womanpolice -> RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI (24.2.2011 17:25:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Drugače sem pa dolžna eno poročilce. Malo se nisem javljala zaradi stiske s časom, malo pa zaradi vseh skrbi. Skratka. 19.1. sem dobila M in pričela s špiknjem (4 ampule Menopurja). 30.1. sem imela punkcijo in pridelala 4, od katerih se je samo ena oplodila, ampak je bila ta po besedah Reša in Čedota čisti šolski primer. Tako, da so mi 1.2. vstavili 1 zarodek. 9.2. sem malo zakrvavela, samo pikico in enako 10.2. Potem pa sem imela od 11.-18.2. časovno po 6-8 ur skupaj krvavitve (ampak čisto kri, nič slzi, koščkov,..), ostali čas pa čisto elino. 14.2. sem naredila CB, ki je pokazal +. Ta dan me je Reš tudi poslal na krvnega, ki je pokazal vrednost hormona 130,8. Nato sem krvni test ponovila 17.2. ki pa j epokazal vrednost hormona 430,8. Reš je potrdil nosečnost, samo kaj je s krvavitvami nisva ugotovila, je rekel da je to lahko normalno. Skratka zdaj že 2 dni nič ne krvavim, vse je lepo in prav. Prsa me bolijo in trebuh je postal malo napet. 28.2. imam že prvi UZ, je Reš hotel pohiteti zaradi krvavitev. Mogoče mi je bilo lažje zastopiti vse te krvavitve, ker sem jih v prvi nosečnosti tudi imela res da le 1 dan. Ampak punce, dokler se ne ulije, ne gredo kosi ven, je še upanje. Poznam velikoooo takih primerov. Je pa pri meni problem v tem, da težko pridem do zarodkov ali pa celo nimam nobene celice (so vsi folikli prazni). Ampak ko pa so zarodki, sem noseča. Upam da bo tako tudi sedaj in nosečnost pripeljem do konca. Vam 28.2. javim, kako bomo opravili na UZ. Mirno roko pri špikah, čim manj bolečo punkcijo, veliko lepih zrelih celic in zarodkov vam želim. IIIII, kaj jst to vidim... pa nič ne vem... ja, čestitke za pozitiven test. Jst verjamem, da bo vse ok - da tud krvavitev več ne bo. Lepo se mi drži. Super - sem vesela za vas!!!
|
|
|
|