Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 31.12.2010 10:51:14
|
|
|
|
Little Star
|
Jaz sem tudi januarja na vrsti. Naslednji teden pričakujem M in kličem za datum, da začnem s špikami. Bom pa prvič v postopku. Imam pa težave z endometriozo.. no pa leta tudi niso na moji strani .
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 31.12.2010 11:11:30
|
|
|
|
pokamoka
|
Hej, Little Star... hmm... kot da bi brala svoje diagnoze. Tut sama imam preceeeej razširjeno endometriozo, tudi leta niso moj adut (sem preko trideset)... ampak, mi se ne damo:):):) Sem še vedno mlada po srcu:):):) Borili se bomo in to je to... kajne?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 1.1.2011 16:42:45
|
|
|
|
womanpolice
|
Obstaja čudovit , skrivnosten zakon narave, da tri reči, po katerih človek najbolj hrepeni : srečo, svobodo in duševni mir, vedno pridobimo tako, da jih podarimo nekomu, ki ga imamo po srcu radi. Srečno v Novem letu Vam želi Womanpolice.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 1.1.2011 18:16:24
|
|
|
|
punsha
|
Tudi iz moje strani...vsem skupaj želim predvsem zdravo novo leto in pa prav vsaki, da bi čimprej zagledala No, pa smo dočakale januar, naš mesec . Še par dni, pa imam posvet, komaj čakam. Ja,endometrioza... tole gospo še predobro poznam, pa nič ne zgleda, da bi me zapustila, je vsepovsod in kar naprej povzroča same težave. Ampak ok, kaj naj, se pač borim proti njej na takle način. Mi že ne bo preprečila otročka, za enega sem jo že okoli prinesla
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 2.1.2011 10:56:25
|
|
|
|
miklarom
|
vsem želim da čim prej zagledate pluseke , jaz bom pa vaša navijačica
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 2.1.2011 18:47:20
|
|
|
|
športnica
|
drage moje punce, novo leto, nove priložnosti. želim vam vse lepo, da bomo zagledale čimveč pluskov ... uživajte, imejte se radi in veliko seksajte ;)
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 2.1.2011 21:32:20
|
|
|
|
punsha
|
miklarom, hvala da si naša navijačica . Jaz pa navijam zate, za čimboljše počutje, čimlepšo nosečnost, da bo res vse super
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 2.1.2011 22:01:58
|
|
|
|
frnikola982
|
Tudi jaz vam vsem skupaj želim eno čudovito leto, predvsem pa zdravja in moči za postopke. Jaz sem naročena 12.01.2011 in najverjetneje takrat začem z injekcijami - tako mi je rekla sestra, ko sem se naročila. En dan prej, torej 11.01.2011, pa greva na "izobraževalni sestanek". Glede na to, da sva v 1. postopku, je verjetno priporočljivo. Gre še katera?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 3.1.2011 7:19:58
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! evo kavica pred prvim delovnim tednom v letošnjem letu ... ... pa naj bo lep začetek! Vsem borkam želim predvsem veliko zdravja in sreče! Naj bodo sami pluski, srečno dokončane nosečnosti in zdravi otročički!
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 3.1.2011 9:50:02
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Dobro jutro! evo kavica pred prvim delovnim tednom v letošnjem letu ... ... pa naj bo lep začetek! Vsem borkam želim predvsem veliko zdravja in sreče! Naj bodo sami pluski, srečno dokončane nosečnosti in zdravi otročički! mmmmmmmmm, ena takale bi se pa zdajle prilegla... ampak ima tak lep aranžma, da bi mi jo bilo mal škoda spiti :-D Lep dan vam želim.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 3.1.2011 10:04:38
|
|
|
|
sensi
|
Dobrojutro vsem skupaj in v letošnjem letu vam želim izpolnitev želja in da bi res nam vsem ratalo zagledat ta magični plus. Danes grem v Postojno po špike za moj tretji postopek, upam, da bo rezultat v stilu " treča sreča".lp
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 3.1.2011 10:23:43
|
|
|
|
punsha
|
Uhuu, sensi, ti pa že kar po špike Lučka25 kak je bilo na posvetu, poročaj
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 3.1.2011 11:06:36
|
|
|
|
Goldy
|
No, tudi jaz vam vsem želim +++++ v tem letu, jaz pa bom zdaj vaša navijačica!! 1 UZ v Lj imam 11.1., pri svoji G pa 18.1.
