali bi me partner nameraval prevarati. Veliko deklet to počne zaradi bitke za preživetje, veliko je izkoriščanja, veliko vzporednega siljenja v prostitucijo. V bistvu ena zelo nezdrava in žalostna situacija. Če je moškemu vse to zanimivo, očitno doživlja ženske kot objekt. Glede na svoje vrednote s takšnim tipom verjetno niti skupaj ne bi prišla. izkoriščanje je na vsakem delovnem mestu, trgovke se tudi izkorišča, samo žal pri tem je vsak svoje sreče kovač ali pa nesreče in vsak mora zase poskrbet, ker tudi vsak najbolj ve, kaj potrebuje. Ene ženske plešejo striptiz zaradi svojega užitka, ene ker pač niso našle druge rešitve, za ene je prehodna služba.... karkoli.... Vsi pa človeka, tudi svojega lastnega partnerja, vidimo kot objekt, ker izbiramo najprej z očmi, šele potem z razumom in srcem.... a ne
|
|
|
|