malinica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: prfoxa sicer pa ne vem, kaj bi večino folka sploh zadovoljilo ...?? a smo mi v redu?? 1) oba sva Slovenca na trdi Č na konc, 2) oba sva že celo življenje prijavljena v MOL-u, 3) oba sva visoko izobražena, 4) rodila sem 4 otroke, 5) dobivamo samo otroške dodatke in 6) nismo socialni problem (brez ostalih soc. dodatkov). Tud jz poznam kr neki nekulturnih južnjakov, drugač pa razmišljam bolj v tej smeri, da bo mogoče v tanovi soseski pestro in da bojo sosedje bolj komunikativni ... ne vem, mogoče sem naivna ;) Haha prfoksa, super si, a boš moja soseda? Tud midva se štejeva skor (no ja 2 od 6 jih zadaneva :) )pod tvojo kategorijo, edino, da sva trenutno na točki, ko dobivava socialo..jebi ga, nihče od najinih ni bogat, tud na videz ne, midva pa se šele postavljava na noge, čisto sama. No pa jst nism iz mol, pa otroka mava samo dva, aja pa polovica nas je na trdi č polovica pa na mehki...šit..zdej pa ne vem, če se boste hotl družit z nami...ampak sv apa visoko izobražena pa kulturna tud :)! uf atriji sploh niso slaba ideja, ampak verjetno nama manjka kakšen otrok :). Kar se pa ostalih sosedov tiče, jst mislim, da bo svašta..od super ta južnih, k nam bodo pekli pite in kuhali kavo, k ne bo blema, če ti bo zmankal jajc, ker bodo sosedi itak vedno veseli k jim boš uletu na obisk(ne tko kot večino zadrtih slovencev, še dobro da mene mehča vsaj v enem priimku ć :)), bodo pa verjetno tudi taki k so socialni z razlogom, brez izobrazbe, z 8 otroki, brez poznavanja slovenskega jezika pa po možnosti še z dolgimi prsti...ampak jbg, svega in svašta boš mel, ampak na koncu->> multi-kulti je zakon!
|