|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI
6.2.2011 19:08:22   
bibk

IZVIRNO SPOROČILO: ammra

evo dekleta, punkcija je šla danes brez težav. če bo vse ostalo tako, sem na konju!user posted image
sem pa prejela vaginalete utrogestan. je katere že jemala?

Kakor ti je tudi rebecca že odgovorila te tablete dobimo vse punce ki smo v postopku OBMP, naj bi bile neka podpora nosečnosti če do te pride. Jemlješ jih pa lahko vse do 3. meseca nosečnosti, potem pa jih ne smeš več.

(odgovor članu ammra)
Neposredna povezava do sporočila: 451
7.2.2011 17:37:42   
smeška83
Današnji UZ na 8 dan cikla ni bil prav spodbuden, saj zelo slabo reagiram. Videt je blo zametke par foliklov in čisto tanku sluznico, tako da ponovimo 11.2. pa še dozo puregona mi je zvišal na 150. Upam, da vseeno kaj pridelam. Ima morda katera podobne izkušnje? 

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 452
7.2.2011 19:33:15   
drejčy

punce da se še tu spet malo javim.Po septemberskem neuspešnem postopku mi je ostal en zamrznjenček, ki pa so ga danes vstavili user posted image .Tako da punce prosim držite pesti, da se tudi uspešno vgnezdi.Test pa mam 21.02 MB.

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 453
7.2.2011 19:35:06   
lisi
ojla :)
Kam ste se skrile?

Smeška, držim pestke da bo 11.2. lepši uz.
Jst ju3 dobim stopko. Jaz sem si vse skup12 dni ubrizgavala, in sem miselna da bo hitrej konc tega.
ko pa je v soboto G.reku da dobim še 3 doze mi je blo kr mal hudo... no pa sej smo tud mi pricapljali do konca enga dela tega postopka.
Me pa je uprašal če sem si že nabavla progesteron, pa ne vem, a ti ne da na recept? al se spet tega ne da dobt pri nas?
Aja sem hotla še uprašat, a jeste folno? oz kaj jeste zdravn za podporo (tko od vitaminčkov?)

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 454
7.2.2011 20:27:14   
ursi84
  user posted image     

AKTUALNO

Torek, 08.02.
mish - prevzem zdravil

Sreda, 09.02.
Aleda - UZ

Četrtek, 10.02.
Little Star - UZ
ursi84 - posvet  in prevzem zdravil

Sreda, 16.02.
kejt2 - posvet

Četrtek, 17.02.
punsha - ETZ

Torek, 08.03.
smartika - pregled

OBJEMČKI 

viid, natke, sensi      

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• lučka 25 (4. IVF, dr. Reš)
  • Kimsy ( GKLJ, dr. D, zamrznjenčki)
  • smeška83 ( 1.ICSI, dr.Reš, PO)
  • *rebecca* ( 1.IVF)
  • punsha ( GKLJ, zamrznjenčki)
  • frnikola982 ( 1. ICSI, GKLJ)
  • Beatrice ( 1.IVF, dr.Reš)
  • pokamoka ( 2.IVF, PO)
  • Little Star
  • sensi
  • natke
  • Maja_V. ( 2.IVF, GKLJ)
  • smartika ( 2.IVF, dr.Reš)
  • mish ( 1.IVF, GKLJ)
  • kejt2 ( 1.IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)
  • cokla ( 1.IVF)
  • viid ( 4.ICSI, PO, dr.Reš)
  • Aleda ( 1.ICSI, GKLJ)
  • user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • mateja_goljev (6. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (3. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)