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 3.1.2011 12:14:38
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy No, tudi jaz vam vsem želim +++++ v tem letu, jaz pa bom zdaj vaša navijačica!! 1 UZ v Lj imam 11.1., pri svoji G pa 18.1. Tudi jaz, tudi jaz navijam Jaz mam pa 1. UZ pri Rešu 24.1. pokamoka in little star - le korajžno, tut jaz mam endometriozo in sem že čez drugo polovico 30.-ih, pa imam doma 16 mesečnega sinka, zdej pa sem spet noseča (ICSI postopek). Je pa fajn, da gresta v postopek nekje kar kmalu po laparoskopiji, če sta jo že imeli. Jaz sem šla po dobre pol leta, pa se mi je E že kr fajn spet pojavla. lučka - fajn se zmeni danes sensi - jupii za start in špike loremi - pridna kot vedno, hvala za kavico frnikola - srečno! punsha - navijam že zdaj
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 3.1.2011 14:50:39
|
|
|
|
Little Star
|
Res ja.. od moje laparo do postopka bo minilo 8 mesecev. Lahko samo upam, da se ni spet pojavila v vsej svoji veličini . Sem pa po prvi laparo tudi jaz takoj spontano zanosila, kljub temu, da je bila napoved bolj klavrna, ker imam globoko endometriozo. No tokrat pa žal ni šlo
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 3.1.2011 15:05:45
|
|
|
|
punsha
|
Little star, držim pesti, da postopek uspe. Kje vse pa imaš razraščeno endometriozo? Če prav razumem, si do sedaj imela 2 laporoskopiji? Mater je tega veliko no
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 3.1.2011 15:19:51
|
|
|
|
coala
|
Pozdravljene punce! Sreče in uspehov polno Novo leto vam želim vsem skupaj!!! Bi pa imela eno vprašanje glede endometrioze.se mi zdi da bi tud jaz laho imela to,glede stalnih bolečin v spodnjem delu trebuha inneprijetnih spolnih odnosih invse kar spada zraven.Na laparoskopiji nisem bila.Oba postopka icsy sem imela pri dr Rešu-neuspešn,pa me zanima ali je možno da sta bila neuspešna zaradi tegaoz.koliko endometrioza vpliva na icsy postopek? lp.Z
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 3.1.2011 15:45:19
|
|
|
|
Tipa
|
Živijo, tudi midva že imava številko za IVF v Ljubljani, me pa zanima glede PAP testa in testa krvi ali bom morala počakati do naslednjega cikla ker je PAP test prestar novega bom pa dobila v konec januarja, kri bova pa dala te teden, Menstruacijo pričakujem tam okol 15. januarja? Ali bom morala počakat, da dobim vse izvide preden greva v postopk. Hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 3.1.2011 17:11:22
|
|
|
|
Ga_ga
|
Coala, tudi sama sem šla v postopek IVF zaradi endometrioze. Imam eno večjo endometriozno cisto 3*3cm, vendar pravijo, da postopka ne ovira. Odstranili bi jo samo, če bi mene ovirala. Torej če te boli, moti, potem nima kaj iskat v trebuhu. Je pa res da so možnosti za naravno zanositev dosti večje če imaš vse očiščeno. Za postopek sam je pa to sicer vseeno. Vprašaj še svojega zdravnika... Jaz namreč hodim v MB. Dr. Ribičeva iz Ljubljane bi te recimo sigurno poslala da laparoskopijo če bi sumila endometriozo. Vsak malo po svoje.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 3.1.2011 17:20:32
|
|
|
|
smeška83
|
Lučka, kako je blo kaj na posvetu?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 3.1.2011 18:16:50
|
|
|
|
Little Star
|
IZVIRNO SPOROČILO: punsha Little star, držim pesti, da postopek uspe. Kje vse pa imaš razraščeno endometriozo? Če prav razumem, si do sedaj imela 2 laporoskopiji? Mater je tega veliko no Dve laparo sem imela ja. Prvič so mi odstranili 2 cisti, ena je bila 10x5, druga malo manjša in vveliko žarišč, je pa ostala nekje zadaj pri črevesju, ker je bilo preveč tvegano. Šla sem na kolonoskopijo in ker je bil izvid ok, težav s črevesjem pa nisem imela so pač pustili.. Drugič se mi je razrasla čez levi jajčnik, tako, da ni bil več v funkciji... Kje je zdej pa Imam pa občutek, da se je spet pojavila, ker so se znaki vrnili..
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 3.1.2011 20:05:36
|
|
|
|
punsha
|
Ah joj Little Star, to pa je ja. Tudi jaz sem imela eno laporoskopijo in eno pravo operacijo zaradi endometrioze. Prvič je bila čez jajčnike, drugič pa vsepovsodi. Jajčniki, maternica, medenica, mehur, rezali 15cm črevesja...sedaj se je pa razširila nad jetri...boli kot hudič. Trenutno neprekinjeno jemljem stediril m, da sploh nimam menstruacije, ampak po posvetu z njimi končam (ne glede na to,kaj se G odloči glede zanositve). Imam cel kup enih težav zaradi njih.
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 3.1.2011 20:25:49
|
|
|
|
coala
|
Živio punce! Hvala za odgovore,torej ni skrbi da postopek ne bi uspel.Razen bolečine so pa včasih kr grozne odvisno tud od hrane.Bila sem tud na koloskopiji pa je vse ok,na pregledu mehurja,tud vse ok ginekološko tud vse ok,sicer pa se endometrioza itak ne vidi na ultrazvoku a ne?Samo na laparoskopiji.sicer pa če zanosim bo itak vse ok .Se menda mal zmanjša in ne dela težav
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 3.1.2011 20:38:09
|
|
|
|
Little Star
|
IZVIRNO SPOROČILO: coala .sicer pa če zanosim bo itak vse ok .Se menda mal zmanjša in ne dela težav Se ja.. samo noseča boš samo 9 mesecev.. potem pa ma pa spet endometrioza žur.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI 3.1.2011 20:52:39
|
|
|
|
lisi
|
Pozdravljene! Vse lepo v novem letu! sicer sem že dalj časa borka za II, zaradi sosed, ki me spremljajo na forumu, ustvarila nov račun. Jaaaaa danes sem dobila klic iz Postojne, in v sredo greva na razgovor za IVF. delamo točno 2 leti 2,5 let ne jem kt, za mano je kr nekaj preiskav in ne najdejo vzroka... me sprejmete zdravn?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?