zdaj pa še jaz rabim pomoč oz. idejo (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


marta82 -> zdaj pa še jaz rabim pomoč oz. idejo (16.12.2010 17:09:00)

Do jutri (zvečer) moram pogruntat kakšno fajn darilo. Mora biti šaljivo, vendar ne vulgarno. Ne vem, kdo konkretno ga bo dobil (vem pa da bo to nekdo, ki je zaposlen v vrtcu ali šoli), ker bomo žrebali. Pa seveda bolj ugodna varianta. Lahko je samo posvetilo bolj humorno, v glavnem pri odpiranju se moramo zabavat in smejat (takšna so navodila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]). Vesela bom kakšne ideje.




Anonimen -> RE: zdaj pa še jaz rabim pomoč oz. idejo (16.12.2010 17:31:23)

Eno bormašino, da bo zvrtal luknje v trde šolske glave.




Frodo Bisagin -> RE: zdaj pa še jaz rabim pomoč oz. idejo (16.12.2010 18:51:16)

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Eno bormašino, da bo zvrtal luknje v trde šolske glave.


Menim, da bi enim bolj pomagala luknja v kolenu :))))))))))))))))))))))))




pelin -> RE: zdaj pa še jaz rabim pomoč oz. idejo (16.12.2010 19:38:53)

meni je ostalo v spominu eno darilo , ki sem ga pred leti dobila...v lepo, doma okrašeni kartonski škatlici sem dobila nekaj šaljivih darilčkov  za lepše in zabavnejše življenje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...V majhnem paketku je bil npr. košček elastike , zraven pa besedilo ..."da bi bilo tvoje življenje polno prijetnih napetosti", ali pa zavojček z  liziko "za sladke  trenutke v dvoje", pa tista tini mini žarnica "da bi se mi ob problemih hitro posvetilo", pa zavita drobna čebulica s posvetilom "samo takšne solze so dovoljene"...pa še več podobnih na prijeten način smešnih zadevic. Smejali smo se vsi...jaz , ki sem zadevo odpirala in tisti, ki so me opazovali in poslušali...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




elevitka -> RE: zdaj pa še jaz rabim pomoč oz. idejo (16.12.2010 19:49:15)

Lahko kakšen črno barvo, pa metin čaj, pa recimo liziko, pa zraven navodila: Ker je bilo leto 2010 ze lo stresno (naporno) prilagam barvo za prekrivanje sivih las, čaj za pomiritev in pa liziko, da se vsaj na kratko vrneš v čas brezbrižnih let!

Kaj takega, lahko tud zamenjaš izdelke, sej se lahko pri vsaki stvari kaj izmisliš!



škatlica na kateri piše "pripomoček za nervozne" in ko jo odpreš piše notri "rezervni živec" in košček žice.

http://www.darila-idea.si/izdelek_Test-za-ocsi

http://www.darila-idea.si/izdelek_Steklenica-s-cucljem-Antistres

http://www.darila-idea.si/izdelek_Predpasnik-Pripravila-ti-bom-kosilo





petruska -> RE: zdaj pa še jaz rabim pomoč oz. idejo (17.12.2010 7:57:14)

V kiku so imeli posodico in ščetko za čiččenje WC (2 €) v zlati barvi, na naši zabavi je bilo takšno darilo dano z besedami, če to že delaš, delaj s stilom, pa je zažgalo. pri nas v službi je bila omejitev, da vsak kupi darilo v vrednosti do dva evra, potem pa se znajdi.




ZmajTolovaj -> RE: zdaj pa še jaz rabim pomoč oz. idejo (17.12.2010 12:47:50)

IZVIRNO SPOROČILO: petruska

V kiku so imeli posodico in ščetko za čiččenje WC (2 €) v zlati barvi, na naši zabavi je bilo takšno darilo dano z besedami, če to že delaš, delaj s stilom, pa je zažgalo. pri nas v službi je bila omejitev, da vsak kupi darilo v vrednosti do dva evra, potem pa se znajdi.


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




marta82 -> RE: zdaj pa še jaz rabim pomoč oz. idejo (17.12.2010 17:14:10)

Hvala vsem. Kupljeno, zavito. Ideje so res pomagale.[sm=smiley1.gif]




Stran: [1]