|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trak za nošenje otrok
18.12.2010 10:22:41   
Ninic
Pozdravljene. Vem, da je bilo kar nekaj stavkov napisanega na to temo, pa vendarle. Po dolgem brskanju na netu sem prišla do zaključka, da je treba nabavit to reč. A na koncu se nevem prav odločit za kater sling bi se odločila user posted image . Zato prosim za vaša mnenja in če je imela katera kako izkušnjo eno izmed teh dveh slingov:

http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=353&detailID=839&ime=Hotsling_Adjustable_Pouch

ali

http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=717&ime=Sleepy_Wrap_%28trak_za_nosenje_otrok%29
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trak za nošenje otrok
18.12.2010 10:35:24   
mamamajča
večina ma tadrugega in je tudi razlika, do kdaj je kateri uporaben. Mi smo se odločli za sleepy wrap in ga bomo tud naročli

(odgovor članu Ninic)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2010 10:39:59   
skuštrana
Sleepy Wrap.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2010 10:41:29   
Pokora
Jaz bi se definitivno odločila za Sleepy wrapa. Imam doma obe podobni varjanti - štorkljo (kot pouch) v katero male ne znam namontirat in pa neko varjanto trakov v katerih je super. Pa še pri pouchu maš obremenjeno samo eno ramo, kar je, ko je otrok malo večji, zelo boleče za hrbtenico.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2010 10:47:44   
Ajda_Marko
Jaz sem si najprej kupili slink by mama. Na začetku je bilo sicer super, ampak ko je bil pa mali malo večji, star tam ene 3 mesece je bil pa meni pretežek da bi ga nosila samo na eni rami, pa tudi ni mu bilo več tako udobno notri. Ker pa še vedno ni bil ravno prijatelj z vozičkom, sem kupila še sleepy wrapa in se full navdušena. sestrična ga je imela že od vsega začetka in je bila tamala čist navdušena notri. Jaz bi ti priporočala sleepy wrapa, ker boš veliko lažje nosila otroka in pa tudi mali bo dlje časa zadovolen notri.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2010 11:35:47   
Petraa

Ne bi rekla da ima večina ta drugegauser posted image

Jaz sem imela  tega z prvega linka in mi je super

< Sporočilo je popravil Petraa -- 18.12.2010 11:40:50 >

(odgovor članu Ninic)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.12.2010 11:38:24   
Izabelina
js mam oba, prvega še nism poskusla, ker sm misnla, da je naša user posted image še premajhna in sm ga posodla... poročam, ko dobim nazaj...

sleepi je pa nonstop v uporabi, brez njega ne vem kako bi pojedla zjutri zajtrk, skuhala kosilo, dala prat cunje,... user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.12.2010 12:30:52   
Tinca Malinca
Pri nas je tudi sleepy non-stop v uporabi. Pa je mala stara že skoraj 10 mesecev! user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.12.2010 12:34:18   
Ajda_Marko
Jaz ga pa ne morem več nosit v sleepyju. Mi je pretežak... Sem ga pa full prenosila in si sploh ne predstavljam kako bi bilo brez :) Sploh ker je imel kar veliko krčkov in sem ga mogla imet non stop po naročju.
Zdaj je pa itak zadovoln v vozičku, kar mi je pa še bolš :)

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.12.2010 13:13:27   
Jančika_
Preizkusila sem res veliko nosilk, najbolj sem zadovoljna z nastavljivim Hotslingom, to je ta s prvega linka. Ostalo sem vse posodila ali podarila, tega pa ne dam. 

(odgovor članu Ajda_Marko)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.12.2010 13:33:57   
katatinka
Jaz imam raje trak oz. sling, ki ga vežeš okoli sebe iz več razlogov; otrokova teža se enakomerno razporedi med hrbet in ramena, omogoča več različnih načinov nošenja... Aja, vzela pa sem tega http://www.da-da.si/node/25; so vsi slingi znižani -20%.

LP

(odgovor članu Ninic)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.12.2010 21:29:03   
Anonimen
Sleepy Wrap, zakon, zakon! Ful sem ga prenosila notriuser posted image user posted image En izmed mojih najboljših nakupov (kar par sem jih zgrešilauser posted image ). Zdaj imam pa Sling Ringuser posted image

(odgovor članu katatinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.12.2010 22:08:00   
Anonimen
Jaz sem kar nekaj teh trakov probala ,pa ji nobeden ni bil dolgo všeč!!!Sam denar sem proč metala ,kar pa ni malo!!! Ne nosi se rada na žalost!!!

(odgovor članu Ninic)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
18.12.2010 22:23:54   
tintin
na začetku sleepy wrap, super super super zadeva! zdaj pri (skoraj) 8m pa mei tai. Tudi odličen! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.12.2010 9:39:26   
ribica.
hotsling je super! V štorklji je blo totalno nefiksirano, in otrok sploh ni stal noter. Trak je malo tečen za vezanje. Hotsling pa ful lepo fiksira otroka on se ga takoj namesti. Samo pravo velikost morač imeti, da se ravno prav prilega.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.12.2010 11:10:29   
Ninic
Hvala, vsem za odgovor, zelo lepo ste se razpisale user posted image . Večina je kr hvalila Sleepy Wrap, zato ga bom naročila in ko ga stestiram javim. Lep preostanek vikenda

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.12.2010 11:21:19   
pupika
Kaj ima katzera mehke nosilke iz mojskratek.si. Se odločam med slepy wrap in mehkimi nosilkami ki so kot nahrbtnik. Namreč naša mala bo kmalu stara 6 mesecev in bi si želela nekaj, da bi bilo čim dlje v uporabi.

(odgovor članu Ninic)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.12.2010 19:05:31   
skuštrana
Jaz imam Boba Carier. Zakon stvar. user posted image Naš mali je star leto in pol pa ga še vedno čisto udobno nosim.
Imam tudi mei tai, ampak Boba mi je za daljše proge boljš, mei tai pa za krajše. Imam pa tale mei tai http://www.pixiekid.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=68&products_id=287, ki je full podložen na ramenih, pa okoli pasu ampak je baoba še vedno bolj udoben.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.12.2010 11:26:09   
Ninic
Pozdravljene. No mi smo nabavili slepy wrap in je zakonuser posted image . Zdaj lahko v miru pojem zajtrk in še kaj drugo postorim. Tamali pa spi not kot polhec. Edino kar je, da je not v tem traku še kar toplo tako meni kot našemu malčku. Zaenkrat bom uporabljala tega, saj je naš malček šele napolnil mesec dni, pol ko bo malo večji pa bomo še kaj drugega nabavili.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.