• mausikaa (2. IVF, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (5. ICSI, MB, dr.Gavrič-Lovrenc)
  • Buska (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • D0aisy (6. IVF, dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • Teja K (dr. Reš)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • Klavirka (4. ICSI, GKLJ)
  • Zarjaa (2. IVF, GKLJ, dr. Pintar)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • golobica82 (2. IVF, PO, dr. Merlo)
  • upanje81 (mild protokol)
  • čebelica_Maja (1. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • elle7 (1. IVF, MB) 
  • titty (3. IVF, GKLJ)
  • nanika 1 (3. IVF, GKLJ)
  • Elysabeth (4. IVF, dr.Reš)
  • martin6 (zamrznjenček, GKLJ)
  • spominčica (4. ICSI, dr.Drobnič, GKLJ)
  • mausikaa (3. IVF, PO)
  • februar 202 (5. IVF, GKLJ, čaka operacijo mioma)
  • julija30 (2. IVF, MB)
  • nana7 (2. IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • sandra74 (1. IVF, MB)
  • energija80 (2. IVF, GKLJ)
  • majalina (2. IVF, GKLJ)
  • jael (2. IVF, dr.Reš)
  • ursi28 (1. IVF)
  • vrtnica.m (3. IMSI/ICSI, GKLJ, dr.Bokal)
  • latka (2. ICSI, MB)
  • Ksenya (2. IVF, MB)
  • Anonimen (Vita) (2. IVF, GKLJ)
  • Aljonka (5. ICSI)
  • športnica (3. IVF, MB)
  • drejčy (2.IVF, MB)
  • aja12 (4.IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • ursi84 (1. IVF, GKLJ)
  • anabanana (2. IVF, GKLJ)
  • waiting (2. IVF)
  • lučkamučka (2. ICSI)
  • mucamica (2. IVF, MB)
  • šopka (4. IVF, GKLJ, dr.Ribič)
  • olana (2. IVF, dr.Reš)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • spelka12 (zamrznjenčki, dr. Reš)
  • misojka (4. IVF, dr. Reš)
  • Reby (3. IVF, dr.Reš)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • tinas (2. IVF-PGD, GKLJ)
  • trolika (2. IVF, GKLJ)
  • nana7 (3. IVF, GKLJ, dr.Zorn)
  • lisi (1. IVF, PO)
  • beba75 (3. IVF, MB)
  • upam (1. IVF, PO, dr.Reš)

user posted image user posted image user posted image

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina, coala

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01/ 23 23 048
Naročanje v MB: 02/ 321 24 62 (za posvet)

NOVE NOSEČKE JANUAR  

pokamoka     (PO)
*rebecca*     (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu lisi)
Neposredna povezava do sporočila: 455
7.2.2011 21:57:01   
Aleda
Držim pesti Drejčy za tvojega user posted image in zate Smeška, da bo naslednji UZ vredu. Jaz pa imam v sredo prvi UZ po petnajstih dnevih, me zelo zanima kako bo.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 456
8.2.2011 9:13:34   
punsha
drejčy, a si šla po zamrznjenčka v naravnem ciklu?

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 457
8.2.2011 20:13:18   
Nutry
Pozdravljene!

Uradno se selim na vaš forum upam, da me sprejmete, saj zapuščam forum IUI. 3. postopek je bil žal tudi neuspeše. Čaka me 1. postopek IVF v GK Ljubljana, dr. Drobnič.

Moja zgodovina: ena naravna zanositev in ss v 11. tednu, 2. nosečnost s pomočjo IUI, ss v 7 tednu.
Kako hitro se stvari odvijajo še ne vem, vam pa, da nimam dolgega postopka. Danes se dobila user posted image jutri pokličem, da se najavim. Imam že potrditev konzilija, vso dokumentacijo in evidenčno številko.
Je možno, da grem v postopek še v tem ciklusu?

Lep pozdrav,

Nutry

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 458
8.2.2011 20:43:43   
Maja_V.
Pozdravljene spet vse skupaj, nekaterih se še spomnim iz obdobja september/oktober 2010.

Danes sem začela z drugim postopkom IVF, prvi je bil neuspešen... Prvič sem imela dolg postopek, sedaj imam kratkega in sem začela s Puregonom 200 IU na dan.
Prvi UZ: 13.2.2011 v nedeljo.

imam pa eno vprašanje: kakšne imate izkušnje s kratkimi postopki?

želim vso srečo tistim, ki ste že user posted image , tistim, ki čakate, da se prikaže user posted image user posted image , in držim pesti, da bo vse tako kot mora biti, ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 459
8.2.2011 20:46:01   
Maja_V.
IZVIRNO SPOROČILO: Nutry

Pozdravljene!

Uradno se selim na vaš forum upam, da me sprejmete, saj zapuščam forum IUI. 3. postopek je bil žal tudi neuspeše. Čaka me 1. postopek IVF v GK Ljubljana, dr. Drobnič.

Moja zgodovina: ena naravna zanositev in ss v 11. tednu, 2. nosečnost s pomočjo IUI, ss v 7 tednu.
Kako hitro se stvari odvijajo še ne vem, vam pa, da nimam dolgega postopka. Danes se dobila user posted image jutri pokličem, da se najavim. Imam že potrditev konzilija, vso dokumentacijo in evidenčno številko.

