tea01 -> avgustovke, kje ste??? (7.8.2005 21:05:15)
|
Evo še naju. Večerja že skuhana, stanovanje pospravljeno, kosilo za jutri že skuhano. Kot, da ne bi bila noseča!!! Moj :love: pozabi, da sem noseča, ga morem spomniti koliko stvari sem danes naredila!!!!!!!!!!!!! Če sem pa tako aktivna, da še sama pozabim!!!!!!!!!!!!!!! Glede počutja, vse super, občasno krči in neko tiščanje dol, tako kot Teya in ostale. Nataša tebe pa že dolgo ni bilo!!!! Lepo, da se javljaš!!!!Sem ravno včeraj mislila nate, sem predvidevala, da doma nimaš interneta in da se zato ne javljaš. Vreme je super!!!!! Ne morem se pritoževati.!!!!Meni prav paše, pa še ponoči spim pri odprtem oknu. Ne morete verjeti, ponavadi sem bila jaz v primerjavi z mojim:love: zmrzavček, zdaj pa ravno obratno. Kaj nam hormoni delajo! Upam, da ta teden dobimo voziček. Me že malo skrbi. Zdaj grem pa potovalko pripravit, ker je :love: že malo nervozen. Se mi zdi, da bi jo najraje kar on pripravil. Pri nas moramo vse stvari za dojenčka s sabo vzeti. Ta severna Evropa je čudna vam rečem. Zdaj se je začel ful dobr film, ga bom malo pogledala potem pa če se mi bo dalo bom pa še potovalko pripravila. Sem skoraj pozabila: očitno ima naš:modri: še dosti prostora, ker se je iz leve strani premaknil na desno, prej me je brcal v desna rebra, danes me pa brca v leva rebra. A ni to malo čudno, da se tako kobaca???????? Sem se pa razpisala!! Uživajte, se tipkamo! Tea01
|
|
|
|