pokamoka -> RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI (23.1.2011 8:28:40)
|
Heeej Kako ste deklice:):):)??? Upam, da pazite nase... Jaz sem o.k., niti nimam občutka, da se mi je v petek kaj zgodilo. Po punkciji v sredo sem bila itak takoj o.k., v petek je bil transfer in zdaj sem doma. Joooj, mož me ne pusti ven na sprehod, ker je tako mraz. Je rekel naj do jutri počivam, potem pa gremo mal hodit ven. Jaz sem o.k., vse mi štima... veliiiiiko berem, tv-ja se mi ne ljubi gledat, zato sem postala resnični knjižni molj:) in se ne obremenjujem z rezultatom... zdaj uživam v brezdelju:):):), ker imam drugače zelooo intenzivne dneve. Zdaj pa sem se itak odločila, da nekaj dni ne bo tako:) Koliko časa bom še na bolniški bom videla... morda nekje do srede, potem pa počasi delat. Kaj pa ostale, ki že nosite svoje pikicie??? Koliko pazite nase??? Res ne hodite zdaj nič ven, al funkcionirate dokaj normalno??? Kam poklicat, če dobiš menstruacijo soboto al nedeljo??? Hmmm... sama vam ne vem povedat. Jaz sem jo obakrat dobila v začetku tedna in mi ni bilo treba misliti na to. Hmmm... mogoče pa kar počakaš do ponedeljka, al kako??? A se je treba nuuuujno začet špikat ta prvi dan??? Pojma nimam... meni se je to vedno vse poklapalo z dnevi, tak da res nisem ta pravi naslov za to. Lisi... itak se moraš ti odločit, koliko ti jih bodo vstavili. Mene je vedno vprašal oz. sem imela možnost povedati. Ampak pri meni ni bilo dileme, ker sem itak mnenja, da je bolje, da se vstavi dve, morda vsaj ena preživi... Če bi želela samo enega... povej to na punckiji že v naprej... da bodo bili v naprej pripravljeni... pa ne čakaj, da te vpršajo, kar sama povej, ko bo punkcija končana. Potem boš pa že videla, kako bodo reagirali. pazite nase... pa pa
|
|
|
|