Lep pozdrav,

Nutry

Nutry: jaz imam kratek postopek, in ta se začne drugi dan menstruacije, tako da, če imaš ti tudi kratkega, predvidevam, da boš dobila datum za naslednji mesec oz. boš začela z naslednjo menstruacijo. držim pesti!user posted image user posted image user posted image

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 460
9.2.2011 7:22:41   
Edinka
Čau, punce!

Se vam pridružujem na tem forumu. Sem prvič na IVF. Na Suprefactu sem že dobrih 14 dni, 11.2. pa spet skok na UZ.

Pa da ne odpiram še posebej ene teme ... Drugje je nisem zasledila. Kako je z različnima krvnima skupinama? Najbrž morata oba na odvzem krvi, da se prepričajo, da je res eden minus, drugi plus, ne? Kdaj približno pa potem dobiš inekcijo? Ima katera izkušnje s tem?
Hvala za odgovor!

Vsem želim en krasen dan in čimveč sreče!

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 461
9.2.2011 8:14:01   
drejčy

punsha po zamrznjenčka sem šla v naravnem ciklu, poklicala prvi dan M in šla  petega na UZ, potem dobila ovolucijske lističe in ko je pokazal pozitivno sem poklicala.Nato ti oni povejo kdaj moraš priti.

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 462
9.2.2011 10:44:54   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Nutry

Pozdravljene!

Lep pozdrav,

Nutry

Danes pokliči sestro Tatjano, mogoče začneš lahko že danes.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 463
9.2.2011 15:38:21   
frnikola982
Sporočam vam, da sem bila danes na punkciji, kjer so mi spunktirali 23 foliklov. G je bila zelo zadovoljna z njimi, a je glede na visoko število proti koncu že malo bolelo.... ampak nič dramatičnega... tako da tiste, ki vas to še čaka, kar pogumno naprej!
Sedaj počivam in komaj čakam ponedeljek, da vidim, koliko user posted image  dobim v varstvo. 
Lepi dnevi so pred nami!

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 464
9.2.2011 15:42:37   
lisi
oj frnikola :) bravo za veliko število foliklov :) jst grem ju3 na punkcijo in sem že čist panična....vesela da te ni nč bolel :) 

(odgovor članu frnikola982)
Neposredna povezava do sporočila: 465
9.2.2011 15:47:21   
frnikola982
Edinka: jaz sem na GK, pa nama v ta namen niso vzeli krvi - samo za SPB, kjer pa se skupina ne pregleda. Jaz sem celo vprašala, če se da kje videt, katera skrvna skupina sem, pa mi je rekla sestra, da to pa pogledajo po tem, ko bom že noseča. Ali pa če bi šla na krvodajalsko akcijo, tam ti tudi lahko povedo.
Upam, da nisem jaz kaka izjema?! Ampak zdaj v tem postopku je že, kar je, ker danes so nastali najini user posted image
Kaj pa ostale, ali veste svojo in partnerjevo krvno skupino?

Neposredna povezava do sporočila: 466
9.2.2011 15:51:13   
frnikola982
Lisi, jaz sem bila prvič, tako da sem se čisto prepustila: kar po, pa bo :) in je bilo super... zdaj samo upava, da se bojo lepo oplodile.
Jutri pa bodi čimbolj sproščena, pa lep sončen dan bo in je kar vse bolj pozitivno, se mi zdi. Sestre so čudovite in zdravniki tudi, tako da nič bat. Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 467
9.2.2011 16:05:11   
tecnobica
Frnikola, čestitke za toliko foliklov. Držim pesti, da se jih bo čimveč oplodilo.

Edinka, jaz sem morala vedet katero krvno skupino imam, ko sem šla na laparo/histeroskopijo. Samo jaz sem jo vedela že od prej, ker sem krvodajalka. Partnerjevo pa niso preverjali. Razen če so to naredili, ko so mu vzeli kri za spolno prenosljive bolezni. Ampak jaz nič ne vem o tem.

Neposredna povezava do sporočila: 468
9.2.2011 16:35:45   
natke
frnikola982, čestitam za prestano punkcijo in 23 folikelčkov. Je bilo tudi enako število celic?

Rebecca in pokamoka, kakšne novičke???

Neposredna povezava do sporočila: 469
9.2.2011 16:55:29   
kejt2
Ali postopek res boli?

