avgustovke, kje ste??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

miševi -> avgustovke, kje ste??? (7.8.2005 10:28:28)

Kje ste, avgustovke??

A ste mi že vse ušle in sem ostala sama:zmeden2::(.

Javite se kaj. Danes je tak mrzel in deževen dan...

LP:rozica:

urši77 -> avgustovke, kje ste??? (7.8.2005 13:23:26)

O, danes pa res bolj štrajkamo!
Mene že celo dopoldne nekaj špika, kot da bo M:) Me je zadnjič ponoči pa se je pol umirilo.Dokler ne bo redno je itak brezveze kam hodit:)

Tudi pri nas dež, mraz, oblačno,....skratka dan za lenarjenje, pa še kosila mi ni treba kuhat:)

LP:metulj:

natasaxy -> avgustovke, kje ste??? (7.8.2005 14:12:58)

tudi jaz sem še tukaj, čeprav se že dolgo nisem javila. Tudi mene danes nekaj čudno špika, kot krči pred M, to naj bi bila priprava maternice na porod. Drugače moj:love: kr preveč pridno skače. Pravijo, da se na koncu umirijo ker imajo premalo prostora, vendar se meni ne zdi tako. Malo bo treba še počakati, kajti do roka je še dobrih 14 dni. Če bo kej prej bom pa prou vesela. Drugače se pa jaz nad vremenom sploh ne pritožujem, ker mi paše, da je malo hladneje, vsaj dihati je lažje, spati pa tudi. No če že dihamo lažje, pa moramo vseeno vstajati, da gremo na WC. Drugače pa že komaj čakam, da vidim mojega cukerčka. Imejte se lepo v tem nedeljskem popoldnevu. :rozica:

tina104 -> avgustovke, kje ste??? (7.8.2005 14:42:59)

Ja, odkar so Jessy, Tia, violinski ključ pa še katera rodile, , je našega pisanja tu gor zelooo malo.

Tudi mene občasno daje neka kao predmenstrualna napetost v trebuhu. Ko že mislim, da se bo to kaj stopnjevalo, pa vse skupaj preneha. Res ne bi rada, da se to vleče še čez rok, ker me je že prestavitev PDP iz 8. na 22. malo presenetila.
Vreme se mi zdi fajn, doti lažje diham kot pa prejšnji vikend, pa noge so čisto malo zatečene.
Oglasite se še kaj.

Talči -> avgustovke, kje ste??? (7.8.2005 15:54:04)

No, tak, evo še mene.
Pregled v porodnišnici bp, plodovnice dovolj, posteljica zrela, ctg v redu, popadkov: NIČ, NULA, NADA, NIENTE!!! :((:((:((
Naslednjega imam spet v sredo, če do takrat ne bo nič, pa grem v soboto rodit.
Je pa zato moja mama danes skuhala ful dobro kosilo.
Bravo bodoča babi!!!
:bravo::bravo::bravo:
Sicer pa je nehalo deževati.
Zdaj pa na kavč.
LP
Talči

CIPRESA -> avgustovke, kje ste??? (7.8.2005 18:32:38)

No pa da se še jaz javim upam da danes zadnjič. Jutri zjutraj ob pol 8h moram biti v porodnišnici gor v sobi do vizite da me zdravnik napoti naprej pa tisto butasto halo moram dat gor pa.... saj veste. Tko da bom po vsej verjetnosti štartala iz Kamnika že ob pol 7h da nebi slučajno kaj zamudila.

Jutri kot že veste naj bi mi sprožili porod kar močno upam in si že res močno želim. Malo me je strah tega da se res nebi odpirala in da bi mela tko trdo kot je blo ampak nekako bomo našo bebiko že spravili ven.
Kar se tiče šraufanja pa bolečin kot pred M jaz jih imam že cel mesec pa vsakič ko jih imam mislim sedaj pa bo pa pol vse poneha in spet čakam, in čakam. Tko da ko se začne tisto ta resno menda pravijo že veš ker to res mal bolj boli kot navadno šraufanje.

Lepo se imejte avgustovke in upam da nobeni nebo treba takole čakat kot moram jaz DA BI VSE RODILE OB ROKU!!!!

