Slika - abstrakcija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

leah -> Slika - abstrakcija (7.8.2005 11:08:48)

Slika je toliko vredna kolikrnšno ceno zanjo postaviš.Enako kot pri hišah...

GoYa -> Slika - abstrakcija (7.8.2005 13:52:59)

tudi meni je slika všeč, sam sama 100k ne bi dala za sliko

Tiki -> Slika - abstrakcija (7.8.2005 14:35:48)

Dobra slika. Bolj jo gledam, bolj všeč mi je. Ima svojo zgodbo. Mislim, da si dobro kupil :). Najbolj bi zaživela na veliki prazni steni - potrebuje veliko praznega prostora okoli sebe.
Abstrakcija ima svojo težo. Čar je ravno v tem, da zgleda tako enostavno (ponavadi laiki rečejo, to bi tudi jaz znal), pa nam je vseeno všeč in ima sporočilnost, četudi jo nekateri ne znajo definirati. Poskusite narediti eno abstraktno sliko in potem reči, u tole je pa dobro. Verjemite, ni enostavno.

Tiki -> Slika - abstrakcija (7.8.2005 14:41:17)

Pa še to. Tudi tvoje slike so lepe, a ona abstraktna jih močno prekaša, je več kot lepa. Brez zamere, samo odkrito mnenje.

Junc -> Slika - abstrakcija (7.8.2005 16:06:08)

Ja sej vem, ker jaz sem še začetnik, ta abstrakcija je pa zakon. Mogoče bi tudi jaz probal kakšno narisat, sam dvomim da bi mi taka uspela.

leah -> Slika - abstrakcija (7.8.2005 16:57:10)

Moje so zelo zelo podobne.Odvisno od navdiha pravzaprav.Včasih si zamislim eno sliko,pa potem rata čisto nekaj drugega in še sama sebi ne morem verjet,da mi kaj takega uspe.Sicer pa je vse skupaj kot vaja-iz slike v sliko bolje.

m jana -> Slika - abstrakcija (7.8.2005 16:59:59)

Meni je vsec in bi tudi dala toliko zanjo! Po mojem nestrokovnem mnenju je vredna, ni pa mi vsec kam si jo obesil!

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]