Skrajšan delovni čas (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

silvy -> Skrajšan delovni čas (14.12.2010 23:01:23)

Zanima me, koliko prej naj bi se urejalo papirje za skrajšan delovni čas po končani porodniški? Kaj je vse potrebno urediti? Zaradi spleta okoliščin (ne po svoji želji) bi želela imeti od 18.1.-20.2. skrajšan delovnik. Kasneje naj bi prevzela drugo delovno mesto z boljšim urnikom (sodelavka gre takrat na porodniško) Sem prepozna za urejanje teh papirjev?
Žalostno je to, da imam še 52 dni dopusta in da moram it delat, ko ima otrok 11 mesecev. To ti je pa šolstvo, ko dopusta ne moreš koristit izven časa šolskih počitnic. Ves dopust naj bi izkoristila med poletnimi počitnicami (nekaj med zimskimi in prvomajskimi)

Aja, še to: a mogoče katera ve kako je s koriščenjem dopusta za poroko, če si v času poroke na porodniški?Po mojem ti ne pripada.

Prosim hitro, ker ju3 zjutraj grem na razgovor k ravnateljici in moram biti pripravljena.

Hvala vsem vnaprej!

polho3006 -> RE: Skrajšan delovni čas (15.12.2010 7:48:41)

Jaz sem si to začela urejati cca 1 mesec prej. Če greš danes k ravnateljici imej s sabo vlogo za skrajšan delovni čas in ji povej svoje želje, tako da...mislim da še nisi prepozna.

kristinaj -> RE: Skrajšan delovni čas (15.12.2010 8:43:48)

najprej sem uredila z delodajalem in potem z aneksom k pogodbi (vsaj pri meni je tako) sem šla na csd 

vesna_b -> RE: Skrajšan delovni čas (15.12.2010 9:04:51)

pri nas je zaposlena že delala, ko je izrazila željo po skrajšanem delovnem času in smo ji naredili aneks, šla je na socialno, in vse je zlaufalo v parih dneh

Stran: [1]