lučka 25 -> RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI (11.1.2011 22:16:27)
|
Mam tudi jaz časovno stisko, zato bom samo to pokomentirala. IZVIRNO SPOROČILO: pokamoka loremi glede povečanja doze je tako, da mi je verjetno ne more povečati, ker sem že na treh menopurjih. V prvem postopku sem imela prvi teden dve bravelli in potem mi je povečal na tri, ker nisem reagirala ravno dobro. Zdaj pa mi verjetno ne more povečati, ker sem že od začetka na treh. Sem prepričana, da bi mi povečal, če bi mi lahko. Se pa sprašujem par stvari, ker ne vem, kako to potem gre... ne glede na to, da sem v drugem postopku. V prvem se tega nisem spraševala, ker niti nisem vedela, ko to gre. Zdaj pa se mi mota po glavi marsikaj: kaj se zgodi, če po 14. dneh špikanja ne vidijo nobenega jajčeca? A vseeno dajo stopko in delajo punkcijo? Če punkcije ne delajo, a se to potem šteje kot postopek, ali se ne? A potem je potrebno imeti spet tri mesece pavze, da lahko ponovno poizkusiš? Hja... ne si misliti, da sem obupala. Nisem!!!! Vendar se sprašujem, kako bo od petka naprej to šlo. Hvala vam lepa za pomoč. Pazite nase pa pa A si slučajno pri Rešu? Ker jaz sem tudi. Jaz sem mela v 1.IVF leta 2008 malo foliklov, punkcijo in nič celic (imela sem dolg postopek). Ampak ker je imel takrat še sistem 1 plačljiv, 1 na koncesijo,...je bil ta najin plačljiv postopek, kjer pa je bila v ceno vključena le punkcija. Kljub temu sem potrebovala 3 mesce pavze. Pri 2.IVF sem mela kratek postopek in sicer 3 enote Menopurja. Imela sem 5 celic, 2 zarodka in en se je obdržal. Tako ima doma že 1,5 leta staro punčko. V 3.IVF lani avgusta pa sem imela 2 enoti Bravelle in 1 enoto Menopurja,....slabi rezultati, komaj 5 foliklov in 1 nezrela celica. Zdaj pa mi je dal terapijo 4 eote Menopurja. Tako, da jaz mislim, da ti še vseeno lahko poveča dozo, če bo potrebno. Upam, da sem kaj pomagala z mojimi izkušnjami.
|
|
|
|