Kateri dodatki (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

ery -> Kateri dodatki (17.12.2010 10:33:37)

Zdravo,

Namreč, sedaj imam črne hlače-kavbojke., zgoraj pa belo majčko, ki je narejena tako, da zgleda kot bi spodaj imela še eno belo majčko z ravnim izrezom, čez pa blago pada dol do prsi..upam, da razumete..

Sedaj pa mene muči nekaj drugega... kaj naj dodam zraven, da bi to poživelo?? sem blond, bolj svetla.. imela bom tudi črne škornje..
ali rdeče nohte? rdeč pas? ali kaj drugega v drugi barvi??
Prosim, če mi kako pomagate,[image]http://www.diva.si/forum/images/smiles/icon_smile.gif[/image] , hvala..

kristinaj -> RE: Kateri dodatki (17.12.2010 14:31:16)

črne škornje in rdeč pas ... no way... dej črn pas in okoli vratu črno ogrlico, debelejšo in ne dolgo, kratko ravno prav okoli vratu, nohte pa lahko rdeče... na make up ne pozabi, ki naj bo diskreten

kristinaj -> RE: Kateri dodatki (17.12.2010 14:32:29)

ups sem spregledala črne kavbojke.... torej se popravljam, lahko rdeč pas + rdeča ogrlica + rdeči nohti. :=)))

Bizibee -> RE: Kateri dodatki (28.12.2010 15:41:42)

Tale bela majčka se mi zdi zgrešena.

Omisli si kakšno drugo barvo (bolj domiselno). Črne hlače in črni škornji prenesejo marsikatero barvo (zgoraj). Na tvojem mestu bi dala kakšen zlat ali kamelji svetleč oprijet puli. Na ta puli pa čudovito sede ogromen nakit (ogrlice in debele zapestnice). Tudi make up je lažje uskladiti kot z monotono črno-belo kombinacijo.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.12.2010 12:29:23)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]