(odgovor članu natke)
Neposredna povezava do sporočila: 470
9.2.2011 17:30:34   
pokamoka
Edinka... ne vem, če misliva na isto inekcijo... to inekcijo dobiš od porodu, kolikor jaz vem. Ker jaz sem imela par let nazaj čiščenje in ker sem Rh negativna, so mi jo dali po opravljenem posegu. Pri nama niso nič preverjali ali pa spraševali po krvni skupini. Mislim, da to ni pomembno... vsaj na začetku ne.

Frnikola... madona, 23 jajčec. Čist adijo nora številka. Upam in želim ti, da se oplodijo, ti jih vstavijo in še zamrznejo:)

Tiste, ki čakate na punkcijo... sproščene bit in to je to. Vedeti moramo, da je to pri nas neizogibno in je pač treba preživet. Mene prvič ni popolnoma nič bolelo. Dr. sem spraševala, če je to to, ker nisem nič čutila. Drugič, ko sem pa že malo vedela, kako to izgleda in kako to poteka, pa je bila neka bolečina. Vendar vam povem, vse se lahko prestane.

Jaz sem o.k.:) :):) Sem že šest dni po opravljenem testu, ki je bil pozitiven user posted image in danes sem se zmenila z dr. v PO, da pridem k njemu na pregled v sredo. Torej čez en teden bom vedela, kaj se notri v meni dogaja. Mi je tak smešno...

Toliko za zdaj... vas spremljam naprej, ne glede na to, da se lahko še kam premaknem... :):):) Pazite nase in korajžno naprej...
pa pa

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 471
9.2.2011 17:30:53   
punsha
drejčy, no sem sedaj videla, da si ti v MB. Jaz sem v Lj in je očitno drugače. Nimamo lističev za ovulacijo, ampak hodim tja dajati kri, za tem sledi UZ in potem ko je čas vstavitev zamrznjenčkov. V petek grem spet dati kri...
kejt2 na kaj si mislila če boli, punkcija, ET, injekcije?

< Sporočilo je popravil punsha -- 9.2.2011 17:31:57 >

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 472
9.2.2011 17:32:31   
Anonimen
ojla,

no ja, novičke so pač take da teh žensk nikakor ne dobim na telefon da bi se naročila na UZ. Celo debelo uro sem visela in klicala pa nič od tega. kar znorela bi. pol pa vztrajaj. sam ju3 se bom spet prpopala k gluh na telefon pa ma da se oglasijo.

pa ostale, kako ste? pokamoka, kej novega pri tebi? vsem "špikarcam" in trepetalkam močno stiskam pestke.

(odgovor članu natke)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
9.2.2011 19:32:30   
Aleda
Ojla,

no jaz sem bila pa danes na prvem UZ, pa ni bil nič kaj obetajoč, desno 0, levo 9, sluznica tanka. No sestra me je tolažila, da to ni slabo... ampak vem, da ni najboljše. Tako, da so mi podaljšali suprefact še za par dni in potem začnem z puregonom, 23.2. me čaka 2. UZ potem bomo pa videli...

Frnikola čestitke za takšno številko, upam da se ti jih čimveč lepo oplodi.

Lep pozdravčekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
9.2.2011 20:02:05   
Nutry
Pozdravljene!

Sem upala, da postopek IVF hitreje poteka in da bom že v tem ciklusu na vrsti. Danes sem klicala GK LJ, javila menstruacijo in dobila termin, da v začetku meseca marca prevzamem zdravila. Predvidevam, da pričnem s špikanjem po menstruaciji v marcu. No, vse je 1x prvič. Do takrat pa čakamo....

Nekaj me zanima, ostalo mi je še nekaj tablet Femala (od postopka IUI)... bi bilo kaj narobe če bi jih jemala ta mesec, seveda brez UZ in z mojim dragim narediva 4. IUI :))))

Imam še eno vprašanje. Kako je s številom prenosov zarodkov. Te vprašajo koliko jih želiš, da ti jih vstavijo 1, 2?
Močno si želim otroka vendar bi raje videla, da enega donosim kot dva. Saj vem, več možnosti, pa tudi več težav... Imaš sploh možnost izbire ali ti brez vprašanj kar dva zarodka vstavijo?

Hvala za odgovore sem nova pa se bom verjetno pojavila še s kakšnim čudnim vprašanjem.

Vsem trepetalkam stiskam pesti, da čim prej zagledate + in se preselite na forum pričakujem.

lp Nutry

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?