CIPRESA še kar :nosecka:

andrejalj -> avgustovke, kje ste??? (7.8.2005 18:53:22)

Da se še jaz javim... Danes je bil zame izredno dober dan, če primerjam četrtek, petek in malo sobote (pred spremembo vremena me vedno 'rukne' in sem kot cunja in samo ležim). Danes sem dopoldan ceu štuk pobrisala po tleh, cunje obesila... za kosilo sva šla pa k babici, ker je povabila za roj.dan- saj, drugače verjetno ne bi pomivala po tleh :)-:)-
Dete moje se od torka bolj občasno premika, očitno mu je že prostora zmanjkalo, me malo skrbi da bo prišel prekmalu ven, zato samo še čakam ampak zaenkrat sem še doma..:bravo: sem pa v 36t pa 3 dni....
G mi je dala za izpolnjevati neko listo o premikih deteta pa sem malo lena in nisem še nič izpolnila :ups:. Vem samo to, da bomo šibali, če slab dan ne bom čutila gibov....
Ko berem tele poste, se mi tiste, ki ste čez rok kar malo zasmilite ampak....:duda: :duda: :duda: notr ne bojo ostali :bravo: in kmalu boste/bomo v 9nebesa 9nebesa.
Mene trenutno čaka samo še branje literature o dojenju, času po porodu in podobno. Me je pa majčkeno strah kako bomo to izpeljali.
Nič...kljub dežju želim lep preostanek dneva....

Anhelo2 -> avgustovke, kje ste??? (7.8.2005 19:26:20)

Za CIPRESO!!

Jaz sem sicer imela svoje popadke na 3 minute ko sem prišla v porodnišnico, vendar preblage in se nisem nič odpirala tako, da so me takoj priklopili na umetne in sem cel čas poroda bila na umetnih ( porod trajal 10 ur ) tudi ovoje so mi prepiknili v porodnišnici, da je plodovnica stekla.

Torej cel porod je bil sprožen kljub popadkom.
Tako, da kar pogumno se da zdržati.
No je res da ne vem kako je če rodiš samo s svojimi, baje so umetni bolj boleči.

Vse naj, naj za jutri!!!

LP Buu

Teya -> avgustovke, kje ste??? (7.8.2005 20:26:47)

evo, še mene....
baje, da bomo vedele, ko se bo ta pravo začelo, ma mene kar malo panika grabi ob vsem tem...full me dol tišči, pa špika dol spodaj, pa trebuh mi prav konkretno otjuje....ah, saj vem, da nisem bit taka srečkica, da bi kar tako na hitrco šla rodit, zamudila pa tudi prav sigurno ne bom nič :)-, ma ne morem si pomagat, da se nebi "ustrašila" vsakega signalčka :ups:

Cipresa, full sreče ti želim za jutri!!!! :pujs:

pozdravček vsem! :rozica:

Seven* -> avgustovke, kje ste??? (7.8.2005 20:49:32)

Cer. Pri meni se je danes vse umirilo. Nic ne kaze o kaksnem blizajocem se porodu. Grrrrr... :hudicek::hudicek:

Aja. Glede umetnih popadkov. Jaz sem jih imela prvic. Bolijo isto kot naravni, le bolj pogosti so, zato zgleda kot da so bolj boleci. Je pa res, da je dosti hujse, ker se vmes ne mores sprostiti. Ce imas svoje lahko vmes malo pocivas. Tukaj gre pa kar v eno. Mene je kar metalo po postelji... :((:((:(( Upam, da ne bom katero prestrasila. Sicer pa porod ni nic strasnega. Komaj cakam.. :sloncek::sloncek::sloncek:

tea01 -> avgustovke, kje ste??? (7.8.2005 21:05:15)

Evo še naju. Večerja že skuhana, stanovanje pospravljeno, kosilo za jutri že skuhano. Kot, da ne bi bila noseča!!! Moj :love: pozabi, da sem noseča, ga morem spomniti koliko stvari sem danes naredila!!!!!!!!!!!!! Če sem pa tako aktivna, da še sama pozabim!!!!!!!!!!!!!!!

Glede počutja, vse super, občasno krči in neko tiščanje dol, tako kot Teya in ostale.

Nataša tebe pa že dolgo ni bilo!!!! Lepo, da se javljaš!!!!Sem ravno včeraj mislila nate, sem predvidevala, da doma nimaš interneta in da se zato ne javljaš.

Vreme je super!!!!! Ne morem se pritoževati.!!!!Meni prav paše, pa še ponoči spim pri odprtem oknu.
Ne morete verjeti, ponavadi sem bila jaz v primerjavi z mojim:love: zmrzavček, zdaj pa ravno obratno. Kaj nam hormoni delajo!

Upam, da ta teden dobimo voziček. Me že malo skrbi.
Zdaj grem pa potovalko pripravit, ker je :love: že malo nervozen. Se mi zdi, da bi jo najraje kar on pripravil.
Pri nas moramo vse stvari za dojenčka s sabo vzeti. Ta severna Evropa je čudna vam rečem.

Zdaj se je začel ful dobr film, ga bom malo pogledala potem pa če se mi bo dalo bom pa še potovalko pripravila.

Sem skoraj pozabila: očitno ima naš:modri: še dosti prostora, ker se je iz leve strani premaknil na desno, prej me je brcal v desna rebra, danes me pa brca v leva rebra. A ni to malo čudno, da se tako kobaca????????

Sem se pa razpisala!!

Uživajte, se tipkamo!

Tea01

Stran: [1]